Policija zatekla svećenika i njegovog ljubavnika na haubi automobila
Gdje se denuo Kar Jozef?
-
visekratni klon
Joj da, sanjala sam Karla noćas.
Da neš pričamo i da nas moja mama prekida. 
pravo da ti kažem, bilo mi je pomalo žao kaj nam fali naš forumski klerofašist, ali sad kad vidim da nema ni Zeca, sve si više mislim da su otišli u neku uberkatoličku sektu, tipa Ž. Markić i tamo razmijenili zavjete da će se jebat u vrećama s otvorima za spolovila, ali samo onih dana u mjesecu.
Ma, kad nam fašisti odvuku potencijalno rodne drugarice, preostaje mi samo natočit još jedan gemišt...
Jest da Zec ne bi mogla rodit niš suvislo, al svejedno...
Kad mi ode Eovinče, ubiću se.
Odnosno, skočiću u bure rakije...
Ma, kad nam fašisti odvuku potencijalno rodne drugarice, preostaje mi samo natočit još jedan gemišt...
Jest da Zec ne bi mogla rodit niš suvislo, al svejedno...
Kad mi ode Eovinče, ubiću se.
Odnosno, skočiću u bure rakije...
-
visekratni klon
Kaaaaaaaaaaaar se vratio!Sjarel » wrote:Satro ga voz kod Hadžića.
Ako je ovo Majti, glavu ću ti otkinut!
Kar, denuo si se nazad 
Pričaj, dis bija, štas radija?
Nego, kako se to može deaktivirat account???
Želim to znat
Pričaj, dis bija, štas radija?
Nego, kako se to može deaktivirat account???
Želim to znat
Nisam se denuo natrag ja sam tu biciklom, onako... Usput mi bilo pa da vidim što ima.
Učio sam za oti papir.
Promjeniš si e-mail, onda sustav želi ponovno provjeriti jesi ti ta pa dok ne provjeri kao kod registracije tako da ti pošalje e-mail, račun je deaktiviran. Ako staviš bezvezni e-mail onda više nemoš' aktivirat pa si deaktiviran. Tako nekako.
Učio sam za oti papir.
Promjeniš si e-mail, onda sustav želi ponovno provjeriti jesi ti ta pa dok ne provjeri kao kod registracije tako da ti pošalje e-mail, račun je deaktiviran. Ako staviš bezvezni e-mail onda više nemoš' aktivirat pa si deaktiviran. Tako nekako.
znači samo trebam promijenit mail. hau kul iz det 
opet sam pobijedila u prognoziranju
opet sam pobijedila u prognoziranju
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Dobro, ucio si za oti papir... a jesi ga dobio?Sjarel wrote:Nisam se denuo natrag ja sam tu biciklom, onako... Usput mi bilo pa da vidim što ima.![]()
Učio sam za oti papir.![]()
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
- Information
-