..ilegala.
Iće meni, kad mi dopizdi ono precjedničko krme...
Ti si zapravo...Valter?..a unda » wrote:mislim, to je to. nema vise. odgadjao sma koliko sam mogao, ali eto, ne ide. ljudi u hrvatskoj su jednostavno, ono, jel..a ludi, ludilo vlada, sta drugo rec. idem u ilegalu. ko ce sa mnom. ponesite samo najpotrebnije.
Inace, sta ima novo u Kroejsa?
..ne vide mi se slije..
..interregnum, satorasi, slovenci, potjera za mandatarom..
..fali jos samo da se oglasi kolinda i crkva..
briga me, ja sam u ilegali. tj na putu prema ilegali. javite mi ako se u mostu potuku. nista bez toga..
..amo novi izbori, amoo..

..interregnum, satorasi, slovenci, potjera za mandatarom..
..fali jos samo da se oglasi kolinda i crkva..
briga me, ja sam u ilegali. tj na putu prema ilegali. javite mi ako se u mostu potuku. nista bez toga..
..amo novi izbori, amoo..
..nastavak.. svicarci, sanader, ustavni sud, vrhovni sud.. obilat dan, obilat.. jeste li kupili konzerve?..a unda » wrote: ..interregnum, satorasi, slovenci, potjera za mandatarom..![]()
..fali jos samo da se oglasi kolinda i crkva..![]()
..
inace, ispred erste banke u zagrebu se vanka, kod bankomata, zapalio onaj neki kos za smece. zastitar zatvorio banku, ne mos ni u nju, ni van iz nje, frka. ono, kos za smece gori, demonstracije, prave demonstracije, erste banka u uzbuni..
a ekipa okolo vanka prolazi, gleda ove zabarikadirane i ono, u prolazu komentiraju.. ko ih jebe, nek im sve izgori.
..a di je kolinda? daleko je ponedjeljak.
mislim da se ona misli oce li objavit vanredno stanje u subotu ili nedjelju i preuzet vlast do novih izbora.
12-24 sata poslije, u vrh glave, oglasit ce se crkva i pocet ce pozivat na razum..
mislim da se ona misli oce li objavit vanredno stanje u subotu ili nedjelju i preuzet vlast do novih izbora.
12-24 sata poslije, u vrh glave, oglasit ce se crkva i pocet ce pozivat na razum..
..treci put (bog pomaze)
Za prvu predsjednicu Hrasta izabrana je dopredsjednica GROZD-a Željka Markić.

Na pitanje novinara 'Zašto Hrast?', Petrov je odgovorio kako je to 'jedna nova politička opcija koja za razliku od lijevo-desnih prijevara koje većinom idu za osobnim probitkom, nudi ono što hrvatski narod uistinu ima već dugo stoljeća, a to su kršćanske, moralne, tradicionalne i obiteljske vrijednosti'.
- Hrast Hrvatima nudi ono što ne nudi lijeva i desna strana. Ona nudi slobodu hrvatskom narodu, ona nudi referendum, rekao je tada šturo Petrov te se osvrnuo i na tadašnju presudu hrvatskim generalima u Haagu.

Za prvu predsjednicu Hrasta izabrana je dopredsjednica GROZD-a Željka Markić.

Na pitanje novinara 'Zašto Hrast?', Petrov je odgovorio kako je to 'jedna nova politička opcija koja za razliku od lijevo-desnih prijevara koje većinom idu za osobnim probitkom, nudi ono što hrvatski narod uistinu ima već dugo stoljeća, a to su kršćanske, moralne, tradicionalne i obiteljske vrijednosti'.
- Hrast Hrvatima nudi ono što ne nudi lijeva i desna strana. Ona nudi slobodu hrvatskom narodu, ona nudi referendum, rekao je tada šturo Petrov te se osvrnuo i na tadašnju presudu hrvatskim generalima u Haagu.

-
- Information
-