Lak za nokte
Došla sam ti jednom na dejt s ovim četvrtim 
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
Njega sam kupila kad više ni sama nisam znala koji bi. A reko mi onaj moj da ih uzmem 5A.P. » wrote:Došla sam ti jednom na dejt s ovim četvrtim
Enivej, mislim da će moj crackle super izgledati na njemu.
Htjela sam uzeti onaj magnetic ali sam skontala da taj magnet radi samo poprečne pruge a to mi se ne sviđa.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Gledala sam i ja magnet, al mi malo glupo to kupovat jer magnet sam za radit to košta još 15 kuna, radije ću pivo popit, i ovako imam previše lakova već 
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
- MadnessInMethod
herp, krasna kombinacija
@dejzi: koji poremećenjak bi roze šljoke mogao nazvati "darkerskim noktima"? to se eventualno može reći za mat crni izgriženi lak :drhti od užasa:
@dejzi: koji poremećenjak bi roze šljoke mogao nazvati "darkerskim noktima"? to se eventualno može reći za mat crni izgriženi lak :drhti od užasa:
"Madness in method, that's genius." F. Herbert
Kad smo već kod mat lakova, vidjela sam da ima i taj od essencea kao nadlak, pa me zanima je li ga itko probao i čemu to sliči? Malo guglah pa reko da vidim, razmišljam i o njemu.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Izgleda lijepo, ali lak onda ne šljašti i nije u duhu božića!
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
- MadnessInMethod
jako lijepo izgleda. na kremastim lakovima daje pravi mat izgled, a na šljokavim suede finiš.
jedino što ne čini puno za trajnost laka.
i što se ja s mat noktima ne osjećam dobro. za mene su ili sjajni kremasti ili sjajni šljokavi finiši. ali na drugima mi izgleda apsolutno prekrasno!
jedino što ne čini puno za trajnost laka.
i što se ja s mat noktima ne osjećam dobro. za mene su ili sjajni kremasti ili sjajni šljokavi finiši. ali na drugima mi izgleda apsolutno prekrasno!
"Madness in method, that's genius." F. Herbert
što je ovo, a Kozmetika?
ja sam neki dan, nakon čitanja zatvorene teme, kupila nekakav lak za jačanje noktiju, a imala sam tri u rukama, i nisam znala odabrati. na kraju, nisam uzela neki dijamantni i neki koji sadrži formaldehid.
i da, mislila uzeti Marilyn and me, već sam ga nosila sa sobom, pa vratila, jer imam doma valjda 5 crvenih lakova: trenutak razuma:
ja sam neki dan, nakon čitanja zatvorene teme, kupila nekakav lak za jačanje noktiju, a imala sam tri u rukama, i nisam znala odabrati. na kraju, nisam uzela neki dijamantni i neki koji sadrži formaldehid.
i da, mislila uzeti Marilyn and me, već sam ga nosila sa sobom, pa vratila, jer imam doma valjda 5 crvenih lakova: trenutak razuma:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Bacite ovo na kozmetiku, koga boli kurac za gazdino lockanje 
Ja imam catriceov mulj neki, ne volim baš muljaste iako mi je kuma rekla da je prekrasan i predivan i ona je uzela takav.
Ja imam catriceov mulj neki, ne volim baš muljaste iako mi je kuma rekla da je prekrasan i predivan i ona je uzela takav.
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
Mulj? Daj sliku ili broj/naziv da ga izgugletam.A.P. » wrote:Bacite ovo na kozmetiku, koga boli kurac za gazdino lockanje
Nisam ni ja, al nikad nisam ni imala nekih problema pa nema neke razlike. Al sam ih prošli tjedan porezala, što je isto prilično ulaganje u moje nokte. Prebrzo rastu. Ja bi ih najradije skratila i da to tako stoji, a ne da moram svaki tjedan rezat pa turpijat.
Happy Easter!
Bože kakva blasfemija
Imam u pripremi jedan super pošićni look, ajme kak će bit krasan
Herpe, Catrice From dusk to dawn. Jedva sam ga našla, valjda je neki iz limited kolekcije
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
Znam.
Aisling, i ja bih da sporije rastu. Imam osjećaj da ih svaki čas moram skraćivat.
Baš me briga što su žuti, ionako se ne vide nikad 
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
Ja ću probat s ovim essenceovim podlakom, vidjela sam sad da mi je jedan nokat malo oštećen na površini. Jadni, već ih 2 mjeseca silujem s lakovima a prije toga su godinama bili skoro pa skroz mirniA.P. » wrote:Baš me briga što su žuti, ionako se ne vide nikad
-
- Information
-