nije isto 14 godina razlike kad je mlađi u 20-tima, ili u 30-tima, zar ne? što si starija, ta je razlika manje osjetljiva. barem ja tako mislimkukuriku » wrote:ja se odmah sjetim trbovićke i njenog frljića.
baš su mi če-če. baš, baš. 14 godina je u pitanju.
Kad je ona starija
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
jasno. jasno da nije. to sam i rekla, nekoliko postova gore. mislim.Pješčana » wrote:
nije isto 14 godina razlike kad je mlađi u 20-tima, ili u 30-tima, zar ne? što si starija, ta je razlika manje osjetljiva. barem ja tako mislim
Nek(v)arljiva.
Hoces reci da su mladji muskarci skoro pa iskljucivo igracke za krevet?Emericzy » wrote: Upravo tako. Ubereš, pomirišeš, lizneš ono malo nektara i vratiš mami. Što tome fali? Naravno da je glupo pomisliti da bi to trajalo. Iako se na tisuću pokušaja vjerojatno i to jednom dogodi.
Pa... ne baš. Ovisi o njemu i o partnerici. Više sam htio potcrtati privremenost, prolaznost, jednokratnost takve veze. O kojoj mislim sve najbolje.
Emericzy » wrote: Pa... ne baš. Ovisi o njemu i o partnerici. Više sam htio potcrtati privremenost, prolaznost, jednokratnost takve veze. O kojoj mislim sve najbolje.
Prolaznost da. O tome i ja govorim. Predhodnim komentarom htjela sam naglasiti da je ipak taj tjelesni dio takve veze prevladavajuci i kad jednom oboje utaze zedj - veza nestaje.
Mozda postoji i razgovor ali nesto mi govori da je on u znaku slatkih prica.
Moze li mladji muskarac biti pravi partner starijoj zeni? Pod pravi podrazujevam kompletan.
Ili zene evolucijski trebaju starijeg muzjaka koji ce se brinuti za gnjezdo?
Neki mlađi muškarci nekim starijim ženama naravno. Mislim da je to rijetka kombinacija ali je moguća. Nedanvno sam gledao na National Geographicu dokumentarac o Tabu ljubavima pa je bio primjer 20-godišnjaka i 50-godišnje žene u braku. Već su dvije ili tri godine bili u braku.Aristocat » wrote: Moze li mladji muskarac biti pravi partner starijoj zeni? Pod pravi podrazujevam kompletan.
Evolucijski ženama treba uspješan muškarac. Mlađi tu uglavnom šepaju za starijima...
Mislim da sam i ja jednom gledala nesto slicno. Nisam sigurna koliko je tu u pitanju ljubav a koliko psiholoski faktori nekih od tih ljudi u tim brakovima.
No, tko moze suditi i reci sto je ljubav a sto nije?
Stari Grci su govorili da postoje 4 vrste ljubavi. Mozda je jedna od te 4 nasla plodno tlo i nikla pa probujala iz nekih svojih razloga?
No, tko moze suditi i reci sto je ljubav a sto nije?
Stari Grci su govorili da postoje 4 vrste ljubavi. Mozda je jedna od te 4 nasla plodno tlo i nikla pa probujala iz nekih svojih razloga?
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
evolucijski zenama treba muskarac koji ce ih dobro jasitPotjeh wrote: Evolucijski ženama treba uspješan muškarac. Mlađi tu uglavnom šepaju za starijima...
za sve ostalo se mogu same snac...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Mm. Da. Mladjeg treba uzeti za zabavu a starijeg za obozavanje.Potjeh » wrote: Evolucijski ženama treba uspješan muškarac. Mlađi tu uglavnom šepaju za starijima...
Kleopatra je to i ucinila -- obozavala je Cezara koji je bio stariji, i uzivala u Marku Antoniju koji je bio mladji od Cezara (ne znam da li je i od nje).
Jos jedan primjer kako po prirodi nismo monogamna bica. Bar ne u reprodukcijskom dijelu zivota.
