Da vas dvije stavim za modove i tamo.
Ako vam nije previše posla i ako vas uopće zanima taj i takav pdf.
Zato i kažem da bih oprezno s prebacivanjem. Ako stvaramo samo spam, ne možemo se ni nadati boljemu od spama. Kombinacija chata i ozbiljnosti je ono što mi se sviđa na ovom pdf-u. One dvije teme su pune kvalitetenih informacija i bilo bi šteta da se izgube u ovom šarenilu, ali to ne znači da trebamo svako žito odvojiti od kukolja jer će kukolj onda postati previše kukoljast.jevgenija » wrote:ostat će nam samo spam
ok, okMorticia » wrote:Jebote, ova kokoš se najela ludih gljiva.
Pa VAS DVIJE sam mislila staviti na oba pdf-a!
Jebote, danas klonka, sad ova...
Koji je vama kurac, a ja vas tu hvalim kao ozbiljne, odgovorne i svašta nešto!
Ponašajte se, sramotite me!
Budući da još nisam primijetio da bi na ovom forumu itko ikoga terorizirao, te da nisam vidio da si pokušala riješiti problem miroljubivijim putem, ne vidim zašto bi itko trebao dizati frku.xibalba » wrote:Iz moderatoričinog objašnjenja vidljivo je da nisu premješteni zabunom i previdom nego zato što je cijeii taj dio razgovora smatrala "prijenosom s prvog topika o veganstvu".
Ondje je cijeli taj dio raštrkan među postovima koji s njima veze nemaju, jer postovi koji su premješteni odavde ondje su automatski posloženi kronološki pa se potpuno izgubila nit rasprave.
Hoćeš reći da se ne bi trebalo graknuti na isto ono zbog čega si - recimo - ti dizao frku na forumuhaer?![]()
Mislila sam da bi na ovom forumu, kao, trebalo biti drukčije.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests