Nije to to.kukuriku » wrote:ja imam tu termalnu ili kakvu već vodu u raspršivaču (avene) i totalni je zakon!
Standard, plaće, klase...
I ja, jedino kaj ne čistim šminku. I upravo zbog toga Zewa. Zewa se ne rasipa kao jeftini papiri kada brišem recimo prosutu vodu.A.P. » wrote:
Ali ja ne trebam čvrstinu i otpor
Možda je stvar i u tome da ja tp koristim za sve od brisanja površina, puhanja nosa, čišćenja šminke i takoTotalno mi je svejedno, uopće ne vidim razliku.
Tko će meni platit' ovo reklamiranje Zewe?
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
ma dobro, znam da nije to to, samo sam se tila pohvalit rastrošnošću.
Nek(v)arljiva.
ex anais » wrote:Čuj, kao što rekoh, koristim ga samo kad je ovako ekstremno hladno jer me inače koža svrbi i puca.A ti vjeruj ili nemoj. Meni je super kako ljudi ovdje vole viriti u tuđe kupaone ne bi li dokazali da netko živi iznad svojih mogućnosti.
Losion za tijelo, vijuuu, livin' on the edge, dizanje kredita bez pokrića.![]()
Uopće ne kažem da živiš iznad svojih mogućnosti. Samo kažem da ti ne bi trebao losion za pucajuću kožu da se ne pereš gelom. A u principu jebe mi se ko i za Kerine cipele, kupi što god - jer ti to zaslužuješ.
A kaj se ti koji kurac petljaš? Jel bilo tebi upućeno?Onda se odluči što ti smeta. Desničarska propaganda na topicu ili nečiji losion za tijelo kojim se navodno dokazuje point.![]()
Dokone kokoši...
Joj daleko sam ti ja od "adeza" i desnicarstva al stvarno. A losion za tijelo nemam. tj imam sto dobijem poklonjeno i zaboravim da imam, al cuj nekom losion nekom rakija. Luksuz eto.judolino » wrote:
Daj pročitaj post još jednom. Ili si ti Keri Bredšou?
Napisao sam da bi lakše Keri objasnio neke stvari u vezi s cipelama nego tebi u vezi s hranom.
Priznajem, pretjerao sam, ali moram se složiti u nekim stvarima sa Đepekom. Čitajući postove na temi vidim da kupujete neke stvarno nepotrebne pizdarije jer su vas hipnotizirale reklame. Losion za tijelo? Čemu to služi? Za popravak štete koja nastaje upotrebom gela za tuširanje. Eto, samo jedan primjer.
Ti si meni inače draga, valjda sam zato planuo. Nisam to od tebe očekivao.
Ne volim kad mi se pljuje po Jugi. I ja sam jedan od onih koji ju je sahranjivao pa sad je pustimo da počiva u miru.
Imamo (neki od nas) ovu Hrvatsku koja tone sve dublje i dublje iz dana u dan. I zato mi strašno smetaju takve izjave da je Juga bila zadužena. Smeta mi ta hadezeovska, desničarska, klerikalna - da ne upotrijebim teže pridjeve - retorika.
Losion nemam jer sam lijena za namazati se, pa kupujem gelove za tusiranje pored kojih mi naknando mazanje nece trebati.
Al nije to automatski rastrosno.
Moze netko kupiti losion za tijelo za 10 kuna i biti proglasen rastrosnim jer kupuje pizdariju. I netko proglasen stednim jer kupuje samo sapun a taj sapun moze kostati i 100 kuna (a ako je nishe parfema, dakle od raznih dekadentnih firmi onda isti kosta i 300 kuna) u odredjenim ducanima. Treba se udubiti u problematiku
ja, ako nakon što probaš dm-ov petoslojni kažeš da je zewa boljavrrrlet » wrote:
I ja, jedino kaj ne čistim šminku. I upravo zbog toga Zewa. Zewa se ne rasipa kao jeftini papiri kada brišem recimo prosutu vodu.I duže mi traje od jeftilena, jer bolje upija i sve.
Tko će meni platit' ovo reklamiranje Zewe?
Oprosti, jebote, što sam muško pa sam mislio da je krema krema, a losion losion.A.P. » wrote:
To je fensi naziv za običnu kremu, jebote.
Viš, dobra ideja, mogal bi kupit zewa wc papir. Đava odnija šparanje, nek i ja jedan dan serem ko miljoner!!!
edit: kaki jedan, vjerojatno će mi potrajat i više dana. ha, vrlika?
Nek(v)arljiva.
Ovo je istina, ali maglica za lice za 300?kukuriku » wrote:ja imam tu termalnu ili kakvu već vodu u raspršivaču (avene) i totalni je zakon!
Skuhaš kamilicu, pokriješ glavu krpom i faca nakon 10 minuta ko dječja guzica.
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
Amaterko. Socijalistu.kukuriku » wrote:
Viš, dobra ideja, mogal bi kupit zewa wc papir. Đava odnija šparanje, nek i ja jedan dan serem ko miljoner!!!
edit: kaki jedan, vjerojatno će mi potrajat i više dana. ha, vrlika?
al ovo je za tijelo. što ima za lice?ex anais » wrote:Guglala sam je. Prvo sam našla neku od 90 kn pa sam se čudila, mora postojati i ta od 300. I evo je, nije tristo, ali skoro.
U pm tekući sapun od 100 kn.
prije neka tri ljeta nivea je imala maglice za tijelo. meni je to bilo genijalno, bolje od krema i losiona, a koštalo je tu negdje kao krema za tijelo. valjda je zato i propalo, tko će plaćati maglicu koliko i masnu kremu. da su odmah lupili 300 ćuna, prodavalo bi se
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
pa kamilica se pobere uz cestu
Nije. Ali nije ni dokaz siromaštva.ex anais » wrote:Jebatga, svašta ću ovdje saznati pa i to da je kupovanje Balee ili ne dao bog Niveedokaz rastrošnosti i konzumerizma.
![]()
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Ima jeftinije u.. lidlu
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
bolje i ta, nego iz lidla
nego taj srednji sloj vam je zapravo stanovništvo koje je iznad granice siromaštva
http://www.rsp.hr/ojs2/index.php/rsp/ar ... ad/284/288
evo, nešto starije, ko voli čitati
-
- Information
-