s koliko nula?baja » wrote: a bi li prihvatio jednako velikodušnu ponudu šezdesetogodišnjakinje?
Stariji muskarci
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
Zanima me koja je razlika od plitkih osoba koje vole samo lijep izgled i plitkih osoba koje vole dubok džep?
Šezdesetgodišnjakinje na koje ovog trena mislim su kudikamo privlačnije i apsolutno zanimljivije od nekig tridesetgodišnjakinja...a nekako sam uvjerena da se ne bi baš olako bacile na nekog od forumaša samo jer je napetog tonusa...
Šezdesetgodišnjakinje na koje ovog trena mislim su kudikamo privlačnije i apsolutno zanimljivije od nekig tridesetgodišnjakinja...a nekako sam uvjerena da se ne bi baš olako bacile na nekog od forumaša samo jer je napetog tonusa...
kurvanjski avatar, a
- Donna Sole
Na ovoj ovdje slici prvo su mi upale u oko neobičnosti:
naočale na plaži ( naime, odbijaju sunce , rade rakun izgled
oke, ja do plaže samo siđem u kostimu, ne nosim njanci šugaman jer mi ne triba, ali fakat kome tribaju naušnice...
Da se vratim na temu: Radeljak= stariji muškarac kojeg ne bi takla izoliranim šćapom a ni daljinskim upravljačem...ne zbog njegovog izgleda nego zbog ljigavosti i karaktera govna na ulici...
kurvanjski avatar, a
Chilimama » wrote:Zanima me koja je razlika od plitkih osoba koje vole samo lijep izgled i plitkih osoba koje vole dubok džep?
Moram priznati da mi baš nije jasan ovaj post.
Zašto bi postojala razlika između ovih prvih i ovih drugih, tj. tko je rekao da je ima?
Ovo drugo mi pogotovo nie jasno.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Ni meni. Čuj forumaš napetog tonusa.Morticia » wrote: Ovo drugo mi pogotovo nie jasno.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
- Donna Sole
Morticia » wrote:
![]()
Moram priznati da mi baš nije jasan ovaj post.
Zašto bi postojala razlika između ovih prvih i ovih drugih, tj. tko je rekao da je ima?
Ovo drugo mi pogotovo nie jasno.
Prvi dio posta je kako vidiš pitanje na koji možda ima možda nema točnog odgovora. Provlači se ideja s jedne strane da je ljepše i napetije tijelo privlačnije od mehkog ili starijeg i druge strane koja veli da je ljepota tijela manje bitna od karaktera i duhovne razine.
Oslikano je slikama starijih muškaraca s mlađim ženama aludirajući na sponzoruše. Otud pitanje u čemu su one drugačije plitke jer vole lovu od onih koje vole samo lijepo tijelo? Pitanje je postavljeno bez predrasuda..samo pitanje...
Drgi dio posta se odnosi na komentare forumaša koji se cjenkaju oko iznosa imaginarne šezdesetgodišnjakinje...Ja se nadovezala sa svojim postom koji može i ne mora dati odgovor na tu dilemu...
Što je nejasno?
Svakako godine ne igraju ulogu oko dobrog/kvalitetnog/ seksualnog/ ljubavnog života....ili ikojeg drugog...
kurvanjski avatar, a
A zašto misliš da "nama" kojima je bitno da se čovjek nije u potpunosti prepustio tromboljenju i propadanju također nije bitniji karakter i duhovna razina od tjelesne? 
Godine ne igraju, slažem se, iako vjerujem da se generalno ipak može govoriti o tome kako se potencija kod muškarca koji je prevalio šezdeset, npr. ipak ne može mjeriti s potencijom nekog u dvadesetima ili tridesetima.
Napominjem, ponovno- govorim generalno, ne o nekakvim ekstremima i izuzecima.
Ali potpuna zapuštenost tijela itekako igra, ma koliko neki od toga bježali.
U bilo kojim godinama, s tim da dvadesete još donekle i "opraštaju", ali pedesete definitivno ne.
