Rasprave i upiti o avionskim kartama, kompanijama i putovanjima avionom
KLM online checkin šteka samo jutros i/ili samo meni ili je to nekaj trajnije i šire?
Čekiram se ja u stvari sasvim uspješno, ali se BP nemre isprintat ni uz pomoć trikova.
Ni izravno ni ak ga se naruči prek maila.
Čekiram se ja u stvari sasvim uspješno, ali se BP nemre isprintat ni uz pomoć trikova.
Ni izravno ni ak ga se naruči prek maila.
Evo, ipak sam uspio KLM-ovog isprintat prek Chromea. IE mi jest dosta star pa se ne čudim da niš na njemu ne ide, ali ni FF (bitno noviji) mi nije puno pomogao. Na kraju sam si instalirao najnoviji Chrome. Ni prek njega nije išlo izravno printanje, a i fajl dobiven prek maila mi je bio javljan ko korumpiran, baš kao i prek IE i FF. No, ipak, u ovom sam slučaju to nekak uspio zaobići, sejvati i isprintat. 
- Prolaznica
- Has thanked: 6 times
tako i ja vječito imam problema sa checkinom i BP-ovima 
collect moments, not things
- Tyrion Lannister
Oduvijek. I puno raniji check in.
Sent from my Lenovo K920 using Tapatalk
Ja ti sanjam let, bijelo jedro nasred mora, mene zove nova zora.
Ja sam samo Vagabundo.
Ja sam samo Vagabundo.
-da odmah sam sebe demantiram, i dalje zaobilaze UAE, samo u povratku je avion išao drugačijom rutom...
-u odlasku iz Dohe ide preko Irana, Pakistana, Indije i dalje za Bangkok;a u povratku nakon Indije, samo preko Irana do Dohe
-u odlasku iz Dohe ide preko Irana, Pakistana, Indije i dalje za Bangkok;a u povratku nakon Indije, samo preko Irana do Dohe
- Prolaznica
- Has thanked: 6 times
Nisam ni ja. U niskom sam startu za 1.maj
collect moments, not things
Bah jet2 je dobar samo za letove na otok i natrag. I to prije i poslije sezone. Ako ćeš preko njih negdje drugdje, nula. Cijene su blasfemične.
- Tyrion Lannister
Moze li netko vidjeli karte za Split i Zagreb 22.9.-26.9 iz Londona?
Ako može bez Gatwicka.
P.S. pogledao bi ja, ali sam na mobu u UK. Prijatelj moli pomoć.
Ako može bez Gatwicka.
P.S. pogledao bi ja, ali sam na mobu u UK. Prijatelj moli pomoć.
Ja ti sanjam let, bijelo jedro nasred mora, mene zove nova zora.
Ja sam samo Vagabundo.
Ja sam samo Vagabundo.
- chillout23
- Been thanked: 2 times
Kaj u UK ne radi ona priča sa roamingom i mobitelima? Da je sve ko u paketu domaTyrion Lannister wrote: ↑05 Aug 2017, 22:29P.S. pogledao bi ja, ali sam na mobu u UK. Prijatelj moli pomoć.
Mjesto rođenja: Zemlja, Rasa: čovjek, Politika: sloboda, Religija: ljubav
Ljudi se povremeno spotaknu o istinu, ali većina njih brzo ustane i otrči dalje, kao da se ništa nije dogodilo.
Ljudi se povremeno spotaknu o istinu, ali većina njih brzo ustane i otrči dalje, kao da se ništa nije dogodilo.
-
- Information
-