Jesu li i vas zvali
IZBORI 2015...
Sad mi zvonija mobitel, i pita me neki cova jeli zelim bit novi premijer
Jesu li i vas zvali
Jesu li i vas zvali
..ma puno bolje. znas na cemu si i ne sto mos ocekivat, nego sto ne mos.Eks » wrote:A sad čitam undinu plahtu. A jebiga, je.
Dobro si ti meni rekao, bolje u Briselu konobarit nego u Zagrebu. I bolje krepat od isisovaca nego se jebat ovdje čitav život zakurac.
ovo ovdje je agonija koja traje. pet generacija unaprijed znas sta ce bit i kako.. a vidike mos prosirit jedino tako da se zatvoris u kucu.
..o, krtisssove..Dan nakon sastanka HDZ-a, SDP-a i Mosta u njihovim prostorijama u Smičiklasovoj ulici, predsjednik HDZ-a, Tomislav Karamarko stigao je u središnjicu HDZ-a na Trgu Žrtava fašizma.
Ispred ulaza dočekali su ga novinari, a HTV-ova novinarka Maja Sever na svom je Twitter profilu napisala što je tom prilikom izjavio.
' Zoran Milanović je prije sastanka rekao da neće potpisati dokument koji je ponudio Most', rekao je Karamarko i nastavio:
'Nakon što je HDZ na sastanku s Mostom odbio potpisati dokument, Milanović ga je potpisao.'
U intervjuu koji je dao za HTV , a koji će biti emitiran u Dnevniku, Karamarko je još jednom ponovio svoju izjavu, kazavši kako se ranije telefonski čuo s Milanovićem kojom prilikom mu je ovaj rekao kako SDP neće potpisati ponuđeni dokument te da bi bilo dobro da zajedno izađu i kažu da su za nove izbore.
Na sastanku je zatim, kaže Karamarko, Petrov ponudio objema stranama dokument na potpis, na što je Milanović rekao neka se Karamarko prvi izjasni.
'Ja sam malo čudno gledao, nije mi bilo jasno zašto se on sad pretvara u voditelja programa', opisao je taj trenutak Karamarko.
Nakon toga je ponovio kako njegova strana neće potpisati, na što je Milanović rekao da će on ipak potpisati.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Eto, tako si ti prije par tjedana ''znao'' da će se Most prikloniti HDZ-u i da šta koji kua otežu kad se zna na koju će stranu jer iza njih stoji crkva, Kaptol, Opus Dei i boktepita ko sve ne.....a unda » wrote: ..ma puno bolje. znas na cemu si i ne sto mos ocekivat, nego sto ne mos.
ovo ovdje je agonija koja traje. pet generacija unaprijed znas sta ce bit i kako.. a vidike mos prosirit jedino tako da se zatvoris u kucu.
'if you fall, i'll be there' (floor)
nisam znao. nisam kao ti da sve znam. naprotiv.Euklid » wrote: Eto, tako si ti prije par tjedana ''znao'' da će se Most prikloniti HDZ-u i da šta koji kua otežu kad se zna na koju će stranu jer iza njih stoji crkva, Kaptol, Opus Dei i boktepita ko sve ne...![]()
most i hadeze jesu kompatibilne stranke. pogledaj sastav mosta. bekgraund.
osim toga, nista jos nije gotovo. nista jos nije ni pocelo.
i da, most je projekt kaptola, a tijelo koje to vrsi je opus dei. nema ko drugi.
to je taj kaptolski treci put, to je ta podvala da su svi isti osim crkve koja je jedina postena i bez ideologije, sta lijevi desni, imamo stepinca.
na cemu onda uopce petrov misli radit reforme? po kojoj ekonomskoj skoli i sustavu? i kako misli da tu nece bit ideologije?
to nikako ne znaci da je karamarko prestao nakon deset godina bit clanom opus deia. jednostavno se guraju paralelno drugi ljudi.. markicka, petrov, ilcic.. netko ce vec tu bit prisutan, onako kako se raji podvali.
naravno, moguce je da grijesim, nisam nepogresiv kao ti, ali cim petrov krene u ukidanje vatikanskih ugovora bez ikakvog ali.. onda cu preispitat gdje sam pogrijesio.
jel petrov hoce reforme? e pa za pocetak nek ukine, razvrgne tu sitnicu od vatikanskjih ugovora, tek tako ono, da se lakse dise, kao znak dobre volje da zeli reforme, da zeli odvojenu crkvu od drzave.
sve dok se tuda ne krene, nece bit nikakvih naznaka da je ova drzava duboki glib i memla i da postoji siroka drustvena volja da takva i ostane, i jasno, iz toga treba bjezat ko moze, zivot je prekratak da bi robovao kaptolu. prekratak da bi proveo zivot u takvom drustvu, medju takvim ljudima koji to podrzavaju i zele da bude tako.