Godine ne igraju, slažem se, iako vjerujem da se generalno ipak može govoriti o tome kako se potencija kod muškarca koji je prevalio šezdeset, npr. ipak ne može mjeriti s potencijom nekog u dvadesetima ili tridesetima.
Napominjem, ponovno- govorim generalno, ne o nekakvim ekstremima i izuzecima.
Ali potpuna zapuštenost tijela itekako igra, ma koliko neki od toga bježali.
U bilo kojim godinama, s tim da dvadesete još donekle i "opraštaju", ali pedesete definitivno ne.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Volim i lovu i lijepo tijelo. Jesam li duplo plitka?Chilimama » wrote:
Prvi dio posta je kako vidiš pitanje na koji možda ima možda nema točnog odgovora. Provlači se ideja s jedne strane da je ljepše i napetije tijelo privlačnije od mehkog ili starijeg i druge strane koja veli da je ljepota tijela manje bitna od karaktera i duhovne razine.
Oslikano je slikama starijih muškaraca s mlađim ženama aludirajući na sponzoruše. Otud pitanje u čemu su one drugačije plitke jer vole lovu od onih koje vole samo lijepo tijelo? Pitanje je postavljeno bez predrasuda..samo pitanje...
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
S nula nula, ja sam muško. Moj organ ne može lagati niti za milijune.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Kako reče ona narodna: Mislila san mlada kurbica biti, svomen bratu dotu zaštediti...
O jebem li ti penis... da bar ima kost u sebi ili nešto.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Zato da bi opravdali svoju lijenost. A da bi to opravdali treba sve drugacijerazmisljajuce proglasiti povrsnima.Morticia » wrote:Pa dobro zar ne postoji neka sredina između dvadesetogodišnjaka depiliranog tijela (fuj, btw) i čovjeka koji potpuno zapusti tu "fasadu"?
Po meni, tijelo je dio čovjeka jednako kao i njegov duh.
I upravo ti koji si dozvole strašno zapustiti "fasadu" mi odaju dojam i zapuštenog duha.
I ponavljam- ne govorim o ekstremima i luđacima kojima je jedini domet teretana i nastojanje da izgledaju kao dvadesetogodišnjaci.
Nego o ljudima koji i u pedesetima još uvijek (ako su uopće ikad) uživaju u koliko toliko aktivnom životu.
Zašto se fizička aktivnost (koja je za čovjekovo zdravlje, prvenstveno, itakako bitna) vrlo često poistovjećuje s površnošću i nekakvim ekstremima?
Zar je uistinu toliko strašno moći i sa pedeset napraviti više od tri trbušnjaka, a da pritom ne zaradiš moždani udar?
Izmedju nabildanih supljoglavaca i otromboljenih pretilih 50+ osoba (da budem eksplicitna, iako tako otromboljenih ima u svim dobnim skupinama http://www.kokoko.ru/uploads/posts/2011 ... y_25-1.jpg) je ona normalna skupina normalno aktivnih koji znaju i procitati knjigu i otici na koncert ali nece dozivjeti srcani udar ako odvoze pola sata biciklom. Uzbrdo.
Osobe koje gmizu od sofe do raznih ekrana i natrag nisu mi napete. Ni fizicki ni duhovno.
A kako smo dosli do tonusa Tako da se pocela povlaciti ideja da kad sazrijes, da ti vise takvi "povrsni" atrbuti nisu vazni, da se koncentriras na bitno.
Sada izričeš čežnju, molitvu ili zazivaš mlade nadarene inovatore koji još ne uočavaju taj problem da se malo više usredotoče na pronalaženje rješenja? Dalo bi se na tome i zaraditi...pogotovo kad bi izbjegli gutanje tableta i mogućnost dobijanja srčanog aresta...vrrrlet » wrote:
Kako reče ona narodna: Mislila san mlada kurbica biti, svomen bratu dotu zaštediti...
O jebem li ti penis... da bar ima kost u sebi ili nešto.