Ali zašto to dvoje smatraš alternativama? To su dvije kompletno različite stvari. To je kao da uspoređuješ romantični izlet u Pariz s kupovinom novog stana i kažeš, ženi treba ovo drugo. Da, svakako, ali može joj itekako zatrebati i ono prvo. Ponekad čak i istovremeno.Aristocat » wrote:Moze li mladji muskarac biti pravi partner starijoj zeni? Pod pravi podrazujevam kompletan.
Ili zene evolucijski trebaju starijeg muzjaka koji ce se brinuti za gnjezdo?
- Donna Sole
Ženama ( ljudima , da ) prvenstveno treba ljubav. Ona prava , snažna, esencije energije, ljubav nepatvorena, beskompromisna, ljubav koja se ne gradi na materijalnom. I kad je to ustanovljeno seks je samo divna igra, zabava, zadovoljstvo, ali prolaznost trenutka...Ljubav ja ta koja ostaje i ćuti se trajno.
Materijalno je tada apsolutno sporedno, jer ljubav hrani.
Kome je onda važno u kom ljubav obitava koja nas tada napaja? Koga briga za razliku u godinama? Govorim o ljubavi - ne o odnosu dvoje ljudi koje spaja potreba jedno za drugim pa se usput i "voluckaju" ko taoc i otmičar.....
Kome je onda važno u kom ljubav obitava koja nas tada napaja? Koga briga za razliku u godinama? Govorim o ljubavi - ne o odnosu dvoje ljudi koje spaja potreba jedno za drugim pa se usput i "voluckaju" ko taoc i otmičar.....
kurvanjski avatar, a
Ti si apsolutno u pravu. Samo ipak, nisu ljudi jednodimenzionalni pa da im treba jedna jedina stvar u životu. Ljubav jest vjerojatno najvažnija, ali... nije jedina.Chilimama » wrote:Ženama ( ljudima , da ) prvenstveno treba ljubav. Ona prava , snažna, esencije energije, ljubav nepatvorena, beskompromisna, ljubav koja se ne gradi na materijalnom. I kad je to ustanovljeno seks je samo divna igra, zabava, zadovoljstvo, ali prolaznost trenutka...Ljubav ja ta koja ostaje i ćuti se trajno.
Ne škodi u životu imati i koješta drugo.
Moram se složiti.Emericzy » wrote: Ti si apsolutno u pravu. Samo ipak, nisu ljudi jednodimenzionalni pa da im treba jedna jedina stvar u životu. Ljubav jest vjerojatno najvažnija, ali... nije jedina.
Materijalno ne može biti baš tako sporedno. Odmah se sjetim onog vica di muž dođe doma, nakon što su se dogovorili da će živjeti od ljubavi i da drugo nije bitno, i nađe ženu kako sjedi na radijatoru. Šta radiš, draga ženo, priupita. Evo, grijem ti večeru.
Hoću reći, materijalno nije bitno ako dobro stojiš. Ako ne, meh, onda je najbitnije. Malo će ljubavi ostat jako na vjetrometini sirotinje.
Nek(v)arljiva.
- Donna Sole
A čuj, treba, ali nek se zna što je prije a što poslije. Što nam čini temelj za sreću a što taj temelj podržava.Emericzy » wrote: Ti si apsolutno u pravu. Samo ipak, nisu ljudi jednodimenzionalni pa da im treba jedna jedina stvar u životu. Ljubav jest vjerojatno najvažnija, ali... nije jedina.
Ako je kuća na lošem temelju, onda neće pomoći ni fasada , ni pun podrum krumpira.
kurvanjski avatar, a
najiskrenije, ne razumijem kak možeš ovak religijski pisati, kao srednjoškolsku zadaću. nema te ljubavi veće od života koja može izdržati kredite, neimaštinu i nedostatak seksaChilimama » wrote:Ženama ( ljudima , da ) prvenstveno treba ljubav. Ona prava , snažna, esencije energije, ljubav nepatvorena, beskompromisna, ljubav koja se ne gradi na materijalnom. I kad je to ustanovljeno seks je samo divna igra, zabava, zadovoljstvo, ali prolaznost trenutka...Ljubav ja ta koja ostaje i ćuti se trajno.
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
kukuriku » wrote: Odmah se sjetim onog vica di muž dođe doma, nakon što su se dogovorili da će živjeti od ljubavi i da drugo nije bitno, i nađe ženu kako sjedi na radijatoru. Šta radiš, draga ženo, priupita. Evo, grijem ti večeru.
