Znam da tebi nije, ali mi je izgledalo da se obraćaš kolegi Euklidu te sam blagoizvolio njemu reći da se zamisli...mislim, te pošalji fotku, te crveno djeda/baka Mraz odjelce, te Euklidove "samo ti" (nije čokolada) izjave, te ovo te ono....kuiš? A onda jednoga dana dojuri Euklid do, konačno rečene mu, željene adrese. Naravno, praznog novčanika jer je jurio kao nadrogiran i platio, onako usput, cca. četiri i pol kile janjetine s litrom i vodom...e, da, slinice su mi krenule na spomen janjetine....kaj sam ono pričao...Éowyn » wrote:To sam rekla općenito. Meni nije potrebna lobotomija
Aha, da...i dojuri tako sav usplahiren, brkovi mu raščupani, čarape rasparene, moto jakna zakopčana na leđima i šta?...čeka ga začarana jabuka, on zagrize i usne, a bi mu u snu izvršena lobotomija...
Ne znači mu više ništa crvena boja, minice, more, motori, mokre majice i sve na M...Nikada više janjetine za patrolu nijednu, uzorni sudionik u prometu bez revolucionarnih i bonvivanskih ideja i sklonosti...
Eto, zato sam mu rekao. Njemu. Ne tebi... Ne bih htio takvog Euklida. Takvih ima tisuće...