Nadam se da nije.Herbicidna wrote: ↑22 Feb 2017, 10:43izgleda da je to novo trkeljanje.com, ja san pitala ča sad s time na javnoj raspravi o pravilima![]()
Garantiram da necu kupit nikakvo putovanje ni osiguranje na temelju njih.
Nadam se da nije.Herbicidna wrote: ↑22 Feb 2017, 10:43izgleda da je to novo trkeljanje.com, ja san pitala ča sad s time na javnoj raspravi o pravilima![]()
Malo mi je glupo prijavljivat 90% tema otvorenih tam u zadnjih 48 sati.
mislim da je i Karlinjo mislio na teme konkretno
Nek se zabavljaju.
ja sam bila uljudna, fini ljudi, stavi im nekakvog moderatora pliz
Zar je netko nesto brisaoNukac wrote: ↑22 Feb 2017, 16:22Čisto glede turizma...
Možda se nekom upisi čine kao reklamiranje, i vjerojatno netko na kraju pobire vrhnje od toga što se ovdje objavi link na neku stranicu, ali onaj koji je objavio post ne dobiva od toga ni lipe.
Ali zato netko tko je kliknuo na link i kupio to što se "reklamira", uštedio 10-20-30-200 EUR.
Turizam kao pdf je posebna vrsta foruma. Ljudi dolaze s konkretnim pitanjima i traže konkretne odgovore. A odgovor nije google.
Ako će moderatori brisat takve "reklame", onda takav pdf turizam nema smisla. Ni na FHR nisu brisali takve postove i nisu smatrali to za reklame.
Naravno, ako netko dođe s porukom tipa: rezervirajte moj apartman na ovom linku, e to je prava reklama.
Ali ako napišeš, bio sam u Londonu o ovom stanu, hotelu ili što već, bilo mi je lijepo i preporučam, jest da je reklama, ali ti nemaš nikakve financijske koristi, jedino si nekom drugom napravio uslugu da je i njemu bilo lijepo.
Turizam je imao moderatora, ali je taj mod ujedno i naš site admin pa je, čini mi se, uspio samoga sebe maknuti s moderature. Međutim, imigrantska turistička ekipa trenutačno bira moderatora.Herbicidna wrote: ↑22 Feb 2017, 12:25ja sam bila uljudna, fini ljudi, stavi im nekakvog moderatora pliz![]()
Nukac wrote: ↑22 Feb 2017, 16:22Čisto glede turizma...
Možda se nekom upisi čine kao reklamiranje, i vjerojatno netko na kraju pobire vrhnje od toga što se ovdje objavi link na neku stranicu, ali onaj koji je objavio post ne dobiva od toga ni lipe.
Ali zato netko tko je kliknuo na link i kupio to što se "reklamira", uštedio 10-20-30-200 EUR.
Turizam kao pdf je posebna vrsta foruma. Ljudi dolaze s konkretnim pitanjima i traže konkretne odgovore. A odgovor nije google.
Ako će moderatori brisat takve "reklame", onda takav pdf turizam nema smisla. Ni na FHR nisu brisali takve postove i nisu smatrali to za reklame.
Naravno, ako netko dođe s porukom tipa: rezervirajte moj apartman na ovom linku, e to je prava reklama.
Ali ako napišeš, bio sam u Londonu o ovom stanu, hotelu ili što već, bilo mi je lijepo i preporučam, jest da je reklama, ali ti nemaš nikakve financijske koristi, jedino si nekom drugom napravio uslugu da je i njemu bilo lijepo.
Nije, ali Nukac govori za svaki slučaj i u pravu je. Tako da ćeš ti, Miky, opet na mjesto turističkog moda, a poslije sastavite pravila u kojima ćete napisati ovo što Nukac kaže o svrsi stavljanja konkretnih linkova. Ne volim usporedbe s Fhr-om, ali treba se ugledati na ono što je dobro pa ću i ja povući jednu paralelu: ondje je, recimo, isto kao i ovdje zabranjeno objavljivanje privatnih podataka, ali se na pdf-u Kućni ljubimci, na temama o udomljavanju pasa i mačaka, dopušta stavljenje kontakta, jasno, pod uvjetom da to učini sam pokretač teme.
Aj napisi ih i posalji mi na PM
Možda ćemo za svaki podforum trebati specifična pravila. To treba prepustiti modovima, a ovo za Fhr više sam opominjala sebe - koji mi kiki treba do o njemu pišem, a inače mi ide na živce kad se za njim plače.
Miky, opet si mod na Turizmu. Nemoj više ništa brisati!
A to je nesto slucajno ispalo, uopce mi nije jasno kako
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests