Prst u guzicu i prc prc hahhahaha
O boze, ovo je vise za plakat..
A nisi vidjela post di je lupa kurcem u čelo? Ne serem.Beau » wrote:Procitala sam uvodni post i gusim se
Prst u guzicu i prc prc hahhahaha
O boze, ovo je vise za plakat..
Hahha jesam, kad gledaju film, jel to. To je u uvodnom zapravo. Gura joj ga pod nosvisekratni klon wrote:
A nisi vidjela post di je lupa kurcem u čelo? Ne serem.
Ima još post di baš kaže da je lupa o čelo. Pa su joj savjetovali da ga truje nekim kapima, ja sam u jednom trenu crkla pa mi bilo neugodno jer mi žao žene. Baš smijat-plakat situacija.Beau » wrote: Hahha jesam, kad gledaju film, jel to. To je u uvodnom zapravo. Gura joj ga pod nos
Moram procitat cijelu temu
Prc prc...Jebote, steta sta je nisam vidija na pocetku, a ne sad kad je prodlo miljun stranica, al bi posivijavisekratni klon » wrote:Uklapa se, bome. Da prč prč. Ne zna čovjek bil se smijao il plakao od te teme.
Briga meneBeau » wrote:
znaš šta. ni inače mi ne treba puno da popizdim (kad sam među bližnjima), al da mi netko radi ovo šta je opisala ta ženska, postala bi jako jako agresivna![]()
bilo bi zanimljivo vidit kako bi se takav jedan dasa proveo da me tako 'zašlata' dok sam u kuhinji među tećama i tavama. i noževima
A čemu zapravo služi bilo kakav 'muž'?
A možeš kao prvo zamislit da se uopće udaš za takvog dasu?Beau » wrote:
znaš šta. ni inače mi ne treba puno da popizdim (kad sam među bližnjima), al da mi netko radi ovo šta je opisala ta ženska, postala bi jako jako agresivna![]()
bilo bi zanimljivo vidit kako bi se takav jedan dasa proveo da me tako 'zašlata' dok sam u kuhinji među tećama i tavama. i noževima
nodens » wrote:
A čemu zapravo služi bilo kakav 'muž'?
![]()
Nejasno mi je što žene zapravo hoće od 'muževa'. Što ima napeto u tome da te isti lik stalno jebe, svejedno jel romantično ili neromantično. Zar nije interesantnije ako se šara malo?
Pa valjda i 'romantika' s vremenom dosadi?![]()
A možeš kao prvo zamislit da se uopće udaš za takvog dasu?Pa ako bi se udala, valjda ne bi imala protiv da te zašlata i u kuhinji.
Davno sam reka da ste vi zene djavliBeau » wrote:ajme umrijet ću.
pa nemam ništa generalno protiv povremenog zašlaćivanja u kuhinji. govorim o otoj seljačini.
znači da se nešto takvo konstantno ponavlja iz dana u dan. i ne samo to, nego da je ta vrsta fizičkog kontakta jedina koja postoji u braku. auu
a za takvoga se ne bih udala. volim vjerovat u to.
al recimo, da u braku dođe do nagle promjene u ponašanju. nije važno zbog čega, tumora na mozgu. ni tada ne bih imala previše suosjećanja
ae, vi zato niste. ma kakvi
Bolje, jer bi ga masakriralaBeau » wrote: ae, vi zato niste. ma kakvi
inače, nodens, preskočila sam prvi dio posta i pitanja o mužu.
nemam muža i oduvijek sam se plašila same te ideje
pa se neću ni pačat
Ae, ali to su tvoji prerogativi... (baš volim ovu riječ 'prerogativi', tak fancy zvučiBeau » wrote:ajme umrijet ću.
pa nemam ništa generalno protiv povremenog zašlaćivanja u kuhinji. govorim o otoj seljačini.
znači da se nešto takvo konstantno ponavlja iz dana u dan. i ne samo to, nego da je ta vrsta fizičkog kontakta jedina koja postoji u braku. auu
Voliš 'vjerovat' u to?Beau » wrote:a za takvoga se ne bih udala. volim vjerovat u to.
al recimo, da u braku dođe do nagle promjene u ponašanju. nije važno zbog čega, tumora na mozgu. ni tada ne bih imala previše suosjećanja
A misliš da je brak 'do kraja života'? Kako neobično.Beau » wrote:nikad ne govorim nikad. čisto da ne zacopram, iz praznovjerja, kuiš.
inače ne mogu zamislit šta bi mi se trebalo dogodit da jednog takvog poželim kraj sebe 'do kraja života'
Pa to se redovno događa i sa ženama; prije braka se dotjeruju, paze na liniju itd itd i onda kad 'ćope' muža - onda laganini nabace 47 kilograma.Beau » wrote:u temi je rekla da je prije braka bio boji. iz računice.
sad kad je postala 'njegova' malo se opustio.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 2 guests