ja sam cuo da je to brazilcima ihaha od prije..miky0 » wrote:Utakmica bise trebala ponovit, jer je u loptama montiran magnet, a magnet je montiran i u brazilskim kopackama, te je sasvim jasno da ovu utakmicu nismo smili dobit.
SP Brazil 2014. tema o svjetskom prvenstvu
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Zmaj021 » wrote:
napisao je u jednom trenutku da brazilci igraju u kockastim dresovima, veceras, pa se sjetih kisona kako je uzivao gledajuci tekmu izrael-brazil 0:5, cini mi se.. iako je navijac izraela, jel.. ono, ucinilo mi se i da je euklida bio na tom tragu..
A šta drugo reć kad su zadnjih dvajs minuta igrali bunker, previjali se, vezali kopačke...
Čak je i Neymar čestitao sucu kad je izlazio zbog zamjene.
Zgazili smo ih kao rijetko ko na njihovom terenu.
Po 1. put da se svi strani mediji u ovakovo jednom slučaju jednoglasno slažu da je riječ o pljački. Doduše, ovaj put nogometnoj...
Samo se možemo nadati da FIFA Japancu više neće dati suditi na SP
'if you fall, i'll be there' (floor)
cuj, izgubila mu je profi, slabo placena reprezentacija, ufa, nada u ovom crnilu.
sas ti pitat u kojem to crnilu?
pa u tom sto su radi toga tuzni i esdepeovci i hadezeovci, a i ekulid. a disu isto, a ne disu isto. i aj ti to sad shvati? naravno da ce bit sjeban.
mislim da pretjerujes. moglo je vise, al pricat o gazenju, ah, ne ide.Euklid » wrote:
![]()
A šta drugo reć kad su zadnjih dvajs minuta igrali bunker, previjali se, vezali kopačke...
Po 1. put da se svi strani mediji u ovakovo jednom slučaju jednoglasno slažu da je riječ o pljački. Doduše, ovaj put nogometnoj...
- Euklid
- old school
Ih, pa to je višestruko manje nego sam ti poslao za pripomoć da izguraš zimu.....a unda » wrote: zasto ne bi bio? a jebate, peeset kuna? peeset kuna islo za sta? sad si mogao lizat vec osmi sladoled na stapici.
-
visekratni klon
Aj ne pizdi euklide. Dobit ćete ionako druge dvije. 
- Euklid
- old school
Kako nazvat drukčije nego gaženje kad ih je sudac onako očajnički morao čupat...Zmaj021 » wrote:
mislim da pretjerujes. moglo je vise, al pricat o gazenju, ah, ne ide.
- Euklid
- old school
Dobit ćete.visekratni klon » wrote:Aj ne pizdi euklide. Dobit ćete ionako druge dvije.
Volim kad se poturice sami od sebe razotkrivaju...
ma on je na tom tragu, ali suprotnom.Zmaj021 » wrote:
napisao je u jednom trenutku da brazilci igraju u kockastim dresovima, veceras, pa se sjetih kisona kako je uzivao gledajuci tekmu izrael-brazil 0:5, cini mi se.. iako je navijac izraela, jel.. ono, ucinilo mi se i da je euklid bio na tom tragu..
ja razumijem kisona, narocito u onom veremnu kad je nogomet dobrim dijelom bio igra. svatko tko i malo voli nogomet, mora navijat za brazil, mora. ok, nekad barem je tako bilo.
danas, ne znam.. nije ni igra vie igra, a niti je brazil brazil..
A sta unda kazes na ovo? Cili svit govori kako smo pokradeni. Sta kazes, aj da cujemo.Euklid » wrote:
![]()
ja sam za to da ponavljaju utakmicu sve dok nasi ne dobiju..miky0 » wrote:Utakmica bise trebala ponovit, jer je u loptama montiran magnet, a magnet je montiran i u brazilskim kopackama, te je sasvim jasno da ovu utakmicu nismo smili dobit.
Stvarno nisam lik koji broji krvna zrnca, no, sta si ti po nacionalnostivisekratni klon » wrote:Aj ne pizdi euklide. Dobit ćete ionako druge dvije.
- Euklid
- old school
oli ne vidiš i sam da je.....a unda » wrote: pa sta nije fifa mafija?
-
visekratni klon
Mic po mic i otkrit ćeš ti sebe u kojoj ono godini. Aj stanite, ovo je već gubljenje živaca na temi, opako.
Nisam srpkinja.
Ne govorimo sta je bilo prije 12 godina. Jesi ti svijestan, da je brazil ovo mora popusit danas?..a unda » wrote: pa sjeti se utakmice na nekom onom svjetskom prvenstvu hrvatska italija..
Ne bi imao nista protiv da si srpkinja, jer je moja zena polusrpkinjavisekratni klon » wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mic po mic i otkrit ćeš ti sebe u kojoj ono godini. Aj stanite, ovo je već gubljenje živaca na temi, opako.![]()
Nisam srpkinja.
-
visekratni klon
Bar nisi neukusan.Zmaj021 » wrote:
kad je zeza u pitanju, cesto&prelako uletim u ofsajd.. ne zamjerite..
-
- Information
-