Od ovog gore nabrojanog mi je falilo skoro sve (ajde keksi nisu). Kakvi gusti sokovi, kakvi bakraci, pili smo donu na razrjedjivanje ili onaj sok od bazge koji su doma radili a ja ga vidjeti ne mogu.klonka » wrote:]Bilo mi je sjajno.[/b] Imalo se za to podstanarstvo, za novi auto, za Kinderlade, guste sokove, Jaffa kekse, farmerke iz Trsta, Adidas univerzalke, zavidnu kolekciju Barbie lutkica i Lego kockica, glazbene instrumente, knjige, VHS kazete i glazbene ploče koje ti duša poželi, ljetovanje na Bolu, zimovanje na Palama i za povratnu avionsku kartu dvaput godišnje za Zagreb. Bez kredita. Kako je tebi bilo i što ti je od toga falilo?0.
Nisam imala lijene ili nesnalazljive roditelje.
Gradili smo kucu, ono vrecu po vrecu cementa kupovali. Ne nije se imalo za VHS ili Lego ili Barbie.
Ne mogu reci da sam imala ruzno djetinjstvo, zahvaljujuci bakama imala sam predivno. Ali ovo gore nisam dobivala.
Cemu ovakav ton judolino? Ruzno eto.Ja to nisam spominjao, ali mogao bih ti objasniti kad bih za to imao volje i kad bi ti to mogla shvatiti.
Odakle ti da imam milijun cipela (a nemam, bas si pravu nasao
To jest skrtost. To nije skromnost.blaze » wrote:a zašto se ja znam posrat na "skromne". tu i tamo naručimo na poslu pizzu po pola, ode netko po kavu na automat za više ljudi. imamo skromnog kolegu s cca 2x većom plaćom od našeg kruga koji nikad ništa ne naruči, špara. nikad ga nitko nije vidio da uopće poseže za novčanikom. ali je zato vječito gladan i obrsti sve što stigne, pocucla tuđe sokove, nedaotibog da ideš razmatati sendvič pred njim