Možda je već u prdekani bez wifi signala...Beau » wrote: Ajme bojim se sta bi miki mogao napravit kujundzicu
Sise, ocu SISE!
A šta je napravija, vika Kujundžiću "fejeisdajnise!!!"?
Ma dasta 
Predlazem da zasad samo s tvojima izadjemo u javnost. Ne znam kolko je miki oporavljen da se suoci s mojima
Predlazem da zasad samo s tvojima izadjemo u javnost. Ne znam kolko je miki oporavljen da se suoci s mojima
Evo neka miki odluci kad izadje iz prdekaneZekoslawa wrote: Pa baš zato je bolje početi s tvojima, od mojih će mu se razjapit vilica bidnome.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Zekoslawa wrote:Ajme meni, ubili smo čovika.![]()
U svakom slučaju, ako neće Miki, znamo da će Čiča htjeti slike. I moram priznati da ne bismo sve ovo uspjele bez Majtija i Karambola. Netko je to morao i fotkati, a i pridržavati Beauine sise da ne izađu iz kadra. Dečki su bili sjajni!
to ste nama dvojici nasle piti krv na slamku... je li...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Dobro, onda im neću ispričat kako sam vam pomgao.Zekoslawa » wrote:Evo sad sam tila ispričati kako smo se prvo sapunale, ali kad neki ne žele slušati takve gadosti, evo nećemo.
Zeko, jos cemo ga i na dusi nosit.Eto, pomozi sirotu na svoju sramotu

Ne stvarno, di je on
Ne stvarno, di je on
Pih, nista lakse. Dovoljno je da koljenima klecam i postizem isti efektEuklid wrote:Aj, koja od vas dvije može ovo
Moramo sa zekom to vjezbat sljedeci put.
Sta se sve ovdi izdogadjalo otkako me nema
svasta nesto, a sisa nigdi

Cak sam i PM dobija, al ni tu nema sisa
Cak sam i PM dobija, al ni tu nema sisa
Pa dobro di si ti?
Mi izglancale sise i cekale te, a ti pobiga
Mi izglancale sise i cekale te, a ti pobiga
Beau » wrote: Pih, nista lakse. Dovoljno je da koljenima klecam i postizem isti efekt![]()
Moramo sa zekom to vjezbat sljedeci put.
Tvoje bi prije bile za Radujte se narodi ili tako nešto. Onako malo sporiji ritam, jer dok se one prekobace s jedne na drugu stranu.
-
- Information
-