a nego di ce rulat. kud ce suza neg na oko..višekratni slon » wrote:
Jebote, unda. Sjetio si me na kolegu koji se tako kladio po pet kuna. Znao je nekad dobit. Nada umire zadnja. Aj na LJIS malo, nodens rula.
nije za pet kuna. za dvije..za dvije..
a nego di ce rulat. kud ce suza neg na oko..višekratni slon » wrote:
Jebote, unda. Sjetio si me na kolegu koji se tako kladio po pet kuna. Znao je nekad dobit. Nada umire zadnja. Aj na LJIS malo, nodens rula.
Za dvi kune ne moš više ni žvakice kupit...a unda » wrote: a nego di ce rulat. kud ce suza neg na oko..
nije za pet kuna. za dvije..za dvije..
Nadam se da se nisi kladio na ona 3 para, sad baš gledam rezultate..a unda » wrote:..lose. jos su mi samo tri listica ziva, a nije skoro nista ni pocelo.![]()
veca vjerojatnost je da nas pogodi trostruki nubiru, nego da ja dobijem na kladi.
Kako stvari stoje, mogao bi zbilja na kraju postat poznat pod tim imenomKarl Jozef » wrote:Njegovo veličanstvo vojvoda od sad pa dok ne postane kralj.

Imat će za koji dan, trebaju se dogovorit koji sve preci će biti uključeni u ime.ali » wrote: Kako stvari stoje, mogao bi zbilja na kraju postat poznat pod tim imenom
Nemaju prezime jer se povezuju s teritorijem ili kućom kojoj pripadaju, a i dodatno nisu oni obični ljudi da se prezivaju. To je za seljake.Znaš ti zašto nemaju ime(ti bi se mogao razumit u kraljevska posla
)
Da. Malo sam gledao ovih dana po tome kako su postajali kraljevi i recimo kraljica Viktorija je bila od petog djeteta dijete i nasljedila je svog djeda. Koliko sam vidio puno puta se dogodilo da nije to baš tako linerano išlo djed, sin, unuk, ...Pješčana » wrote:kakva je šansa da on postane kralj?
pa ispred njega u redu čekaju da Elza odapne il odstupi
- Charles
- William
- Harry
pa on
a njihova loza živi sto godina. mogu ga i ne zvat prestolonasljednikom
Koliko znam u Saudijskoj Arabiji nasljeđuju braća pa kad se ona istroše onda djeca.ali wrote:Nema Harrya u tom redu.
Radi se o Ujedinjenom Kraljevstvu, ne Saudijskoj ArabijiKarl Jozef » wrote: Da. Malo sam gledao ovih dana po tome kako su postajali kraljevi i recimo kraljica Viktorija je bila od petog djeteta dijete i nasljedila je svog djeda. Koliko sam vidio puno puta se dogodilo da nije to baš tako linerano išlo djed, sin, unuk, ...
Koliko znam u Saudijskoj Arabiji nasljeđuju braća pa kad se ona istroše onda djeca.Ili nekakvo vijeće bira među braćom najpogodnijeg.
http://projectbritain.com/royal/succession.htmali » wrote:Nema Harrya u tom redu.
ČitatiPješčana » wrote:
http://projectbritain.com/royal/succession.htm
veli link vako
The Current Royal Line in Succession:
1. Charles
2. William
3.Harry
itd
a ovo je po narodski:Best Answer - Chosen by Asker
First off there is no King or Queen of England. The throne is that of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland (shortened to the UK), as well as the Commonwealth nations. England's throne united (or joined up) with Scotland, offically in 1707. Previous to that, King James sat on both thrones, but he was the first monarch to be King of Scotland and King of England (so they were still seperate kingdoms.)
Thus after Queen Elizabeth II passes on her heir is her eldest son, Prince Charles. He will take the throne, and his wife Camilla will be his consort. She will technically and legally be Queen. There is a question/issue as to whether she will be referred to or called Queen. When she and Charles married it was said she would not, and Princess Consort was mentioned. Her title is up to the Monarch, who will be Charles. So we will have to wait and see.
After Charles it will be William, as he is Charles' eldest son child. Williams child (regardless of gender) will then be next. Then Harry, who's William's younger brother. Any child of William will bump Harry. Its then Prince Andrew after Harry, he's Charles younger brother, then his children. There is a list of over 100 people in the line of sucession, and it gets longer each time one of those people have a child.
http://answers.yahoo.com/question/index ... 838AAJFaMa
Ne kužim te baš šta misliš.Pješčana » wrote:čuj, dosad je Harry bio treći, sad se samo pomakao na listi.
s obzirom kako su prije letile kraljevske glave, sve je detaljno nariktano.
tko zna oćel ovaj klinjo jedan dan abdicirati?
kao što je Elzin tetak abdicirao?
točno ovo. hvala.Karl Jozef » wrote:Nikad ne znaš hoće gdje upoznati kakvu američku raspuštenicu.
Pa dok dočeka red proć će ga volja za pizdarijamaKarl Jozef » wrote:Nikad ne znaš hoće gdje upoznati kakvu američku raspuštenicu.
Istina. Da taj red. Koliko računam ako oni nastave ovako s tim godinama ja bih mogao navršiti stotu kad ovo dijete postane kralj.ali » wrote: Pa dok dočeka red proć će ga volja za pizdarijama
Pješčana » wrote:
http://projectbritain.com/royal/succession.htm
veli link vako
The Current Royal Line in Succession:
1. Charles
2. William
3.Harry
itd
a ovo je po narodski:Best Answer - Chosen by Asker
Users browsing this forum: ClaudeBot and 2 guests