A Herpa nisam, Herpeeee
UĐITE! (službeni chat)
sve znam, ne jebi po kukuruzima..a unda wrote: ne znas ti nista. znam ja da provociras samo da bi dosla do tajni. nisam ja rekao da me ne treba napit, samo sam rekao da nisam skup.
a jel imas neki prijasnji avatar. da vidimo mi koliko si se ti to pomladila.
ustvari. zato ovdje nema topik..slike forumasa s napomenom ..postavljanje slika zabranjeno, smije im se samo smijat.
i, kako vidim ovo je kokosinjacki forum, a ima i pacetine, a i tucetine, nadam se, jel vi koke mislite ovdje organizirat onaj neki kontekst..kontest?
..ma, natjecanje, eba ga ja..ono sa dekolteima, neglizeima, neseserima, budaorima, nogarima kao na onom forumu?
![]()
mislim, da se zna ko je ko, ja sam vise izludio s ovim nikovima nikova..pa da barem mi sporog shvacanja prepoznamo ko je ko.![]()
imam stariji avatar, normalno da imam. Gleđ! to mi je avatar iz devedesdevete, s VlastNeta

apropo ovog tvog prijedloga, eno seksi Đepika i ne tako seksi Gazda organiziraju Kozmetiku i Izložbu, pa se javi njima s tim svojim konkursima
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
da, po dalmaciji sami pseudoincesti. bitno je da su drugi napredniji..postincestuozni.Beta ženka wrote: Ali on je iz Dalmacije, tamo je to normalna stvar. I bez pseudo čak.
dobro beta zenko. pseudo lastan ne ide. hekatonhir? ko? bilo ko ko nije iz dalmacije?
- Lord Byron
Zar je VlastNet imao avatare? : skreloza:jevgenija wrote:to mi je avatar iz devedesdevete, s VlastNeta
naravno da nije, isuse. poekad nije imao ni slova, da budem iskrenaLord Byron wrote:
Zar je VlastNet imao avatare? :skreloza:
ovo služi samo kao ilustracija a undi da sam sad u najboljim godinama za njega.
di su šiške?!?!?!
..nego di se to radi ako ne po kukuruzima? pa nece se klecat.jevgenija wrote:..
sve znam, ne jebi po kukuruzima![]()
![]()
imam stariji avatar, normalno da imam. Gleđ! to mi je avatar iz devedesdevete, s VlastNeta
apropo ovog tvog prijedloga, eno seksi Đepika i ne tako seksi Gazda organiziraju Kozmetiku i Izložbu, pa se javi njima s tim svojim konkursima![]()
cuj, shvatili smo. ti si protiv tog konkursa (jel se tako kaze?) i vjerojatno imas razloga za to.
ali ako je jedan od prvih topika ovdje..jos se nisam udala..bit ce tu konkursa kolko oces. a ako jos na onom forumu se napravi slican konkurs, pa proradi ovdje sens & sensibiliti..uf. bojim se da ce oba foruma bit banani od gugla, svih servera..svega.
ustvari, sad mi je palo na pamet. mogao bih negdje za jedno mjesec i po dana doc tamo na forum i rec da na ovom forumu kokose imaju bolje dekoltee.
ps
avatar ti je taj bio bezveze. mogla si stavit i od zinke kunc, isto je..
..da, ali ja nisam u najboljim godinama za sebe. ovakav bahati egoizam kao tvoj odavno ne vidjeh. samo na sebe mislis.jevgenija wrote:..
ovo služi samo kao ilustracija a undi da sam sad u najboljim godinama za njega.
lektorirano.di su piške?!?!?!
(ovako smo se mi nekad na skuribandi igrali. ok, ok, necu vise, ali upozoravam vas da je zarazno.
-
Almost Rosey
Zdravoh!
Toliko je ovih trkeljačkih topica da na svakom mislim dać ili bit oftopik ili upast u neku internu, erm, nešto. Mrmlj.
Toliko je ovih trkeljačkih topica da na svakom mislim dać ili bit oftopik ili upast u neku internu, erm, nešto. Mrmlj.
- Beta ženka
Maloprije sam i ja to pomislila.Almost Rosey wrote:Zdravoh!
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Buraz, pa zato me i vole!..a unda wrote: ..da, ali ja nisam u najboljim godinama za sebe. ovakav bahati egoizam kao tvoj odavno ne vidjeh. samo na sebe mislis.![]()
lektorirano.![]()
(ovako smo se mi nekad na skuribandi igrali. ok, ok, necu vise, ali upozoravam vas da je zarazno.
Jebla te Zinka Kunc
-
- Information
-