Ovi nokti kratki su sami po sebi jeza, al još s tamnim lakom. Brr.
I ruke su joj ružne, sve nekakve grešpaste, prsti grbavi, nikakvi.
I meni. Taman sam htjela napisati, kadli sam naišla na tvoj post. Nokti su ružni, izgledaju izriženo do krvi i još k tome ima ružne ruke.dejzi » wrote:Meni Eva ima odvratne ruke.
Ovi nokti kratki su sami po sebi jeza, al još s tamnim lakom. Brr.
I ruke su joj ružne, sve nekakve grešpaste, prsti grbavi, nikakvi.
Da, ja obozavam tako jako kratke. Pogotovo s tako nekim lakom i u kombinaciji sa sminkerskijim, finijim autfitom. Ne volim cistu eleganciju. Mora biti nekih punk dodataka. I jako primjecujem ruke na zenama. Recimo super si mi ruke Leonarde Boban, izgledaju mi kao i Evine nekako spretne, kao da svasta znaju stvarati. Plus neki ogroman prsten koji uvijek fura i plus tetovaza. Sad nemam vremena trazit. Al lako cete nac.bliss » wrote:
I meni. Taman sam htjela napisati, kadli sam naišla na tvoj post. Nokti su ružni, izgledaju izriženo do krvi i još k tome ima ružne ruke.

Super ti je dužina. Uopće ne moraš sanjati duže nikte jer su ti ovakvi baš lijepi.Almost Rosey » wrote:A ono, nisu baš precizno nalakirani. A i kratki su. Meni je san pustiti nokte kao AP, ali čim su duži, lome se, listaju i općenito divljaju pa ih najradije držim skroz kratkima, barem izgledaju uredno i zdravo.
Podržavam te. Lakirala sam nokte samo kad su mi bili dugi, jako dugi i to u jarko crveno. Ostalo, što se mene tiče, nit su nokti, nit je boja. Samo završeci prstiju.Herp » wrote:Nitko me ne podržava u dugonoktavosti![]()
Jepite se, liupomorne se na moje prekrasne prirodno duge i čvrste nokte
Kak je ovo smiješno.Margarita » wrote: Podržavam te. Lakirala sam nokte samo kad su mi bili dugi, jako dugi i to u jarko crveno. Ostalo, što se mene tiče, nit su nokti, nit je boja. Samo završeci prstiju.
Margarita » wrote: Podržavam te. Lakirala sam nokte samo kad su mi bili dugi, jako dugi i to u jarko crveno. Ostalo, što se mene tiče, nit su nokti, nit je boja. Samo završeci prstiju.
Ako već radim nešto tako besmisleno kao što je farbanje rožnatih izraslina, onda to radim temeljito. Ne vidim smisao u umjerenosti besmisla.bliss » wrote:
Kak je ovo smiješno.![]()
![]()
Jako dugi crveni nokti.Way too much. Ali poštujem da su nam ukusi različiti
Pa imala bi i ti vremena da ne lakiraš djedove božićnjake okolo.Vodena » wrote: Ljubomorna sam na vrijeme koje imate da im se posvetite.

ovo nisi ti, ali me opis podsjetioHerp » wrote:Nitko me ne podržava u dugonoktavosti![]()
Jepite se, liupomorne se na moje prekrasne prirodno duge i čvrste nokte

Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest