Kolinda Grobar - Nastavimo gdje je Tuđman stao!
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
nova nam stranka treba ko sifilis
a davanje podrške sinčiću nije osvježenje krvi nego nabrijavanje masa i zatiranje svega naprednog i kulturnog
netko tko se uroćuje sa šatorašima nije deratizacija političke šeme nego svjesno i namjerno dizanje prašine , puštanje sipinog crnila upravo sa suprotnim namjerama odnosno zamagljivanje prave stvari
ovo su vrlo opasne i prilično loše radnje a mi sa ovim našim konkretnim prepucavanjem , eto i ovim našim između mene i tebe samo potpiruje vatru pod kazanom hadezeove kuhinje
a davanje podrške sinčiću nije osvježenje krvi nego nabrijavanje masa i zatiranje svega naprednog i kulturnog
netko tko se uroćuje sa šatorašima nije deratizacija političke šeme nego svjesno i namjerno dizanje prašine , puštanje sipinog crnila upravo sa suprotnim namjerama odnosno zamagljivanje prave stvari
ovo su vrlo opasne i prilično loše radnje a mi sa ovim našim konkretnim prepucavanjem , eto i ovim našim između mene i tebe samo potpiruje vatru pod kazanom hadezeove kuhinje
kurvanjski avatar, a
Ti si zadovoljna s postojecim strankamaChilimama » wrote:nova nam stranka treba ko sifilis
Ne slazem se. Davanje podrske aktualnim veleizdajnicima je vjetar u jedra nenaprednom i nekulturnomChilimama » wrote:
Nitko se vise ne urocuje sa satorasima od vladajucih i oporbenjakaChilimama » wrote:
I esdpeove kuhinjeChilimama » wrote:
Sveta Kolindo,Nenia Salonitana » wrote:sveta kolindo, milosti puna.![]()
pripazite malo što pišete, završit ćemo na obavijesnom razgovoru.
obrati nam se
Ubi Et Orobi...
- Nenia Salonitana
vidio itko igdje prvog gospodina nakon inauguracije? 
Bio Čavoglavcu na koncertu, kad već nije bio u ratu - nije ni to za bacit, jelte...Nenia Salonitana » wrote:vidio itko igdje prvog gospodina nakon inauguracije?
- Nenia Salonitana
krivo smo ga procijenili. vidiš da se čovjek ipak kulturno uzdiže.
s poda birtije.

s poda birtije.
Ne sme on to od babe - šupak...Nenia Salonitana » wrote:krivo smo ga procijenili. vidiš da se čovjek ipak kulturno uzdiže.
s poda birtije.![]()
Zahvaljujem se na trudu, ali to nije trazena slika. Fali mi slika di ona sjedi na nekoj jahti a sise su joj bomba 
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 790 times
- Been thanked: 1502 times
Potpisi su za budale.
Jel to ova?miky0 » wrote:Zahvaljujem se na trudu, ali to nije trazena slika. Fali mi slika di ona sjedi na nekoj jahti a sise su joj bomba
http://www.24sata.hr/galerija/news/zena ... 64/1023791
Nije teško za proguglati, samo upišeš "gola Kolinda".
Po stranačkim propagandnim biltenima, Termonator model 101 iz serije 800 je goli snail prema njoj... sigurna budućnost nam je zagarantirana -ako ne u prvom mandatu, onda u 101om.
Al sise joj su u svakom slučaju bomba; šta jest -jest, ima moj glas na listi za to ispred Mrmanovića i Crnomarka (bile barem, nisam provjeravao u zadnje nevrijeme).
Al sise joj su u svakom slučaju bomba; šta jest -jest, ima moj glas na listi za to ispred Mrmanovića i Crnomarka (bile barem, nisam provjeravao u zadnje nevrijeme).
what we've got here is failure to communicate
... a jes' valaLeteća » wrote:Pa terminatori u pravilu imaju dobre sise. Ali ovom su zaboravili ugraditi AI.
Taj bot je pun fraza ko Baidu, a praksa nula bodova...
what we've got here is failure to communicate
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Prvo je tuka zbog povrijeđenog ega smjenila kvalitetnog šefa hrvatskih obavještajaca (onaj koji je na vrijeme razotkrio slovensku spletku oko arbitraže) a sad se čudi ko pura dreku što obavještajne službe nisu na vrijeme reagirale...
UHIĆENI PRIPADNICI HVO-A GLAVNA SU TEMA U SABORU Predsjednica: 'Sjednica VONS-a moguća još danas. Tražila sam izvješća od nadležnih službi'
''- Isto tako zatražila sam izvještaj i očitovanja svih relevantnih službi, trebali bi ih dobiti da vidimo je li netko u Hrvatskoj imao neke informacije i pritom ništa nije poduzeo, i zašto mi kao politički vrh nismo izviješćeni.''
UHIĆENI PRIPADNICI HVO-A GLAVNA SU TEMA U SABORU Predsjednica: 'Sjednica VONS-a moguća još danas. Tražila sam izvješća od nadležnih službi'
''- Isto tako zatražila sam izvještaj i očitovanja svih relevantnih službi, trebali bi ih dobiti da vidimo je li netko u Hrvatskoj imao neke informacije i pritom ništa nije poduzeo, i zašto mi kao politički vrh nismo izviješćeni.''
'if you fall, i'll be there' (floor)
- MmeTipfeler
Ne znam gdje drugo pa ću ovdje. Iako nema direktne veze s njezinom "politikom", ima veze s općom glupošću.
Ovo je s Traktorkine stranice na Fejsu, lajkala jedna moja FB frendica. Jesqm li vam već rekla da se sa svakim družim?
"U svakom pogledu" znači da imam komunističko-ateističko-katoličke korijene. Nitko u užoj i široj familiji nije baš, ono, vjerovao u Boga, ali su ga svi svakodnenvo spominjali, a slavili smo i obilježavali sve što se moglo proslaviti i obilježiti. Od Prvog maja do Božića.
Pa tako znam da se, jebemu, božićno drvce kiti na Badnjak.
Komercijalizam je jedno, glupost drugo. Nnnn... da... vrlo često idu ruku pod ruku.
Ovo je s Traktorkine stranice na Fejsu, lajkala jedna moja FB frendica. Jesqm li vam već rekla da se sa svakim družim?
Ja sam "dete iz mešanog braka", u svakom pogledu. Uostalom, ako nije miješan, iz braka teško da se može roditi dijete.Danas sam zajedno sa svojom velikom obitelji, uz blagoslov i pjesmu okitila božićnu jelku. Neka nam svima vrijeme Došašća donese obilje ljubavi i mira.
Pa tako znam da se, jebemu, božićno drvce kiti na Badnjak.
Komercijalizam je jedno, glupost drugo. Nnnn... da... vrlo često idu ruku pod ruku.
- Stitch
- Head Honcho
Šaboviću, postoji li trenutak kad ti nisi na forumu? Kad god se logiram, ovdje si. Kad ću ja raditi, ha? 
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
I mislio sam da je tako. Prokleta tehnologija - učini ti se da ima ljudi, a ono ni žive duše, sami roboti. 
Potpisi su za budale.
-
- Information
-