..a unda wrote: zar sam se uzjogunio? pa nisam se uzjogunio, nisam znao na sto mislis, doslo je valjda do suma u optjajnom guadakanalu.
nemooj me strasit, molim te. ovo da gadjas padeze cu se pravit da nisam vidio. padezi se ne gadjaju. ma jes ti u nekoj vezi sa beta zenkom? tako i ona misli da se po pivu tuce.
ako niste u nekoj vezi, bi li vas dvoje htjeli biti? alfa padez i beta zenka..
mislim, steta je ne iskoristiti takvu zajednicku...sta ono..sinapsu?
![]()
![]()
pada mi sad na pamet treca deklinacija
nominativ...ko sam ja sam? nu me.
genitiv..koga s kim? nas
dativ..os ume? dakuce
akuzativ..cega, ba? pive
ablativ..skimscim? dogovor je dogovor
..e, i vokativ..ooj? aj
UĐITE! (službeni chat)
- Beta ženka
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
ne znas ti nista. znam ja da provociras samo da bi dosla do tajni. nisam ja rekao da me ne treba napit, samo sam rekao da nisam skup.jevgenija wrote:..
ja znam sve tajne oDprije jer sam špija odvratna, ne trebam tajne. A ako te ne treba napit za povaljivanje, onda te trebam samo za povaljivanje![]()
A što se tiče avatara - jebiga, kad dođe dama u neke godine, sa svakom godinom joj se avatar pomlađuje, a što vrijedi za dame - vrijedi i za kokoši!
a jel imas neki prijasnji avatar. da vidimo mi koliko si se ti to pomladila.
ustvari. zato ovdje nema topik..slike forumasa s napomenom ..postavljanje slika zabranjeno, smije im se samo smijat.
i, kako vidim ovo je kokosinjacki forum, a ima i pacetine, a i tucetine, nadam se
mislim, da se zna ko je ko, ja sam vise izludio s ovim nikovima nikova..pa da barem mi sporog shvacanja prepoznamo ko je ko.
- Beta ženka
Ni jedno ni drugo...a unda wrote: jel to treba shvatit da se neckas, tj da se..slazes?![]()
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Ona mi je pseudosestra. Ne budi pseudoincestuozan...a unda wrote:nemooj me strasit, molim te. ovo da gadjas padeze cu se pravit da nisam vidio. padezi se ne gadjaju. ma jes ti u nekoj vezi sa beta zenkom? tako i ona misli da se po pivu tuce.
ako niste u nekoj vezi, bi li vas dvoje htjeli biti? alfa padez i beta zenka..
mislim, steta je ne iskoristiti takvu zajednicku...sta ono..sinapsu?
- Beta ženka
Ali on je iz Dalmacije, tamo je to normalna stvar. I bez pseudo čak.Lastan wrote: Ona mi je pseudosestra. Ne budi pseudoincestuozan.
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Ujebote, toliko se obradovah što si ovo napisao, da umalo umjesto kvota ne stisnuh "report this post"Hekatonhir wrote:To me podsjeća na onu besmrtnu Dežulovićevu o genocidu množine.
Kakav bi to divan lapsus meodalami bio
Moram priznat, što više starim, sve se teže snalazim kad mi se promijeni forum izgledom.
pa eto. jel vidis da sam dobro vidio da imate nekakve veze vise nego sto bi trebali imat.Lastan wrote:..
Ona mi je pseudosestra. Ne budi pseudoincestuozan.
ja sam samo zamislio situaciju, npr..dogovarate se sta cete radit veceras i ne znate ocete tuc li padeze ili gadjat pive.
pa nemoj mi rec da se na takvu slicnost svakodnevno nailazi.
-
- Information
-