- Euklid
- old school
nisam ni ja znao, samo sam maštao, pa lijepo ti piše.....a unda » wrote: nisam znao. nisam kao ti da sve znam. naprotiv.
da, da... naravno... osim što je većina zastupnika Mosta došla do svojih pozicija tako što su rušili HDZ u svojim sredinama, briljantno opet.....a unda » wrote: most i hadeze jesu kompatibilne stranke. pogledaj sastav mosta. bekgraund.
jasno, jasno... svi su projekt kaptola koji se tebi ne sviđaju..a unda » wrote:
i da, most je projekt kaptola, a tijelo koje to vrsi je opus dei. nema ko drugi.
to je taj kaptolski treci put, to je ta podvala da su svi isti osim crkve koja je jedina postena i bez ideologije, sta lijevi desni, imamo stepinca.
to je jedan ženijalan plan, Most je projekt kaptola, Hrast je projekt kaptola, U ime obitelji je projekt kaptola... dakle fantastičan plan da se rasprše glasovi... i da SDP pobjedi...
jedini iza kojih stoji Kaptol je HDZ, od prvog dana demokracije u Hrvata pa do dana današnjega
dalje više nisam čitao jer nemam vremena za tlapnje jednog razočaranog Zokofila...
Ti si lud koliko i kupus..a unda » wrote: nisam znao. nisam kao ti da sve znam. naprotiv.
most i hadeze jesu kompatibilne stranke. pogledaj sastav mosta. bekgraund.
osim toga, nista jos nije gotovo. nista jos nije ni pocelo.
na cemu onda uopce petrov misli radit reforme? po kojoj ekonomskoj skoli i sustavu? i kako misli da tu nece bit ideologije?
to nikako ne znaci da je karamarko prestao nakon deset godina bit clanom opus deia. jednostavno se guraju paralelno drugi ljudi.. markicka, petrov, ilcic.. netko ce vec tu bit prisutan, onako kako se raji podvali.
naravno, moguce je da grijesim, nisam nepogresiv kao ti, ali cim petrov krene u ukidanje vatikanskih ugovora bez ikakvog ali.. onda cu preispitat gdje sam pogrijesio.
jel petrov hoce reforme? e pa za pocetak nek ukine, razvrgne tu sitnicu od vatikanskjih ugovora, tek tako ono, da se lakse dise, kao znak dobre volje da zeli reforme, da zeli odvojenu crkvu od drzave.
sve dok se tuda ne krene, nece bit nikakvih naznaka da je ova drzava duboki glib i memla i da postoji siroka drustvena volja da takva i ostane, i jasno, iz toga treba bjezat ko moze, zivot je prekratak da bi robovao kaptolu. prekratak da bi proveo zivot u takvom drustvu, medju takvim ljudima koji to podrzavaju i zele da bude tako.
- Euklid
- old school
unda je to... zar si zaboraviomiky0 » wrote:
Ti si lud koliko i kupusCuj, ti bi da Petrov raskine vatikanske ugovore, a nas si izludjaivao pravdajuci zokija zasto ne raskine vatikanske ugovore
višestruki šampion dvostrukih kriterija...
- Euklid
- old school
Ponovno preokret: MOST zove nazad HDZ, žele ih u Vladi
ajme dovest će ih Petrov do potpunog ludila
da mi je vidjet Karamarka kako potpisuje nakon svego što je jučer rekao zašto nije potpisao
brijem da su mu dani na čelu HDZ-a odbrojani
šta dani? sekunde...
ajme dovest će ih Petrov do potpunog ludila
da mi je vidjet Karamarka kako potpisuje nakon svego što je jučer rekao zašto nije potpisao
brijem da su mu dani na čelu HDZ-a odbrojani
šta dani? sekunde...
hahhaah samo sam čekala. ne mogu vjerovat da je euklid ovo propustiomiky0 » wrote:
Ti si lud koliko i kupusCuj, ti bi da Petrov raskine vatikanske ugovore, a nas si izludjaivao pravdajuci zokija zasto ne raskine vatikanske ugovore
užas, pa daj zamisli da se 4 godine oko svih živih pitanja moraju dogovarat zajedno?! nemoguće, nemoguće. zabijale bi se kajle, svak bi svaljivao krivnju na druge, totalna nesloga. i svak bi se morao opravdavat svojim biračima zašto je pristao na to i to. noćna moraEks » wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sad ozbiljno, tripartitna vlada će funkcionirat tako da sva govna koja hdz i ovi naprave svale na sdp u očima javnosti.
