Brzopotezna pitanja
Za:
a) napraviš neke dodatne foldere i staviš dio tih fajlova/pjesama u njih, npr. folder Dražen Žanko i onda u njega njegove pjesme, pa folder jazz i u njega takve pjesme itd.
b) odeš u npr. My Computer stisneš desni gumb i format, a onda pod File System odabereš NTFS i klikneš Format
!!! NAPOMENA: !!! ovo pod b) će izbrisati sve fajlove tako da prije nego to napraviš trebaš sve sa sticka snimiti negdje na komp, a onda poslije vratiti natrag na stick.
a) napraviš neke dodatne foldere i staviš dio tih fajlova/pjesama u njih, npr. folder Dražen Žanko i onda u njega njegove pjesme, pa folder jazz i u njega takve pjesme itd.
b) odeš u npr. My Computer stisneš desni gumb i format, a onda pod File System odabereš NTFS i klikneš Format
!!! NAPOMENA: !!! ovo pod b) će izbrisati sve fajlove tako da prije nego to napraviš trebaš sve sa sticka snimiti negdje na komp, a onda poslije vratiti natrag na stick.
To sam pokusao, neideFrulica » wrote:Za:
A to ustvari treba izbrisat sve sa sticka? Pa sve vratit?Frulica » wrote: b) odeš u npr. My Computer stisneš desni gumb i format, a onda pod File System odabereš NTFS i klikneš Format
a) možda zato jer si sad već na kraju s brojem mogućih fajlova. Probaj nekoliko njih prebaciti na komp i izbrisati sa sticka, napraviti foldere i u njih prebaciti fajlove. Možda upali.
b) treba:
- premjestiti na komp ili ako već imaš tamo ne treba da ne izgubiš pjesme i podatke
- formatirati ali tako da file system ne bude FAT nego NTFS
- vratiti natrag snimljeno
b) treba:
- premjestiti na komp ili ako već imaš tamo ne treba da ne izgubiš pjesme i podatke
Aha, idem na ovo formatiranje, prebacija sam sve sa sticka na laptop, samo kako mogu ovo s FATa prebacit na NTFS?Frulica » wrote:a) možda zato jer si sad već na kraju s brojem mogućih fajlova. Probaj nekoliko njih prebaciti na komp i izbrisati sa sticka, napraviti foldere i u njih prebaciti fajlove. Možda upali.
b) treba:
Otvoriš My Computer ili Windows Explorer onda odeš na taj drive koji ti je stick npr G: klikneš desni gumb na njemu zatim Format, a onda kad uđeš u taj prozor odabereš pod File System NTFS i dolje stisneš Format.miky0 » wrote: Aha, idem na ovo formatiranje, prebacija sam sve sa sticka na laptop, samo kako mogu ovo s FATa prebacit na NTFS?
Nakon toga nešto će se raditi kad se dovrši možeš pokušati vratiti sve te pjesme natrag.
Cak ni ja ne znam ka lovac na veleizdajnikeMightyMe » wrote:Nego, šta bi to bila viša matematika? Matematiku učin 15ak godina i još nisan uspija skužit šta je točno to.
- Quark
- Informatičar starog kova
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 4 times
diferencijalni i integralni račun. i dalje...MightyMe » wrote:Nego, šta bi to bila viša matematika? Matematiku učin 15ak godina i još nisan uspija skužit šta je točno to.
TDK MA-XG najbolja kazeta na svitu.
Kurac od pizde 
Nista ne radi, prvo sam stick nataka u auto sa zeljom slusanja lipih pisama, a kad ono corak, pise da je neprepoznat. Ok, ja reknem sam sebi, bice moram vratit na onaj drugi format, i lipo ga nataknem na toplap i ono...corak...registrira ga je i taman da odem na format, ono nestane, ko da nije prepoznat i od njega, nema ga nigdi
a cuje se neka tiha muzika tralala-tralala 
edit:
sad se ne cuje ni to...a svitli crvena lampica na stcku
Nista ne radi, prvo sam stick nataka u auto sa zeljom slusanja lipih pisama, a kad ono corak, pise da je neprepoznat. Ok, ja reknem sam sebi, bice moram vratit na onaj drugi format, i lipo ga nataknem na toplap i ono...corak...registrira ga je i taman da odem na format, ono nestane, ko da nije prepoznat i od njega, nema ga nigdi
edit:
- Quark
- Informatičar starog kova
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 4 times
deder simpatični mladiću daj više relevantnih podataka:miky0 » wrote:Kurac od pizde
Nista ne radi, prvo sam stick nataka u auto sa zeljom slusanja lipih pisama, a kad ono corak, pise da je neprepoznat. Ok, ja reknem sam sebi, bice moram vratit na onaj drugi format, i lipo ga nataknem na toplap i ono...corak...registrira ga je i taman da odem na format, ono nestane, ko da nije prepoznat i od njega, nema ga nigdia cuje se neka tiha muzika tralala-tralala
edit:
1. da li se stick vidi u računalu?
2. koje je marke?
pa ćemo vit za dalje
TDK MA-XG najbolja kazeta na svitu.
Primistija stick na drugi ulaz u toplap i proradija je, prominija sam format u onaj prvi sta je bija, stavija ga u skodilaca i svira i nova i stara muzikaQuark » wrote:
deder simpatični mladiću daj više relevantnih podataka:
1. da li se stick vidi u računalu?
2. koje je marke?
pa ćemo vit za dalje
A marka sticka je velka marka. Gillette, kojeg mi je dala prodavacica u DMa kad sam kupova pribor za brijanje
Nista ne radi, krenila muz'ka u autu, sviralo po minute i onda pocelo trokirat ukljucujuci radio pa prebacivalao na stick, i tako ja forsira 2-3 min pa mi je odjednom trokira potpuno radio tako da je zvuk pribacilo na mute, i nikako odgonetnit kako osposobit radio, pa mi pomogo englez kojeg sam vozija, uspija je nekako osposobit radio, al mi je reka da stick bacim u skovace jer je garant skupija virus. Al kako sam ja s tog sticka pribaciva mjuzu na laptop, tako sam ja sad aktivira antivirus da mi pronadje tog uljeza, al mi rece da nema nikakvog virusa, a tribalo bi ga bit, jer ako ga ima u sticku, triba ga bit i na toplapu 
Usput, kliko kosta neki normalan stick, a ne ova ziletova skovaca
Ma stik ti je garant dobar, to ti Škoda nije kompatibilna.miky0 » wrote:Nista ne radi, krenila muz'ka u autu, sviralo po minute i onda pocelo trokirat ukljucujuci radio pa prebacivalao na stick, i tako ja forsira 2-3 min pa mi je odjednom trokira potpuno radio tako da je zvuk pribacilo na mute, i nikako odgonetnit kako osposobit radio, pa mi pomogo englez kojeg sam vozija, uspija je nekako osposobit radio, al mi je reka da stick bacim u skovace jer je garant skupija virus. Al kako sam ja s tog sticka pribaciva mjuzu na laptop, tako sam ja sad aktivira antivirus da mi pronadje tog uljeza, al mi rece da nema nikakvog virusa, a tribalo bi ga bit, jer ako ga ima u sticku, triba ga bit i na toplapu
A neš ti. Znači sve šta nije srednja škola.Quark » wrote:
diferencijalni i integralni račun. i dalje...
Izgleda da je taj Englez isto neki stručnjak. Virus.miky0 wrote:Nista ne radi, krenila muz'ka u autu, sviralo po minute i onda pocelo trokirat ukljucujuci radio pa prebacivalao na stick, i tako ja forsira 2-3 min pa mi je odjednom trokira potpuno radio tako da je zvuk pribacilo na mute, i nikako odgonetnit kako osposobit radio, pa mi pomogo englez kojeg sam vozija, uspija je nekako osposobit radio, al mi je reka da stick bacim u skovace jer je garant skupija virus. Al kako sam ja s tog sticka pribaciva mjuzu na laptop, tako sam ja sad aktivira antivirus da mi pronadje tog uljeza, al mi rece da nema nikakvog virusa, a tribalo bi ga bit, jer ako ga ima u sticku, triba ga bit i na toplapu
-
- Information
-