Čitaj Famu, čitajvrrrlet » wrote:Basarinu "Famu o biciklistima" (njena funkcija je da priležnice misle kako čitam, naravno da je nisam pročitao, čitanje je gej).
Što imamo na noćnom ormariću
eto otkud muSilajn » wrote:
Čitaj Famu, čitaj![]()
Usput, odakle ti Fama? Meni su je dvaput ukrali, nisam je poslije više nalazila po antikvarijatima za kupit (bih).
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Od Cokarića. More bit ti je on ukra.Silajn » wrote:
Čitaj Famu, čitaj![]()
Usput, odakle ti Fama? Meni su je dvaput ukrali, nisam je poslije više nalazila po antikvarijatima za kupit (bih).
Ma zapravo sam došao do pred kraj knjige, ali kao i da nisam, em je on pisao napušen, em san ja čitao napušen. Sad to sve lipo mogu fino ponovit'. Jeno pešes puti.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Vjeruj mi da knjižnica pojma nema za tvoje knjige.klonka » wrote: U Zagrebu ga nije bilo već dvije godine.
Mislim da knjižnica ne želi moje knjige natrag. Šteta, da sam znala, uzela bih neko zanimljivije štivo.
vrrrlet » wrote:
Od Cokarića.
A nije, moje su nestale još u prošlom tisućljeću, a tad ga nisam poznavala.More bit ti je on ukra.
On topic: Strašne ljubavne priče, Pavić. Zna on zapizdit i redundantno se vrtit oko isforsiranih slika, ali samo njegove priče i sanjam
Ima, ima. Zvali su me prije par mjeseci. Prokleta digitalizacija.Zekoslawa » wrote: Vjeruj mi da knjižnica pojma nema za tvoje knjige.![]()
gonj špadi
Meni šalju pisma. Da barem nisam dala mamotatinu adresu.
Kao da mi nije dosta njihovih opomena, nego još i majku moram slušati: Opet nisi vratila knjige! Tata je još gori. On rolajza uz neki blagi izraz gađenja na licu dok mi daje pisamca iz knjižnice.
Kao da mi nije dosta njihovih opomena, nego još i majku moram slušati: Opet nisi vratila knjige! Tata je još gori. On rolajza uz neki blagi izraz gađenja na licu dok mi daje pisamca iz knjižnice.
- Borna Paro
Čitam Aleša Štegera..knjiga se zove kad je kolovoz u siječnju ili tako nešto.Ne da mi se provjerit sad.
Jedan lik i njegova divojka odu u Peruu i tamo su u putovanju.Pročišćena osobna filozofija svije,sebe i puta kojim hoda.
Jedan lik i njegova divojka odu u Peruu i tamo su u putovanju.Pročišćena osobna filozofija svije,sebe i puta kojim hoda.
-
Almost Rosey
Danas sam u vlaku opet riješila "Darkroom" Rujane Jeger. Drag knjižurak; imam dojam da je Jegerica iskrena i da nije uživljena u svoj oh-so-fabulous životni stil da mu se ne bi znala tu i tamo narugati. I bizarna je knjižica. I topla. Zajeb je samo što u vlakovima nije odveć pristojno smijati se naglas, a bome ni plakati bez ikakvog očitog razloga. "Život je kao darkroom..."
E da, prije spavanja slušam Graveyard book. Zadnjih dana počinjem slušati The witch's headstone: There was a witch buried at the edge of the graveyard; it was common knowledge... Jako jako JAKO volim tu knjigu.
kad sam putovala na posao tramvajem, obično sam slušala radio, i ujutro uvijek nešt baljezgaju, i znala sam se tak jako počet smijatiAlmost Rosey » wrote: Zajeb je samo što u vlakovima nije odveć pristojno smijati se naglas, a bome ni plakati bez ikakvog očitog razloga. "Život je kao darkroom..."
hah, šta sad..imat ću više prostor aoko sebe u javnom prijevozu
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Aww, a ja mislila da sam jedina koja sluša audiobooks. Uvijek me svi čudno gledaju kad spomenem da volim slušati knjige.kuki » wrote:![]()
E da, prije spavanja slušam Graveyard book. Zadnjih dana počinjem slušati The witch's headstone: There was a witch buried at the edge of the graveyard; it was common knowledge... Jako jako JAKO volim tu knjigu.
Trenutačno slušam Cloud Atlas Davida Mitchella. Pročitala sam je prije nekoliko godina, ali moram se malo podsjetiti pojedinosti, jer od sutra je komentiramo u Klubu knjige.
(I usput se pitam kako li je to prevedeno kod nas, jer ima dijelova koji zahtijevaju vraški domišljatog i nadarenog prevoditelja. Moram otići do knjižnice i posuditi "Atlas oblaka", čisto da zadovoljim znatiželju.)
A čitam "The Slap", australskog pisca Christosa Tsiolkasa. Nije loš roman. Ali ni do koljena Cloud Atlasu, koji je genijalan čak i na drugo čitanje/slušanje.
Those who cannot remember the past are condemned to repeat it without a sense of ironic futility.
Ovaj tjedan čituckam Emmanuela Carrerea, Neki drugi životi.
I knjiga uopće nije za čituckanje, ali ne mogu se prisiliti da naglo dođem do kraja jer svako malo zastanem i mislim si kako je frapantno što sam baš sad naišla na ovu knjigu.
Samo me strah da ne postanem hipohondar.
I knjiga uopće nije za čituckanje, ali ne mogu se prisiliti da naglo dođem do kraja jer svako malo zastanem i mislim si kako je frapantno što sam baš sad naišla na ovu knjigu.
Samo me strah da ne postanem hipohondar.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Meni se nekako čini da je bio prošle godineklonka » wrote: U Zagrebu ga nije bilo već dvije godine.
Mislim da knjižnica ne želi moje knjige natrag. Šteta, da sam znala, uzela bih neko zanimljivije štivo.
Desire makes slaves out of kings.
O pošeÉowyn » wrote:
Meni se nekako čini da je bio prošle godineZnam da su me zvali iz knjižnice da me podsjete da nisam vratila knjige tamo negdje od '98. Na kraju sam se pravila da sam svoja sestra i ispričala priču kako je Eowyn otišla živjeti u UEA pa nije uspjela vratiti knjige, ali je imala najbolju namjeru.
Kako je završilo?
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Dotad ćeš ti postati baka?
Platila sam nedavno pedesetak kuna zakasnine. A htjela sam izbjeći i ne otići jer sam krivo izračunala da je oko sto kuna. Pametno.
Opet sam digla pet knjiga kojima sad ne znam ni ime.
Malo sam tračala svoju neodgovornu sestru Eowyn s tetom iz knjižnice i na kraju su mi rekli da joj poručim da će dobiti frižider
A baš sam nedavno platila 70 kn zakasnine. Mogla sam još malo pričekatiZekoslawa » wrote:E, pa ovih je dana mjesec knjige ili kako već. Vidjeh u knjižnici da ne naplaćuju zakasninu. I lijep je osjećaj napokon ne biti među onima koje to mori. Sad je godinu dana od toga velikog događaja u mom malom životiću.
Mene niti taj traumatičan događaj vraćanja knjiga/glumljenja svoje sestre/tračanje same sebe nije naučio pameti. I dalje neumorno kasnim s vraćanjem knjiga.
-
- Information
-