Psihokauč - upomoć!!!!
-
Almost Rosey
Mene su zajebali. Naime, u srednjoj mi nitko ništa o statistici, a bome ni metodologiji, nije rekao 
- Lord Byron
A onda ništa.Almost Rosey » wrote: Ja se vlažim na standardne devijacije
Nema ti u mene ni standardnog ni devijacija.
-
Almost Rosey
Jel se i vama događa da sretnete neko tko vas pozdravi i milo vas ugleda a vi se samo glupavo nacerite jer ne skužite baš otprve tko je to?
Sad razbijam glavu tko bi to mogao bit, i pada mi na pamet jedna jedina osoba ali možda samo zato što želim da je bio on. Što se babi 'tilo... :ne zna
Idiot, dašta sam
Sad razbijam glavu tko bi to mogao bit, i pada mi na pamet jedna jedina osoba ali možda samo zato što želim da je bio on. Što se babi 'tilo... :ne zna
Idiot, dašta sam
Stalno.Almost Rosey » wrote:Jel se i vama događa da sretnete neko tko vas pozdravi i milo vas ugleda a vi se samo glupavo nacerite jer ne skužite baš otprve tko je to?
Idiot, dašta sam
prvo sam otisavsi u nepoznatu drzavu zeljela da mi se takvo sto dogodi, da ja nekoga poznam i to. A poslije, zbog prirode posla, svako malo me netko pozdravi i pobere moj teleci pogled.
Mogao bi biti iz stranke, iz azila, s posla (par stotina osoba), s zadnjeg tuluma, iz lokalnog ducana, ma tko bi ga znao.
-
Almost Rosey
Ja sam se znala napričat s ljudima a da nemam pojma tko su, niti mogu naslutiti iz razgovora
A kad loše pamtim lica, štajaznam
Užasno pamtim lica, pa iz predostrožnosti pozdravljam i strance na cesti, a koji put propustim kojeg poznatog (koji put i namjernoAlmost Rosey » wrote:Ja sam se znala napričat s ljudima a da nemam pojma tko su, niti mogu naslutiti iz razgovora![]()
The planet is fine. The people are fucked.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 798 times
- Been thanked: 1518 times
Ni ja ne pamtim face. Katkad ljudi naprave tri kruga oko mene dok ih ne pozdravim. 
Potpisi su za budale.
-
Almost Rosey
Opet sam imala ispad s (najboljim?) prijateljem

- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Ped... ovaj, homoseksualac? Zato te valjda i pali. 
Potpisi su za budale.
- Lord Byron
Nemoj ni slučajno napisati neki detalj. Onda nije zabavno.
-
Almost Rosey
Ama ne pali me, pobogu
Kad napisah "ispad", mišljah na svađu, premda nije baš bila svađa, nego se on napizdio ko curica, izderao se, poslao me u tri pičke materine i poklopio mi slušalicu.
I sad se malo osjećam ko govno.
Kad napisah "ispad", mišljah na svađu, premda nije baš bila svađa, nego se on napizdio ko curica, izderao se, poslao me u tri pičke materine i poklopio mi slušalicu.
- Stitch
- Head Honcho
Eh, prošli put imala si mokre snove, otkud mi da znamo? 
Potpisi su za budale.
Ti se osjećaš ko govno? On bi se trebao osjećat ko govno.Almost Rosey » wrote:Ama ne pali me, pobogu![]()
- Stitch
- Head Honcho
Je li to kao onaj Klonkin san kada je sanjala da se poševila s frendom pa se naljutila na njega kada se ovaj sutra pravio da se ništa nije dogodilo?bliss » wrote:
Ti se osjećaš ko govno? On bi se trebao osjećat ko govno.
Potpisi su za budale.
Ček, jel sanjala ispad?Hekatonhir » wrote:
Je li to kao onaj Klonkin san kada je sanjala da se poševila s frendom pa se naljutila na njega kada se ovaj sutra pravio da se ništa nije dogodilo?
- Lord Byron
Dakle, ti njemu 'halo', on tebi pičke materine, ili u prgči nešto fali?
-
Almost Rosey
A ne znam, u zadnje vrijeme sam nekako dosta ignoreova i odjeba doživjela pa počinjem misliti da je problem fakat u meni. Imam dojam da, dok sam u Zagrebu, svima "faaaliiimbliss » wrote:
Ti se osjećaš ko govno? On bi se trebao osjećat ko govno.
A ovo je zbilja bila pizdarija, bili su neki papiri moji kod njega i pitala sam ga ide li danas nekad u grad ili sutra (da mi ih donese, da se nađemo, or sth), rekao je da ne ide. Budući da sutra oko podne putujem, pitala sam ga mogu li doći do nega dopodne, na što se prenemagao da ne zna hoće li biti budan, ovo-ono... Onda sam zaključila da mi ipak ti papiri nisu toliko hitni i rekla da će mi ih dati, ako ne danas ili sutra, idući put kad dođem u grad. I onda je krenula paljba, da je on meni radio uslugu (papiri su neki upitnici koje mi je trebao ispuniti za faks), da je natjerao i starog da to ispunjava, da šta si ja umišljam i nek odem u tri pičke materine. Zatim mi je poklopio. Nakon toga sam mu poslala sms gdje ga lijepo molim (tim riječima) da mi nekad u ovom mjesecu ubaci papire u poštanski sandučić, na što je odgovorio da mu ne pada na pamet.
Konteksta radi, živimo valjda 10min pješke jedno od drugoga, on je uvijek u gradu po nekim kavama i moj mu je sandučić skoro pa usput. Također, meni nije bio problem kupovati mu knjige u Zagrebu i vući ih doma.
Bit će da imamo različito poimanje "prijateljstva", on i ja.
edit: i da, znam da post zvuči samosažaljivo, ali to valjda proizlazi iz ovog govnastog osjećaja.
I znam da bi neki pomislili da to i nije baš neko ćru prijateljstvo, ali čovjek je zabavan, smiješan, pametan i s njim se ugodno družit u većini slučajeva. Moj je problem, izgleda, što od takvog sjajnog druženja previše očekujem i imam tu suludu naviku vezati se (emocionalno) za ljude koji su mi super i za koje steknem dojam da sam i ja njima super.
Jebote, ideš mu skroz na ruku, ne gnjaviš ga, ne tražiš da on to tebi nosi, još kažeš da nije hitno, već ćete se dogovoriti i on popizdi. Ja bih ga prekrižila zauvijek. Nije da to savjetujem tebi, samo razmišljam na glas. Ja preko takvih ispada teško prelazim.
-
- Information
-