kakvi ste s bivšima?

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Tyden

Post 25 Oct 2011, 17:14

Morticia » wrote:Možda sam pretjerala, ali rečenica u Tydenovom postu- to tako je mi je baš zaparala uši.

Mislim, pokušavam zamisliti kako bi mi zvučala rečenica- ne želim da se družiš sa svojim bivšima jer ja nisam siguran da sam ne bih pokleknuo pred čarima svoje bivše. :misli:
Nedobro. :nono:

To je loše iz više razloga.
Da ne kvotam oba posta :). Da, osjećam i dalje nešto prema njima. No ne u smislu da bih se bacio na njih :D. Sa osobom(a) sa kojima sam bio/bila u ljubavnoj vezi ipak imam neku veću povezanost nego sa "ostalima". "To tako je" se odnosilo na mene, kao što rekoh na kraju "Nekome to možda je ok, meni nije, hebiga." :D.

Ne podrazumijevam da su svi kao ja, neki nisu, neki jesu, neki će filozofirati da ako možeš sa bivšim/bivšom biti frend onda ih nisi nikada ni volio, ili da ih i dalje voliš. Ima previše mogućih kombinacija da bi se moglo generalizirati :).

Nisam mislio da bi branio drugima bilo što. Jednostavno se ne želim dovesti u takvu situaciju, nije to zbog toga što bih ja ili ona možda pokleknuli nego to je jednostavno bivši, smetalo bi mi da su si cici mici jer znam što su prije radili cici mici, ne trebam gledati podsjetnik uživo. Zato ne želim ni druge dovoditi u takve situacije. Kao što sam rekao, ne smatram da moraju biti na pas mater, no cici mici... tome nema mjesta po mom mišljenju.

A.P.
Cactus

Post 26 Oct 2011, 02:06

S jednim bivšim, zadnjim, sam zaista u prijateljskim odnosima, a dobar dio tog odnosa počiva na činjenici da smo razumni i da smo se razišli normalno. U jednom trenutku je nestalo kemije, a prijateljstvo je uvijek bilo u temelju našeg odnosa, pa smo nakon nekog vremena od prekida jednostavno spontano nastavili prijateljski odnos. Ne prijateljski u smislu ajmo sjedit na kavama svaki dan i opijat se zajedno, jer ni dečka ponekad nemam želju gledat baš svaki dan, kamoli prijatelja :zubo:

Ove ostale veze sam prekinula, doduše i ovu iznad, nakon što sam bila apsolutno sigurna da od tog nema kruva, ne vidim šta bi se tu moglo probudit pri naknadnom susretu. I slažem se da će odnosi pući opet na istim mjestima, ne vjerujem da se odjednom mogu zaboraviti razlozi pucanja, pa makar bili "mama nam ne da da budemo zajedno". Kad mama odapne, duboko vjerujem da će doći nova "mama".
Lastan

Post 26 Oct 2011, 22:34

Morticia » wrote:Čekajte malo, vi prema svim bivšima još "nešto osjećate"?
Naravno.

To “nešto”, doduše, nije ni blizu realnoj osnovi za bilo kakvo obnavljanje veze. Ali tu su godine zajedničkih uspomena, dobrih i loših. Godine emocionalnog angažmana. To ne nestaje.
kukuriku

Post 28 Oct 2011, 02:05

Lastan » wrote: Naravno.

To “nešto”, doduše, nije ni blizu realnoj osnovi za bilo kakvo obnavljanje veze. Ali tu su godine zajedničkih uspomena, dobrih i loših. Godine emocionalnog angažmana. To ne nestaje.
Nestaje.
Ostane sjećanje, ali sjećanje nije osjećaj. Odnosno, bar je meni tako.
Nek(v)arljiva.
  • Information