hehe, koja lažna skromnost.MmeTipfeler wrote:Ma samo se pravim važna. Ne vjeruj svemu što ovdje pročitaš.
sviđa mi se ovdje.
hehe, koja lažna skromnost.MmeTipfeler wrote:Ma samo se pravim važna. Ne vjeruj svemu što ovdje pročitaš.
el_comandante_ wrote:hehe, koja lažna skromnost.
sviđa mi se ovdje.
mmmm, s guštom ću zaspatMmeTipfeler wrote:
Dobrodoso hajducinoel_comandante_ wrote:ma je, normalno da je.
ljudi, koja je baza ovdi, znan da san se registrira ranije ali nisan dolazia tu, by accident dobio sam mail od admina da je forum u novom ruhu, pa odlučih navratit. ne znan ni kakvo je bilo staro. ali tipfelerka me zaintrigirala svojim opservacijama, pa odlučih baciti sidro tute. btw, danas sam izgorio na suncu, izvaljao se k'o budala, ali iDŽe se dalje.
dakle, ja sam el_comandante, pomorac, putopisac, bloger i još štošta, u krizi srednjih godina ( neki kažu), volim sve što vole mladi, skupljam slije životinjskog carstva. ljubitelj craft piva, žestoki navijač Hajduka, trenutna lokacija Nigerija, Lekki River. Otvoren za svu komunikejšn, to sam ja. pucajte.
Ma pusti moje ludilo, al pitanje je skroz na mistuStitch wrote:Jest, grb bi bio presudan. Miki, jedi dok piješ, jebemu. Ništa bez podloge.
a dis ti bija '91 pičkat materna ka san ja ajduka metija u podpis?el_comandante_ wrote:žestoki navijač Hajduka
Hmmm... Ovo nije loša ideja. Mikiiiiii! Ajde lupi čovjeku neku cijenu i pošalju mu broj našega računa.Ramanujan wrote:dajte upravo molim vas, pa vidim samo ovaj pdf, a di je cili forum?
adminice jel triba platit?
gle, ne igra grb igraju igrači. nažalost, nogomet je danas prvenstveno biznis, malo je tu sporta u stvari. Hajduk je spao na niske grane ponajprije zahvaljujući onima koji su dolazili na čelo kluba i pelješili isti klub. no želim reći da je vrijeme zvijezde na grbu bilo plodonosno što se tiče trofeja a ponajprije igre, tog vremena se ne treba sramiti a da današnja mularija nema pojma o povijesti svoga kluba - baš i nema. al svakako....HŽV!!!miky0 wrote:Dobrodoso hajducinoslazes li se da bi se s povratkom starog grba vratili i zlatni uspjesi naseg Hajduka
prva postrojba hrvatskih marinaca.Quark wrote:a dis ti bija '91 pičkat materna ka san ja ajduka metija u podpis?
http://informaticar.eu/wp-content/uploa ... /238_1.jpg
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest