Slazem se, s tim sta ga ja ne bi uhitija. Koji ce mi kurac uhvacen? Da mi trubi u uvo kako sam ja pokatolicenin srbin?MightyMe » wrote:Ako ga ne vrate u pritvor u razumnom roku, najnormalnije bi otiša tamo i uhitija.
Seselj penetrira
Ma slazem se da bi otisa tamo, al koji cu ga kurac otpremit u hag, kad ga je hag posla kuci? Sta bi to znacilo, ja ga odveden tamo, a oni natrag u bg, pa ja opet tamo i tako u krug?
Ja bi ga, da sam šef neki taki, onak ko na en si aj si de si ej ti seriji, uhvatio s nekim Gibbsom i isporučio ga najtajnije moguće u Kalifat kod ibn ali smo ste su bagdadija da mu on na jubitu ili alđaziri otpila glavu dok ovaj sere u gaće i plače ili bi morao reći da je on govno svpsko hvišćansko i da je kalifat nešto nevevovatno mivoljubivo i pvavedno vješenje za svecke pvobleme... 
...i onda mu opet đihadi di đej đon otpila glavu i da mladim kalifaćanima da je šutaju po kalifatu...
...i onda mu opet đihadi di đej đon otpila glavu i da mladim kalifaćanima da je šutaju po kalifatu...
Tako rade pravi ljudikarambol » wrote:Ja bi ga, da sam šef neki taki, onak ko na en si aj si de si ej ti seriji, uhvatio s nekim Gibbsom i isporučio ga najtajnije moguće u Kalifat kod ibn ali smo ste su bagdadija da mu on na jubitu ili alđaziri otpila glavu dok ovaj sere u gaće i plače ili bi morao reći da je on govno svpsko hvišćansko i da je kalifat nešto nevevovatno mivoljubivo i pvavedno vješenje za svecke pvobleme...
karambol » wrote:Ja bi ga, da sam šef neki taki, onak ko na en si aj si de si ej ti seriji, uhvatio s nekim Gibbsom i isporučio ga najtajnije moguće u Kalifat kod ibn ali smo ste su bagdadija da mu on na jubitu ili alđaziri otpila glavu dok ovaj sere u gaće i plače ili bi morao reći da je on govno svpsko hvišćansko i da je kalifat nešto nevevovatno mivoljubivo i pvavedno vješenje za svecke pvobleme...
..jedino, a sta ako on padne njima u ruke i onda vidis za jdno dva mjeseca te dzihadiste kako pjevaju.. dizte se dizte, cetniciiiiii.. ovo je sivija.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Seselj je trenutno u Srbiji samo zato jer je Vojvodina sljedeca na repertoaru za otcjepljenje.
Predvidjam najdulje 5 godina koliko ce trebati da Srbija izgubi i ovu SAP
Predvidjam najdulje 5 godina koliko ce trebati da Srbija izgubi i ovu SAP
'if you fall, i'll be there' (floor)
..ali ako se i otcijepite, dajte se udruzite s dalmacijom. napravit cemo nove hibride.. masline ce bit velke ko bundeve, a bundeva ce bit brojem ko maslina. sila, jebote.. sila cemo bit..
imaš li kakvu salvetu pri ruci?..a unda » wrote: ..ali ako se i otcijepite, dajte se udruzite s dalmacijom. napravit cemo nove hibride.. masline ce bit velke ko bundeve, a bundeva ce bit brojem ko maslina. sila, jebote.. sila cemo bit..
-
- Information
-