nesto crveno...Éowyn wrote:Ja smišljam što da obučem za slikanje![]()
Što očekujete/što ste dobili pod bor?
Jebiga, ja sam sjebo daljinski jučer, a prvi je program ko u sjebeništu, tak oda ništa od mastermeraka, mastergušta i masterćeifa...Margarita » wrote: Gledam masteršefa, ostalo isto.
Aj ti u kurac, znaš. Mogli smo se otić napit, povraćat i potuć se. Aj, idemo na pivu, ne jebi!Éowyn wrote:Ja smišljam što da obučem za slikanjeI slušam Poguese u pravom božićnom duhu
![]()
Ajmo
Taman sam smislila koju ću haljinu
Desire makes slaves out of kings.
Oš da ti pošaljem broj il ćeš ti meni?
Ne da ga prati, nego je taj isti forum prati uz nogu ko jazavčar - luzeru...Euklid » wrote: Mozda jesam ozenjen ali tvoja zena prati ovaj forum...
Sad su vec na klecalima i pjevuse...naaarodiii naa-am se kra-ahalj nebeskiii...
Poslije idu na gem i biru, a Euklid bu divljal na dvokotacu i murjaci ce mu maznut' svu lovu...onda ce otici do judolina u darkvud....kusati gljive...vino.... Najludji Bozic. Novi scenarij...
Poslije idu na gem i biru, a Euklid bu divljal na dvokotacu i murjaci ce mu maznut' svu lovu...onda ce otici do judolina u darkvud....kusati gljive...vino.... Najludji Bozic. Novi scenarij...
Ajde, vidiš da nije ništa grintala...a unda » wrote: pa ko je tjerao ic u sabor? sta nije ostala doma. zar nije imala djecu, necake, susjeda nekog da ga posalje u sabor?
btw. kad smo već kod gornjeg grada učinilo mi se da san vidija barba karambola u ilici kad san se spušta mesničkon prije jedno misec dana
MightyMe » wrote:Mislim da je bio crni Škodilak.
Eeee...wrong!
Nemam crnu skodu u kombinaciji... Crni beemvejac, audinu sesticu, pasata turbaka i....to ti je to, vise manje. Mogu jos u slucaju nuzde sjesti u beemveja tricu, a moja skoda nije crna...
Bijase to netko drugi koji se mrstio na tvoj hod po zebri....ajd' bas mi je drago da nisam ja jerbo sam skroz pristojan sudionik u prometu...
-
- Information
-