E, pa ja se zalim da mi je inbox pun paucine...BoDerek wrote: Neću. Nemoj ni ti meni.![]()
.
UĐITE! (službeni chat)
Možda te ne vape noge, možda imaš fetiš na ljame i klokanePotjeh » wrote:
Te tvoje noge naprosto vape za tim. Ja sam se nudio...
Ma daj, Potješe, osim što sam antiškakljač, nemam ni seksi stopala. Možda eventualno seksi peraje
Morat ću promijenit avatar!
NE!!!!!BoDerek » wrote: Možda te ne vape noge, možda imaš fetiš na ljame i klokane
Ma daj, Potješe, osim što sam antiškakljač, nemam ni seksi stopala. Možda eventualno seksi peraje
Morat ću promijenit avatar!
to je najbolji avatar na forumu! ni zlućajno!!!
Nek(v)arljiva.
Hvala, srećo
Jel se tebi pari da je to ljama??
Uvijek si znala reć točno ono što treba.
Tebe bih čak i za savjetnicu
Posebno nakon edita
opet čitaš fhr.Morticia » wrote:Recite vi meni, jel' bi odmah, isti čas trčale zvat muža na telefon i obavijestit ga da vam se upravo nabacivao deda od 7 banki?![]()
![]()
![]()
Ja ću crć' od smija.
Nek(v)arljiva.
Ajme i mene bari jedan takavMorticia » wrote:Recite vi meni, jel' bi odmah, isti čas trčale zvat muža na telefon i obavijestit ga da vam se upravo nabacivao deda od 7 banki?![]()
![]()
![]()
Ja ću crć' od smija.
ODMA ZOVI, moj ti je savjet
Bit će ljubomoran pa će se napalit pa će bit super
edit: moj liči na Klarka Gejbla. A tvoj?
Nije se meni dogodilo, al' upravo se vodi jedna raspravica o tome.BoDerek » wrote: Ajme i mene bari jedan takav
ODMA ZOVI, moj ti je savjet
Bit će ljubomoran pa će se napalit pa će bit super
Pa bi se neke čak sprdale iz jadnog dede, i to s mužem.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Jebiga, da imam muža iz iskustva bih znala savjetovat.
Ma nebitno, dečka.BoDerek » wrote:Jebiga, da imam muža iz iskustva bih znala savjetovat.
Ja stvarno ne mogu zamislit da mi toliko kronično fali pažnje da čak i takve stvari moram prijavljivat ne bih li iskamčila malo emocija.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
ma, ima glupih ljudi više neg kupusa. štas ti sad čudiš.Morticia » wrote:
Ma nebitno, dečka.
Ja stvarno ne mogu zamislit da mi toliko kronično fali pažnje da čak i takve stvari moram prijavljivat ne bih li iskamčila malo emocija.
Nek(v)arljiva.
Nemam ni dečka.Morticia » wrote:
Ma nebitno, dečka.
Ne kužim ovo, kome se to dogodilo i kako tražiš pažnje??
Ma nekoj ženi na fhru.
Pa ono, meni to tako djeluje- joj, znaš, dragi, ja sam ti tako super da mi se čak i dede nabacuju. Štiti me, budi ljubomoran!
Morticia » wrote:
![]()
![]()
Ma nekoj ženi na fhru.
Pa ono, meni to tako djeluje- joj, znaš, dragi, ja sam ti tako super da mi se čak i dede nabacuju. Štiti me, budi ljubomoran!![]()
Bome, da, i ja Klarka smatram jednim od nenadjebivijih ljubavnih uspjeha haha
Nisam mislila na tebe, za tebe sam shvatila da se šališ.
Nego na neke tamo na toj raspravi.
Znam da nisi mislila na mene. I ja se smijem iz te šta se hvali didom,.
Bolje ništa , nego psihaša 
Jel te se trebam sad bojat?
Jel te se trebam sad bojat?
-
- Information
-