Za to se ne triba uc u vladu, dovoljno ju je bilo gledat 4 godine na vlastiEks » wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sad ozbiljno, tripartitna vlada će funkcionirat tako da sva govna koja hdz i ovi naprave svale na sdp u očima javnosti.
Ma ta vlada bi pala. Ali, bojim se da bi desnica dotad ojačala dovoljno da posve izbriše ljevicu sa scene, društvene i političke.Beau » wrote: užas, pa daj zamisli da se 4 godine oko svih živih pitanja moraju dogovarat zajedno?! nemoguće, nemoguće. zabijale bi se kajle, svak bi svaljivao krivnju na druge, totalna nesloga. i svak bi se morao opravdavat svojim biračima zašto je pristao na to i to. noćna mora
ali zoki je nesposoban. jel tako? jel ima ista sta je dobro napravio? eto, ne vatikanske ugovore, nego ga je skupo stajalo (ok, ne samo njega, nas je stajalo, tj mnoge od nas, sumnjam da je tebe stajalo, ti si njihov), samo one dvije recenice u zdravstvenom odgoju.miky0 » wrote:
jel ti uopce znas ko je sjediuo po tim vijecima za kurikulume, nastave, planove, skolstva?
nemas pojma, jel tako? a niti te zanima.
milanovic je pokusao sa svojom vladom stvarat polako uvjete da se ti vatikanski ugovori ukinu, necu rec sramotne ugovore, nego anticivilizacijske, ono sto u osnovnom nekom, ne znam drustvonom dogovoru stoji.. ili u nekom formalnom drustvenom ugovoru, ono sto predstavlja osnove neke, poput republike, odvojenosti religije i drzave, ono, elementarni uvjeti za bilo kakav razvoj, najprije su se u se ti uvjeti onemogucili, a onda masovno, kao ovce pred klanje i pristalo masovno na njih inercijom, e da bi ti polagao vjeronauk za vozacki.
ako se tu ne vidi o cemu se radi i na sto se pristaje, onda zaista ili se treba zatvorit u kucu da se nekako izoliras od takvih ljudi ili otic negdje gdje se slobodnije mozes realizirat i razvijat, a ne ostat u gdje se uikidanje vatikanskih ugovora smatra tlacenjem.
eto, milanovic je bio nesposoban i sad imamo sposobnog petrova ili koga vec.. sincica.. keruma, pa eto, nek petrov napravi ono sto nesposobni milanovic nije mogao, nek za pocetak ukine vatikanske ugovore.
sposoban kakav jest, tu se radi o nekih dva tjedna rada u vrh glave i to ne prevelikog. jednostavno uvedes reformu i proglasis te ugovore nevazecim. mislim, to se moze i u dva sata napravit.
ali, eto, ne treba u toliko kratko. petrov, kao sposoban, kao psihijatar, diplomant mostarskog fakulteta, kao bivsi clan u ime obitelji koji je napustio tu stranku jer je on zelio reforme, nek samo krene tim putem, polako, nek najavi, nek organizira..onako, usput, baveci se problemima koje jako dobro razumije poput bedepea, gsma, abeesa i ostalim fenski kraticama.
eto, milanovic je nesposoban, petrov je sposoban, pa nek on napravi caskom ono sto milanovic nije mogao s tri ministarstva i jos mu je ustav referendumom promijenilo.
dakle, ovo je jos jedan pokazatelj da stranke, kakve su takve su, olicenje su politicke volje ovog drustva i eto, nekako se moze odustat od njih, ne treba ih se pratit, ne treba se zamarat time, tj ne moze se neke metaforicke subjekte okrivljavat za nesto.
ali, od takvih kao sto si ti, a vecina vas je, nemas se gdje sklonit, nemas kud pobjec, tu ste, nezaobilazni, neumitni poput ovog drustva, realnost koja nas svakodnevno okruzuje i s kojom smo nekako prisiljeni dijelit prostor i vrijeme kojeg sve manje ima.
e tu treba nesto napravit, tu treba napravit neke reforme, nikakvi bedepeji, fiskalne politike o kojima se kurca ne razumije, niti zna, nikakva visa politika, nego tu, reforme bliske, svakodnevne, oko nas.. tek onda, ako bude dovoljan drustveni taj odaziv, tek ce se onda nesto pocet kretat na bolje svima.
