Kako smo uopće preživjeli?

Mjesto za mrvu ozbiljnije rasprave
Serenità

Post 30 Sep 2011, 11:07

Generalno nisam bila luda, to se ispoljilo tek u par situacija.
Prva je bila kad sam imala 4 godine: tek smo se doselili u stan, 5. kat, mama je otišla u dućan i duže se zadržala, mene i brata od godinu dana zaključala. Skroz sam se uspaničarila, pa sam u suzama zaključila da moramo pronaći našu mamu :eek: al trebalo se spustiti s petog kata. S balkona sam uzela onu žičanu žardinijeru (valjda se tako zove), obložila je kušinima i dovukla radio (zašto, boga pitaj). I sad sam ja kao trebala u nju sjesti, a brat me spustiti niz balkon. :facepalm:

Ipak se sjećam da sam dugo oklijevala, uto je mater došla i nalemala me ko vola u kupusu. :rofl:

Drugi put sam zakasnila kući (svjetla su se već odavno bila upalila, al bilo je ljeto i meni je bilo suuuper) i mislila sam da će se moji ljutiti, pa sam htjela šmugnuti pokraj vrata od wc-a. Podcijenila sam svoju visinu i zarovala glavom od kvaku. Krv je šikljala na sve strane.
Još se sjećam jutra nakon toga kad su došli po mene da se idemo igrati, a meni glava zamotana ko mumiji. :rofl:

A mlađi brat se konstantno svađao sa starijim klincima, tipa on je prvi razred, izaziva osmaša. Naravno, dobije po pički pa svi mene zovu da ga treba braniti. :rolleyes: I ja sam uskakala. Ne znam jel to bilo zbog adrenalina, ali nikad me nitko nije prebio, uskoro sam postala poznata nasilnica. :raspa: :D

Sad sam kao normalna.

Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Borna Paro
Post 30 Sep 2011, 16:21

Zabraniti,a ne objasniti gadan je zločin roditeljstva u djetnjstvu!!
  • Information