Ajme, ti si izbočena.Margarita » wrote: Volim i lovu i lijepo tijelo. Jesam li duplo plitka?
Tko pametan ima išta protiv ijednog? Međutim, govoreći o starijim muškarcima, teško baš da je ljepota tijela najjači adut. I žalosno zapravo da jest, ako jest.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
- Donna Sole
Ne mislim, niti negdje tvrdim tako nešto. Samo pokušavam podvući neku paralelu koja potvrđuje da ne postoji pravilo i da nema nitko neko pravo sugerirati tuđe preferencije , što također nije nitko decidirano rekao ali , nekako se osjeća lahorić čuđenja seksualnošću u starijih ljudi...Morticia » wrote:A zašto misliš da "nama" kojima je bitno da se čovjek nije u potpunosti prepustio tromboljenju i propadanju također nije bitniji karakter i duhovna razina od tjelesne?
]
Margarita » wrote:[
Volim i lovu i lijepo tijelo. Jesam li duplo plitka?
I ja volim lovu i liepo tijelo.
Ne znam jesi li ti, ali ja nisam jer mi to nije primarna osobina kod osobe koju ću voljeti ..
Smatram da su osobe kojima je primarno bitna ta osobina vrlo površni ali ne smatram se dužnom i objasniti taj stav jer sam uvjerena da nekome kome je inteligencija, znanje i iskustvo izgradilo karakter i ukuse nije potrebno to objasniti a onome kome je potrebno - vjerojatno ga to ne zanima...što opet ne govori o kvalitetama te osobe , samo govori o drugačijim primarnim potrebama...
Naime, ako se ovdje pokušava prvim postom postaviti pitanje o seksualnosti starijih ljudi, nekako mi se čini da o tome mogu govoriti baš ti stariji ili oni koji s astarijima imaju iskustvo. A oni koji nemaju i nisu stariji - mogu govoriti samo o svom ukusu što i nije bitno jer u toms lučaju ne bi bila tema seks kod 50+ nego seks...
o bože...
dakle, ako ste mlađi ili ne volite starije , možete se samo nadati da ćete to iskusiti i reći nešto promotivno na tu temu tim oblikom... A oni koji su stariji imaju što i reć...
Nekako mi se čini da je baš Emericzy taj koji objedinjuje sve to...oću reć, zna o čemu priča...
Da, naravno, sačuvano zdravlje u sačuvanom tijelu mi nije nimalo odbojno...ali sačuvan duh u nekom zabavnom, inteligentnom karakteru mi je uvijek izuzetno napet bez obzira na napu koju ispred nosi...
kurvanjski avatar, a
Ja bih Helen Mirren bez puno razmišljanja. I Charlotte Rampling.baja » wrote: a bi li prihvatio jednako velikodušnu ponudu šezdesetogodišnjakinje?
Da. Lijepo receno.karambol » wrote:Nije li rijec ona koja otvara vrata srca, kako vole reci? Netko tko zna biti tajanstven, obrazovan, pjesnicki nastrojen, s laganim bankomatnim pristupom, stilom grofa ili otkacenog mislioca vjerojatno ima mogucnosti da srusi barijeru u godinama. Osjecajan i mocan, mjesavina genija i pjesnika s udobnoscu i komforom koji tetosi sva osjetila i povladjuje tastini...ha? Netko nov i uzbudljiv, a sijede kose i u dobroj kondiciji.
Ne znam iz iskustva (pozdrav Schmokljane
Da, zanima me sekusalnost starijih ljudi. I ako je ima, koje su razlike u odnosu na mladju dob?Chilimama » wrote:
Naime, ako se ovdje pokušava prvim postom postaviti pitanje o seksualnosti starijih ljudi, nekako mi se čini da o tome mogu govoriti baš ti stariji ili oni koji s astarijima imaju iskustvo. A oni koji nemaju i nisu stariji - mogu govoriti samo o svom ukusu što i nije bitno jer u toms lučaju ne bi bila tema seks kod 50+ nego seks...
-
- Information
-