Tocno. Nista nije dobrog napravija, osim uzimanja PR iz amerike...a unda » wrote: ali zoki je nesposoban. jel tako? jel ima ista sta je dobro napravio?
Bice biskupi..a unda » wrote: jel ti uopce znas ko je sjediuo po tim vijecima za kurikulume, nastave, planove, skolstva?
nemas pojma, jel tako? a niti te zanima.
A jeli mogu znat, sto je to on konkretno radio po tom pitanju, s kim je radio, i krajnji rezultati tog rada..a unda » wrote: milanovic je pokusao sa svojom vladom stvarat polako uvjete da se ti vatikanski ugovori ukinu, necu rec sramotne ugovore, nego anticivilizacijske, ono sto u osnovnom nekom, ne znam drustvonom dogovoru stoji.. ili u nekom formalnom drustvenom ugovoru, ono sto predstavlja osnove neke, poput republike, odvojenosti religije i drzave, ono, elementarni uvjeti za bilo kakav razvoj, najprije su se u se ti uvjeti onemogucili, a onda masovno, kao ovce pred klanje i pristalo masovno na njih inercijom, e da bi ti polagao vjeronauk za vozacki.
..daj i meni..
khm.. da ne kvotam sve. ovo je dio mostovog, sta li, priopcenja, poziva, ponude..
Strane potpisnice započele su proces daljnjeg usuglašavanja kojeg treća strana više ne može zaustaviti, ali sukladno navedenom potpisanom okviru, može uputiti svoju želju pridruživanju započetnom procesu. Budući da je MOST i do sada bio potpuno pravedan i korektan prema objema stranama, pa je tako i SDP-u i koaliciji Hrvatske raste, nakon odluka njihovih tijela da ne pristupe trojnom formiranju svih razina vlasti (Hrvatskog sabora i Vlade RH), dao dodatno vrijeme, isto tako je otvoren učiniti i prema HDZ-u i Domoljubnoj koaliciji.
Molimo Hrvatsku demokratsku zajednicu i Domoljubnu koaliciju da se do ponedjeljka, 21. prosinca 2015. do 16 sati očituju žele li se uključiti u započeti proces, ali bez ikakvih dodatnih uvjeta koji bi mijenjali dvostrano potpisani „Preliminarni okvir dogovora“, jer je te promjene nemoguće izvršiti bez konsenzusa druge strane potpisnice.
Ako se Hrvatska demokratska zajednica i Domoljubna koalicija ne očituju do navedenog roka, proces će se dalje odvijati između dvije strane potpisnice „Preliminarnog okvira dogovora“ u kojem postoji trajna otvorenost uključivanja treće strane, ali u onu fazu i u onim okvirima koji budu prihvaćeni konsenzusom dviju strana potpisnica dokumenta.

khm.. da ne kvotam sve. ovo je dio mostovog, sta li, priopcenja, poziva, ponude..
Strane potpisnice započele su proces daljnjeg usuglašavanja kojeg treća strana više ne može zaustaviti, ali sukladno navedenom potpisanom okviru, može uputiti svoju želju pridruživanju započetnom procesu. Budući da je MOST i do sada bio potpuno pravedan i korektan prema objema stranama, pa je tako i SDP-u i koaliciji Hrvatske raste, nakon odluka njihovih tijela da ne pristupe trojnom formiranju svih razina vlasti (Hrvatskog sabora i Vlade RH), dao dodatno vrijeme, isto tako je otvoren učiniti i prema HDZ-u i Domoljubnoj koaliciji.
Molimo Hrvatsku demokratsku zajednicu i Domoljubnu koaliciju da se do ponedjeljka, 21. prosinca 2015. do 16 sati očituju žele li se uključiti u započeti proces, ali bez ikakvih dodatnih uvjeta koji bi mijenjali dvostrano potpisani „Preliminarni okvir dogovora“, jer je te promjene nemoguće izvršiti bez konsenzusa druge strane potpisnice.
Ako se Hrvatska demokratska zajednica i Domoljubna koalicija ne očituju do navedenog roka, proces će se dalje odvijati između dvije strane potpisnice „Preliminarnog okvira dogovora“ u kojem postoji trajna otvorenost uključivanja treće strane, ali u onu fazu i u onim okvirima koji budu prihvaćeni konsenzusom dviju strana potpisnica dokumenta.
-
- Information
-