Što kad vam dosade?

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 03 Oct 2011, 23:06

dimnjak » wrote: sad me oces navest da ti pricam svoje skrivene i prljave tajne.

e pa necu :belj:
..ma koje tajne? :rolleyes: ..to ti oces da su tajne i to sebi samoj da bi sebi bila zanimljivija... :zubo:

ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 03 Oct 2011, 23:06

Gazda » wrote: I onda njemu prigovoriš da je dosadan. Projekcija - saving egos since 1914.
Ja sam projicirila razmaženost i zahtjevnost. :durica:
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
aisling

Post 03 Oct 2011, 23:07

..a unda » wrote: ..ma koje tajne? :rolleyes: ..to ti oces da su tajne i to sebi samoj da bi sebi bila zanimljivija... :zubo:
Projiciraš svoju dosadu na druge :zzz:
Happy Easter!
Almost Rosey

Post 03 Oct 2011, 23:08

Gazda » wrote:Što se mozgovlja tiče, ima još jedan faktor. Ljudi se i mijenjaju i time mogu iznova iznenaditi. Ono što je problem je kad se 2 mozga sjedine i ne daju si da se razvijaju. Drugim riječima, dvije pijavice će si prije dosaditi nego 2 neovisna duha koji ne funkcioniraju kao simbiotički organizmi nego oni koji se nadopunjuju.
Ae, živili.
Ja bih se ubila da se jedno jutro probudim i shvatim da je današnja Almost Rosey identična onoj iz, štajaznam, 2006. godine (unatoč rakovštini :D). Možda otuda i moja neka paranoja oko ozbiljnosti i formalnosti odnosa i tvrdoglava želja da oba partnera imaju nešto što je "samo njihovo" :ne zna:
..a unda
Undaminator

Post 03 Oct 2011, 23:08

ex_anais » wrote:
Kaže čovjek na kojem redovito sjede mačke. Obične, ne ljudske.
..ljudska macka?..mislim, ono..:rolleyes:

pa da. zanimljive su. iako su macke, svaki dan naprave neku novu psinu..:zubo:

kaze zena koja u avataru ima rujanu..:rolleyes: :zubo: :trk:

:D
Eks

Post 03 Oct 2011, 23:10

..a unda » wrote: kaze zena koja u avataru ima rujanu..:rolleyes: :zubo: :trk:

Projiciraš. :kava: Ne želim znati pozadinu te projekcije. :zubo:
Gazda

Almost Rosey » wrote:
Ae, živili.
Ja bih se ubila da se jedno jutro probudim i shvatim da je današnja Almost Rosey identična onoj iz, štajaznam, 2006. godine (unatoč rakovštini :D). Možda otuda i moja neka paranoja oko ozbiljnosti i formalnosti odnosa i tvrdoglava želja da oba partnera imaju nešto što je "samo njihovo" :ne zna:
Ali, sad si sama sebe pobila. Kako možeš razvijati se ako ti svi inputi dolaze od jedne osobe?
..a unda
Undaminator

aisling » wrote: Projiciraš svoju dosadu na druge :zzz:
..projiciram, da. dosadu? tesko..:zubo: ali, dosada je i onako u dosadnom oku..:D
dimnjak

Post 03 Oct 2011, 23:11

..a unda » wrote: ..ma koje tajne? :rolleyes: ..to ti oces da su tajne i to sebi samoj da bi sebi bila zanimljivija... :zubo:
ja sebi jesam zanimljiva. istina, dodju dani kad sam sama sebi dosadna, rijetko, al dodju. i za to ne krivim nikog drugog osim sebe.
sama si napravim zivot zanimljivim. ne ocekujem da mi to drugi rade. pih. tako bi umrla od dosade :raspa:
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
..a unda
Undaminator

Post 03 Oct 2011, 23:15

ex_anais » wrote:
Projiciraš. :kava: Ne želim znati pozadinu te projekcije. :zubo:
..pa ja te nisam pitao je ti zelis znat neku pozadinu. :zubo:

cuj..cek malo da vidim..da, od trenutno 111 total membrsa ukljucujuci i guugl bota, sta mislis koliko ih misli da imas rujanu avataru, koliko njih projicira? ja mislim oko 105, a guugl bot nije jedan od ovih ostalih 6. :zubo:

Eks

Post 03 Oct 2011, 23:16

..a unda » wrote: ..pa ja te nisam pitao je ti zelis znat neku pozadinu. :zubo:

cuj..cek malo da vidim..da, od trenutno 111 total membrsa ukljucujuci i guugl bota, sta mislis koliko ih misli da imas rujanu avataru, koliko njih projicira? ja mislim oko 105, a guugl bot nije jedan od ovih ostalih 6. :zubo:

Samo ti vidiš Rujanu. Ostali vide razne strahote, istinabog, ali ne i Rujanu. Priznaj da imaš njen poster na zidu i okončajmo ovo više.
I priznaj da su ti ga mačke rastrgale i ovako kompenziraš gubitak. :bicedobro:
Almost Rosey

Post 03 Oct 2011, 23:17

Gazda » wrote: Ali, sad si sama sebe pobila. Kako možeš razvijati se ako ti svi inputi dolaze od jedne osobe?
Odakle ti to? Ako misliš na prvi dio mog posta, radi se o slikovitom prikazu (jer se samospoznaja bome ne događa tako da se "jedno jutro probudiš"). Tvoj sam post citirala i složila se s njim jer znam da se ljudi mijenjaju (tj. nadam se da se neki ljudi mijenjaju), i to polako i sustavno, ali mi se čini da ljudi naprave sranje kad "ja" postanem "mi". Mislim da je u tome zamka dosade u odnosu.
..a unda
Undaminator

Post 03 Oct 2011, 23:17

dimnjak » wrote: ja sebi jesam zanimljiva. istina, dodju dani kad sam sama sebi dosadna, rijetko, al dodju. i za to ne krivim nikog drugog osim sebe.
sama si napravim zivot zanimljivim. ne ocekujem da mi to drugi rade. pih. tako bi umrla od dosade :raspa:
..kako bit zadovoljan? izmisli neku potrebu i zadovolji je..:zubo:

ma ne, meni je jako drago da ti sebi jesi zanimljiva, to je dobro i to treba bit tako, ali na toj i takvoj vagi zanimljivosti onda drugi pate..:zubo:
..a takav je zivot, sta cemo sad..:ne zna:

Gazda

Post 03 Oct 2011, 23:18

Almost Rosey » wrote:
Odakle ti to? Ako misliš na prvi dio mog posta, radi se o slikovitom prikazu (jer se samospoznaja bome ne događa tako da se "jedno jutro probudiš"). Tvoj sam post citirala i složila se s njim jer znam da se ljudi mijenjaju (tj. nadam se da se neki ljudi mijenjaju), i to polako i sustavno, ali mi se čini da ljudi naprave sranje kad "ja" postanem "mi". Mislim da je u tome zamka dosade u odnosu.
Ok, dakle, složila si se sa mnom. Pametno djevojče. Iako, probaj zadržati vlastitu osobnost. :grli:
dimnjak

Post 03 Oct 2011, 23:20

..a unda » wrote: ..kako bit zadovoljan? izmisli neku potrebu i zadovolji je..:zubo:

ma ne, meni je jako drago da ti sebi jesi zanimljiva, to je dobro i to treba bit tako, ali na toj i takvoj vagi zanimljivosti onda drugi pate..:zubo:
..a takav je zivot, sta cemo sad..:ne zna:

a jebiga, sta cu im ja :raspa:
:zubo:
iako, kad vidim patnju, sva se raznjezim, pa onda vise ne pate...jelte... :D
..a unda
Undaminator

Post 03 Oct 2011, 23:25

ex_anais » wrote:
Samo ti vidiš Rujanu. Ostali vide razne strahote, istinabog, ali ne i Rujanu. Priznaj da imaš njen poster na zidu i okončajmo ovo više.
I priznaj da su ti ga mačke rastrgale i ovako kompenziraš gubitak. :bicedobro:
necu okoncat. :zubo: ..amo opalit jedan glasacki topik. ko je u exinom avataru..:zubo:

ustvari, i ko da citam rujanu..:zubo: ..kvalitetni ljudi su mi dosadni, ali zato dobijam valunge kad se sjetim da bih mogla potrosit laznog apolona..:D

mislim, to otkrice zene u sebi je toliko novo da je vec izblijedilo od neocekivanosti..:zubo:

Eks

Post 03 Oct 2011, 23:29

..a unda » wrote:
necu okoncat. :zubo: ..amo opalit jedan glasacki topik. ko je u exinom avataru..:zubo:
Je. Zasigurno ima nešto što nisam čula. :kava:

ustvari, i ko da citam rujanu..:zubo:

:eek:

..kvalitetni ljudi su mi dosadni
:eek: Ti.... jedan.... ¨Image
ali zato dobijam valunge kad se sjetim da bih mogla potrosit laznog apolona..: D
Voajeru!
mislim, to otkrice zene u sebi je toliko novo da je vec izblijedilo od neocekivanosti..:zu bo:
Odi depilirati mačke. :kava:
:durica:
vrrrlet

Post 04 Oct 2011, 00:31

Ah dosado, zašto si dosada?

Dosađivanje s vremenom je vrlo normalna stvar, a kao takva i predvidljiva. Stoga je lijepo znati, a još ljepše činiti, to da jebemo individue čije tijelo na slobodnom, a ne planskom tržištu, košta poprilične novce.

Na taj način nas vlastita škrtost, bahatost i samoživost odvraćaju od odvratnoština tipa prevare ili plejstejšna, bar na neko duže vrijeme od prosječna.

Nadalje, već spominjani mozak jest vrlo važna stvar. Naravno da nas ni Sokrat ne bi više uzbuđivao nakon sedamdesete litre vina, ali Sokrata se ne bi sramili ni kad popije dvije litre odjedamput. Neki ljudi kraljevski piju otrov, i vrlo dostojanstveno rigaju, umiru i slično.

Također, dosade, kao ni ljudi, nisu sve iste, pa se nekih niti ne odričem. Ne bi mi ništa falilo da na nekoj lipoj terasi, s nekim lipim vinom, jednostavno odšutim nekoj dami kako je nekad bila divna za kurac, a ona meni odšuti da sam nekad bio tvrd kao Nehaj, i da šuteći zamotamo smišni cigaret, gledajući taj dosadni grad doli, u koji nan se niti ne spušta, jer se uzbardo dosta ispotimo.

Na kraju krajeva, činjenica je da se masovno ne samoubijamo, iako smo masovno dosadni masu, što govori kako je smrtna dosada rijetka. Sve je stvar naših uglavnom loših odabira, a nećemo se valjda na se ljutit'.

Uglavnom, mi si možemo sami definirati dosadu. Dosadno je tucati kamen svaki dan, ali nije ni tucati gabora ništa lakše. Pa tko šta voli...
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Morticia

Post 04 Oct 2011, 08:45

Nisam do sad bila u dovoljno dugoj vezi da bih mogla govoriti o dosadi. :misli:
Jedan mi jest dosadio, da, al' taj mi je, ako ću biti potpuno iskrena, od početka bio dosadnjikav.

Nemam pojma što će se dogoditi za x godina, uistinu.

Ali gledajući oko sebe čini mi se da su si strašno dosadili ljudi kojima je život općenito dosadan. Oni koji ge provode pred tv-om i vrhunac im je nedjeljni "izlet" u šoping centar.
Jbga, na takav način bih i sama sebi dosadila do neizdrživosti. :ne zna:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 788 times
Been thanked: 1496 times
Post 04 Oct 2011, 11:40

dimnjak » wrote: (...) volim izazove. a vise ih nema. volim iznenadjenja. a vise ih nema. imam sigurnost u poznavanju onog sto imam, sto cu imat. pitanje je karaktera da li je to ono sto ti tjera krv u zilama da brze struji.

