Uništavaju li upoznavanja uživo žar foruma?
Ja bio na 4-5. Jedan je bio dosadan; ostali zabavni i simpatični. Upoznao dvadesetak forumaša, od kojih su dvoje bili razočaranje spram svojih virtualnih persona. Oba razočaranja dogodila su se na tom dosadnom domjenku. U prosjeku, moje je iskustvo s grupnim događanjima jako pozitivno. One-on-one još bolje.
I ja bih rekao da je najbolje u četiri oka.
Kad je previše ljudi, ne stigneš popričati sa svima, diskusija može otići bog te pitaj gdje, svašta nešto...
Kad je previše ljudi, ne stigneš popričati sa svima, diskusija može otići bog te pitaj gdje, svašta nešto...
zašto nisi došla na onaj prošli?Chilimama » wrote:BAš mi zgodno to zvuči, agatovski ...
Nisam nikad bila na domjenku nekom forumaškom..
A volila bi, baš..
Emericzy » wrote:J U prosjeku, moje je iskustvo s grupnim događanjima jako pozitivno. One-on-one još bolje.
To je vjerovatno zato jer si ti pozitivan i ne trazis nista.
Cini se kako ljudi ipak imaju neka ocekivanja od drugih.
Stvarno ne znam što bih trebao očekivati. Ako mi se sviđa to što netko piše na forumu, vjerojatno će mi biti ugodno porazgovarati s njim. Neću na spoj pozvati, primjerice, nekog fašista, vjerskog fanatika ili homeopata.Aristocat » wrote:
To je vjerovatno zato jer si ti pozitivan i ne trazis nista.![]()
Cini se kako ljudi ipak imaju neka ocekivanja od drugih.
A to je li lijep ili ružan, šminker ili klošar, sporedno je.
- Borna Paro
Misliš li da je napetost presudila ili neka vrsta sramežljivosti..?Emericzy » wrote:Upoznao dvadesetak forumaša, od kojih su dvoje bili razočaranje spram svojih virtualnih persona.
Nemam pojma. Ali, nisu to bili neki drastični slučajevi, da očekuješ dan a dobiješ noć.Borna Paro » wrote:
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
Ne znam sad točno, ali mislim da je bio u isto vrijeme kad sam morala biti na drugom mjestu tj u drugom gradu.baja » wrote: zašto nisi došla na onaj prošli?
kurvanjski avatar, a
-
- Information
-