Danas sam kupio/kupila kartu za...
- Prolaznica
- Has thanked: 6 times
Klještić je legenda godine

collect moments, not things
- Prolaznica
Gledali smo gdje bi se mogao skombinirati neki jeftini let za period pet-ned za mali break pa je odabir pao na Maltu, pošto gora polovica još nije bila tamo.
Sredina veljače, Malta, vidimo se
Sredina veljače, Malta, vidimo se
- Nukac
- Davorich
- Been thanked: 91 times
Neki dan sam kupio kartu za lipanj 2019, oni praznici krajem mjeseca.
Na nagovor Prolaznice ide se u Latviju i Estoniju.
Karta Zagreb - Riga s presjedanjem u Varšavi je bila 210 EUR, s LOT.
Nije baš bilo nekih jeftinijih opcija s bližnjih aerodroma. Do Milana mi se baš i ne ide a da uštedim koji euro - dva.
Na nagovor Prolaznice ide se u Latviju i Estoniju.
Karta Zagreb - Riga s presjedanjem u Varšavi je bila 210 EUR, s LOT.
Nije baš bilo nekih jeftinijih opcija s bližnjih aerodroma. Do Milana mi se baš i ne ide a da uštedim koji euro - dva.
Multicity kombinacija:
Venecija(MP) - Catania
Palermo - Venecija(MP)
Radi se o danima koji obuhvaćaju dvodnevni SLO 1. maj i oba vikenda (prije i poslije). Za 12 dana puta dajem 6 dana godišnjeg.
Volotea, 63,5 €.
Za sada bez predane prtljage, o tom ću detalju još razmislit. (Ako ju dodam, to će me koštat još 65 €, da sam ju uzeo odmah bilo bi 57.)
U jednom ću dijelu na relaciji ZG - MP koristiti prastari vaučer od jednog neiskorištenog putovanja s Flixbusom (koji mi uskoro ističe, pa treba i njega spasit). Uglavnom, ako njega ne računamo, a bit će i GoOpti, te ako ipak ne uzmem predanu prtljagu, mogao bi me cijeli put ukupno koštat tek nešto preko 100 ojara.
Venecija(MP) - Catania
Palermo - Venecija(MP)
Radi se o danima koji obuhvaćaju dvodnevni SLO 1. maj i oba vikenda (prije i poslije). Za 12 dana puta dajem 6 dana godišnjeg.
Volotea, 63,5 €.
Za sada bez predane prtljage, o tom ću detalju još razmislit. (Ako ju dodam, to će me koštat još 65 €, da sam ju uzeo odmah bilo bi 57.)
U jednom ću dijelu na relaciji ZG - MP koristiti prastari vaučer od jednog neiskorištenog putovanja s Flixbusom (koji mi uskoro ističe, pa treba i njega spasit). Uglavnom, ako njega ne računamo, a bit će i GoOpti, te ako ipak ne uzmem predanu prtljagu, mogao bi me cijeli put ukupno koštat tek nešto preko 100 ojara.
Good luck na MUCNukac wrote:Kupili drugi za mene.
Zag - Bru - Man - Muc - Zag.
Oko 380 eur.
Slijedi trcanje po aerodromima.
Bru je 1:10 a Muc 40 min.
-
Eric the king
Zagreb-Kopenhagen 3 mj.
Kaj nemamo nikakvu temu za Kopenhagen
Kaj nemamo nikakvu temu za Kopenhagen
- Prolaznica
... Tenerife, početak travnja, iz Trevisa
Kiwi nam je nudio povratak preko Ibize, pa smo odlučile i tamo ostati 1 noć, da vidimo i to čudo
Kiwi nam je nudio povratak preko Ibize, pa smo odlučile i tamo ostati 1 noć, da vidimo i to čudo
-
thinkpink41
koliko su te izašle karte? je preko kiwia jeftinije nego direktno na ryanovoj stranici?
- Prolaznica
sve zajedno oko 125 eurthinkpink41 wrote: ↑18 Dec 2018, 09:37koliko su te izašle karte? je preko kiwia jeftinije nego direktno na ryanovoj stranici?
tsf - tfs - 50 eur (ryan)
tfn - ibz - 55 eur (norwegian - vueling)
ibz - tsf - 20 eur (ryan)
Kiwi zna biti čak mikro skuplji, ali izvrtim ga kad trebam neki wild low-cost combo, čisto da vidim što je sve moguće iskombinirati, tu mi se pokazao najbolji, pa dalje tražim direktno ili preko još par pretraživača. Ryan karte su kupljene direktno na njihovoj stranici, također i norwegian/vueling.
-
thinkpink41
ja se uopće ne snalazim na kiwi-uthinkpink41 wrote: ↑18 Dec 2018, 09:37koliko su te izašle karte? je preko kiwia jeftinije nego direktno na ryanovoj stranici?
Opa, Niko, Havaji. 
Uzgred, mislim da sam to negdje i napisao, kad sam letio s West Jetom, besplatno sam čekirao prtljagu. Nemam pojma jel' to bila greška ženske na šalteru ili kaj, ali tak se dogodilo. Ja sâm nisam išao nju podsjećat da bi mi to trebalo naplatiti pa je tak i prošlo.
Uzgred, mislim da sam to negdje i napisao, kad sam letio s West Jetom, besplatno sam čekirao prtljagu. Nemam pojma jel' to bila greška ženske na šalteru ili kaj, ali tak se dogodilo. Ja sâm nisam išao nju podsjećat da bi mi to trebalo naplatiti pa je tak i prošlo.
Je Havaji! Kauai otok.nvnk wrote: ↑06 Jan 2019, 21:37Opa, Niko, Havaji.
Uzgred, mislim da sam to negdje i napisao, kad sam letio s West Jetom, besplatno sam čekirao prtljagu. Nemam pojma jel' to bila greška ženske na šalteru ili kaj, ali tak se dogodilo. Ja sâm nisam išao nju podsjećat da bi mi to trebalo naplatiti pa je tak i prošlo.![]()
Sad sam se sjetil da sam kupoval prek FareBoom stranice pa su mi ponudili drugu opciju jer West Jet vise nije imal taj let pa mi ponudili Air Canadu. Tak da je Air Canada a ne West Jet. Ja idem sa manjom torbom i ta je besplatna tak da mi je svejedno.
Si bil tam ili neki drugi otok?
-
- Information
-