mogla bi to usporediti sa seksom na pocetku veze. ona nezasitnost. kad se sevite nekoliko puta dnevno, svaki dan. s vremenom se sevite, ako ste van prosjeka, jednom tjedno. ili, realnije, mjesecno.
vatra, sagorijevanje, zeravica.
tako je i sa mozgom.
Na ovo sam i ja otprilike mislio. Sve se svede na naviku i razmišljanje "bolje vrag kojega poznaš nego netko nepoznat", jer predvidivost može biti dosadna, ali nepredvidivost može biti opasna. :zubo:

Što ako se zajebem pa s konja prijeđem na magarca? Ne bi bilo prvi put. I čemu, kad će s novom ženom za nekoliko godina opet biti jednako? Na posljetku, koliko mi god smetalo što nam razgovori postanu banalni - čak više od toga što nam seks postane banalan, a to je mnogo iz usta jednoga Škorpiona :D - ja tu osobu svejedno volim. Stalo mi je do nje i ne želim je povrijediti. No treba mi intelektualni izazov, poticaj da kreativno razmišljam, svaki dan. Da je iznenadim. Da je obradujem. Da se prelijem preko nje kao divlja rijeka preko žedne zemlje.

A to je teško ako se i ona preda pasivi. Ako se i ona ne trudi. Ako i ona ne osjeća da nam treba vožnja ringišpilom od koje će nam krv brže kolati žilama. Pa makar poslije povraćali. :D
Potpisi su za budale.
Maleficent

Post 04 Oct 2011, 20:58

Zasad postoji samo jedna osoba u mom životu koja mi nije dosadna. Ona je moja srodna duša, s njom mogu pričati svaki dan, s njom mogu pričati satima. I uvijek mi je super. I kad je najgoreg mogućeg raspoloženja. A uopće ne živi neki zanimljivi život. Ima bogat unutarnji. :D Postoji samo jedan problem: ona je žensko, a i ja sam žensko, a nismo lezbe.

Tješi me spoznaja da su tako ispunjujući i nedosadni odnosi mogući s ljudima, a i muškarci su ljudi. Mogu se jedino moliti da ću imati sreće naići na mušku jedinku čiji bi mi um i tijelo tako mogli odgovarati.

Ako ne, pa kaj. I prosjek je ok. Ogromna većina ljudi i odnosa je prosjek.
I to je bolje od ništa. Vječno sama sam sama sebi dosadna.

Dosadu koja dolazi u svakoj vezi s vremenom, nakon leptir-faze, ni ne računam pod dosadu. To je nešto normalno. Ni sama sebe vječno ne nadahnjujem, pa kako bi me onda tek netko drugi mogao? :D Očekivanja su mi realna.
nina williams
Has thanked: 1 time

Post 13 Oct 2011, 18:41

Kad spoznam dosadu, dam mjesec fore. Da ne ispadne da me lupilo nešto 10-o, a ja mislim da je riječ o dosadi. Ondak prekinem.
Još se nije desilo da sam se u tih mjesec dana predomislila.
kuki

Post 17 Oct 2011, 02:24

Almost Rosey » wrote: Ja bih se ubila da se jedno jutro probudim i shvatim da je današnja Almost Rosey identična onoj iz, štajaznam, 2006. godine
PA da.

Ne razumijem zato zašto bi netko tko deset godina nema nijednu novu foru trebao biti zanimljiv - pa taj je čovjek prestao razmišljati još dok je Tuđman bio živ, zaboga.

Prije spavanja ću razmišljati je li mi itko ikad tko mi je bio zanimljiv zapravo dosadio. Ne samo partneri, općenito. Neke ljude sam upoznala više pa su mi se svidjeli manje, s nekima sam se razišla iz xy razloga, ali sad se ne mogu sjetiti da mi je netko baš dosadio. Neki ljudi su mi dosadni, ali oni su mi dosadni od odmah.
dimnjak

Post 17 Oct 2011, 22:33

mozda bolja rijec: istrosili? potorsili? dali sta imaju...odnosi?
..a unda
Undaminator

Post 22 Oct 2011, 16:34

..ne znam jel to za ovaj topik ili za zalbe, ali samo bih htio rec da je na jednom forumu nica ostavila zanimljiv post na temi..moja frendica, on i ja.

tako ne pise ona ovdje.. :kava:
  • Information