UĐITE! (službeni chat)
- el_comandante_
šta npr?MmeTipfeler wrote:Napiši nam nešto lijepo pa će proraditi.
hay tres tipos de hombres;: los vivos, los muertos y los marinos.
- MmeTipfeler
Ovo nije lijepo.el_comandante_ wrote:šta npr?
- el_comandante_
ok.MmeTipfeler wrote:Ovo nije lijepo.
sorry.
idemo ispočetka.
nešto lijepo.
S tipfelerkom moras biti fin, pristojan i lijep. Takve voli. Ako si ti to, imas velike sanse 
- el_comandante_
upravo si me opisao.miky0 wrote:S tipfelerkom moras biti fin, pristojan i lijep. Takve voli. Ako si ti to, imas velike sanse
fin, pristojan...ok,
lijep?
ljepota je u oku promatrača.
- MmeTipfeler
Sad ćemo te Komandant i ja demantirati. Za inat.Euklid wrote:ma nemaš skoro nikakve šanse
El Commandante, izvoli i raskomoti se. Samo nemoj previše. Tu i tamo nešto i napiši.
- MmeTipfeler
Ovaj link svakoga vodi na njegov profil. Morala bih probati kao gost, nisam sigurna. U svakom slučaju, pogreška je ispravljena, Ramanujan može pisati kao novoregistrirani korisnik. You're okay with it?
P. S. Ovo bi bio link na profil, a gost ne može tome ni pristupiti.
- el_comandante_
Tipfelerko ča se dela?
- el_comandante_
Opet ništa od mog avata
- MmeTipfeler
Baš sam provjerila. Piše da bi morao moći postaviti avatar.el_comandante_ wrote:Opet ništa od mog avata
- el_comandante_
iDŽem viditMmeTipfeler wrote:Baš sam provjerila. Piše da bi morao moći postaviti avatar.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 793 times
- Been thanked: 1512 times
A je li avatar u navedenim gabaritima? U CP-u piše: 'Maximum dimensions; width: 100 pixels, height: 100 pixels, file size: 55.00 KiB.'
Potpisi su za budale.
- el_comandante_
ma je, normalno da je.
ljudi, koja je baza ovdi, znan da san se registrira ranije ali nisan dolazia tu, by accident dobio sam mail od admina da je forum u novom ruhu, pa odlučih navratit. ne znan ni kakvo je bilo staro. ali tipfelerka me zaintrigirala svojim opservacijama, pa odlučih baciti sidro tute. btw, danas sam izgorio na suncu, izvaljao se k'o budala, ali iDŽe se dalje.
dakle, ja sam el_comandante, pomorac, putopisac, bloger i još štošta, u krizi srednjih godina ( neki kažu), volim sve što vole mladi, skupljam slije životinjskog carstva. ljubitelj craft piva, žestoki navijač Hajduka, trenutna lokacija Nigerija, Lekki River. Otvoren za svu komunikejšn, to sam ja. pucajte.
ljudi, koja je baza ovdi, znan da san se registrira ranije ali nisan dolazia tu, by accident dobio sam mail od admina da je forum u novom ruhu, pa odlučih navratit. ne znan ni kakvo je bilo staro. ali tipfelerka me zaintrigirala svojim opservacijama, pa odlučih baciti sidro tute. btw, danas sam izgorio na suncu, izvaljao se k'o budala, ali iDŽe se dalje.
dakle, ja sam el_comandante, pomorac, putopisac, bloger i još štošta, u krizi srednjih godina ( neki kažu), volim sve što vole mladi, skupljam slije životinjskog carstva. ljubitelj craft piva, žestoki navijač Hajduka, trenutna lokacija Nigerija, Lekki River. Otvoren za svu komunikejšn, to sam ja. pucajte.
- el_comandante_
sad se ti smiješ, ali do danas to nije bilo moguće.MmeTipfeler wrote:I uspio si postaviti avatar.
- MmeTipfeler
Ne smijem se. Točnije rečeno, ne podsmijevam se. Veselim se.el_comandante_ wrote:sad se ti smiješ, ali do danas to nije bilo moguće.
- el_comandante_
je li istina da si katica za sve? 
- MmeTipfeler
Ma samo se pravim važna. Ne vjeruj svemu što ovdje pročitaš.el_comandante_ wrote:je li istina da si katica za sve?
-
- Information
-