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
- Donna Sole
a ne znamblaze » wrote: najiskrenije, ne razumijem kak možeš ovak religijski pisati, kao srednjoškolsku zadaću. nema te ljubavi veće od života koja može izdržati kredite, neimaštinu i nedostatak seksa
što bi bilo prvo kokoš ili jaje?
jel prvo nestane ljubav pa breme od kredita postane veće što rezultira lošim i nikakvim seksom ?
u nedostaku ljubavi poseže se za kompenziranjem i nadomjescima u obliku sticanja materijalnih dobara...
Kaže čili koja je prošla kalvarije imanja i nemanja
Inače, ovakve zadaće nisam pisala u srednjoj .
Onda nisam bila svjesna vrijednosti ljubavi.
kurvanjski avatar, a
Pa naravno da idu van. Mislim to se vidja tamo gdje i one u pidjamama kako idu po kavu.
Moj bivsi je imao djevu 18+ godina mladju. Pa mi se tuzio da ne zna ni jedan bend koji ona slusa
Nisu svi zreli za razliku u godinama. Neke energizira :exanais: a nekima samo drzi ogledalo u kojem vide svoje stvarne godine.
osobno uopce se ne mogu zamisliti da me privuce mladje. I moje godiste su mi nezreli i glupi. Starije moze.
Bo
Jel to od B. Schlinka? Ako je film gledala a knjigu procitala prosli tjedan. Da, dobar primjer.Podsjetio si me sad na knjigu koja me je pronasla, sasvim slucajno. Ona mene, ne ja nju.
Naslov joj je: ' Zena kojoj sam citao
Film je The Reader.
Sto se tice materijalno nije bitno. Pa bitno je. Svi mi volimo uzivati.
A lakse uzivamo s otplacenim stanom i novim autom i lovom za povremene romanticne izlete u nepoznato nego sa kamenom u zelucu jer ne mozemo platiti struju ovaj mjesec.
I najbolje parove je dugorocna izjedajuca besparica barem oneraspolozila, ako ne i nesto vise.
Da to je taj autor.
I sto sad na kraju balade? Namece se zakljucak da su zene koje su starije - ali ne i stare - dobre kao dobar uvod u sex.
Uglavnom takvi parovi ipak mi se ne cine drustveno prihvatljivi u onoj mjeri u kojoj su prihvatljive obrnute uloge. Je li tome tako radi bioloske uvjetovanosti ili odredjene drustvene tabuiziranisti zene?
Ako je suditi po secni iz filma Tramvaj zvan ceznja - kojeg sam gledala jos kao djete ne znajuci da je to jedan od filmskih kasika- - kada se Blanshe skriva od Marlonovog pogleda u polutami sobe, da joj on mlad, snazan i arogantan ne vidi prve znakove umora na licu od godina -- relacija starija zena i mladji muskarac nosi odredjenu ali sigurnu psiholosku tezinu i drustvenu stigmu.
Naravno, po zenu.
I sto sad na kraju balade? Namece se zakljucak da su zene koje su starije - ali ne i stare - dobre kao dobar uvod u sex.
Uglavnom takvi parovi ipak mi se ne cine drustveno prihvatljivi u onoj mjeri u kojoj su prihvatljive obrnute uloge. Je li tome tako radi bioloske uvjetovanosti ili odredjene drustvene tabuiziranisti zene?
Ako je suditi po secni iz filma Tramvaj zvan ceznja - kojeg sam gledala jos kao djete ne znajuci da je to jedan od filmskih kasika- - kada se Blanshe skriva od Marlonovog pogleda u polutami sobe, da joj on mlad, snazan i arogantan ne vidi prve znakove umora na licu od godina -- relacija starija zena i mladji muskarac nosi odredjenu ali sigurnu psiholosku tezinu i drustvenu stigmu.
Naravno, po zenu.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Moja teta i njezin dragi su počeli vezu kad je on imamo 21, a ona 36 godina.
Prije mjesec dana su proslavili 22 godine veze
Prije mjesec dana su proslavili 22 godine veze
-
- Information
-