lijenost, prokrastinacija

Blago onom tko rano poludi
Serenità

Post 26 Oct 2011, 00:23

ElliQuinn » wrote: Slušaj Herpa, zna što govori.
Kvotano i tvoj potpis, neprocjenjivo :rofl:
Samo ti :mudri: fali :D

Samo pitanje za buku: nisi li bila u ovoj generaciji koja nije plaćala 1. godinu ako je prošla državnu maturu?

Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
buka

Post 26 Oct 2011, 00:26

serenita, izvanredni sam.

bas sam napisala ashtaroth da cu sutra razgovoriti sa svojima. iskreno, bez muljanja.

i ja se slazem s herp, btw. sad jos samo moram otkriti sto volim i zelim. :D
Serenità

Post 26 Oct 2011, 00:32

buka » wrote:serenita, izvanredni sam.

bas sam napisala ashtaroth da cu sutra razgovoriti sa svojima. iskreno, bez muljanja.

i ja se slazem s herp, btw. sad jos samo moram otkriti sto volim i zelim. :D
Aha.
Mislim da nećeš imati problema jer se tvoji čine kao razumni ljudi.

Samo si nemoj ubrijavati da si nesposobna za bilo šta drugo, čak ni za matematiku.
Volja čini čuda, a imaš ti i kapaciteta. Čak se nisam propucala od jada kao čitajući neke druge kolege (hint: pravopis :D ).
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
buka

Post 26 Oct 2011, 00:38

to si i ubrijavam. imam faze kad mislim da sve mogu i upisati sto god zelim ako se potrudim (ajd, da nije bas pmf, jel :D) i faze kad mislim da sam nesposobna za bilošta, pa i život općenito. :I

pravopis :rofl: :D
Ashtaroth

Post 26 Oct 2011, 00:43

Matematika je stvar koja se može pokrpati. Ako se ima volje i neke osnovne podloge.
Ti pišeš razumljivo i smisleno, dakle, podlogu imaš :D

No, kad nešto ne ide, onda treba zapeti, a ne zakmečati 'ja to ne mogu'. Ok, možda zbilja ne mogu TO, no, mogu li nešto manje, a da je dovoljno, mogu li nešto drugo, mogu li nešto treće umjesto toga...

Odustajanje nije zdravo za vlastitu psihu. Naravno, nekad treba znati reći i 'ok, pa ne moram ja to', ali to je donošenje odluke o odustajanju, problematična su ona odustajanja koja su linija manjeg otpora. Ta rade štetu IMO.
Eks

Post 26 Oct 2011, 10:26

Nemoj da te to pravo toliko obeshrabri, znam mnoge koji su zapeli na tom faksu. Mnogo ljudi jednostavno nije za pravo.
Koji si predmet voljela u školi?
Nemoj upisati sociologiju i filozofiju. :moli: Em se nikad nećeš zaposliti, em moraš ludo voljeti to da bi isto završila.
Jezici? Psihologija? Ekonomija? Novinarstvo? Ne znam, ali nemoj se zalijetati u nekakve arheologije i povijesti, opsežne i dosadne koje će ti se ogaditi i prije od prava.
I odustani od tog prava, nastaviš li tom linijom manjeg otpora, istrunut će ti to malo volje tamo.

Sad sam se prisjetila koliko je teško izabrati faks. :facepalm:
Serenità

Post 26 Oct 2011, 11:03

Potpisujem sve što to je Ashtaroth rekla.
Samo si moraš posložiti stvari u glavi. Znam da je to najteže i vjerojatno će ti trebati pomoć, ali ako ne boli, ne funkcionira, zar ne?

Evo, meni je na početku godine pomogla spoznaja da neće svijet propasti ako ne završim pravo, da mogu biti sretna radeći i nešto sasvim stoto, pa i to tvoje - rađati djecu :rofl: Jedino što mogu učiniti je dati sve od sebe pa kud puklo.
Sad ne znam kakvo je kod tebe stanje, ja sam si već bila zabrijala da više ne mogu dati nijedan ispit i s tom mišlju sam učila dan za danom. E, tako stvarno ništa ne moš naučit. :zubo:
Herp
Nikki Gauda

Post 26 Oct 2011, 20:15

Serenità » wrote:
Kvotano i tvoj potpis, neprocjenjivo :rofl:
Nekome tko zna Herpa je još i više od neprocjenjivog. :D :D
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Pješčana

Post 26 Oct 2011, 23:45

@pokretaču/ici topika
teško mi je pametovat što ti trebaš učiniti sa svojim životom, ali ako ti išta znači neki drugi primjer, ja sam nakon 3 godine stala, zahvalila se, konobarila godinu dana dok nisam smislila što i kako dalje, tek onda upisala fax i završila ga. razlika u glavi je ogromna. ogromna.
ja sam imala sreću i dobre prijatelje koji su ostali uz mene. moja obitelj nije pala u nesvijest. šira familija i selo jesu.kog briga?
možda će tvoji biti protiv toga, možda te prijatelji neće ovaj tren razumjeti, ne znam kakve su ti financije i imaš li mogućnost za to, ali ako imaš, samo da znaš, promjena faxa je izvediva i ljudi je rade
sretno :grli:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
kuki

Post 05 Nov 2011, 20:02

Istraži tko si, što te zanima, što voliš, daj malo nježnosti prema sebi. Ja neću biti nježna i lijepo ću ti nenježno reći gdje si možeš zabiti gluposti o nijednom talentu i ničem. Okej, neću. :D

Al svejedno si ih zabij... nekamo.

Dok nemaš pojma o sebi ni toliko da vidiš jednu jedinu stvar koja ti ide, odlučivati što ćeš raditi u poduljem periodu života je malo besmisleno. Pomiješan redoslijed.
Melody

Post 05 Nov 2011, 20:06

Ej kuki! Long tajm, nou ju :cerek:

Ja isto preporučujem odustajanje od faksa neko vrijeme. Pa makar se nikad na njega ne vratila. Ovako ćeš provest život u nekakvom limbu.
kuki

Post 05 Nov 2011, 20:08

I nećeš raditi ništa drugo što te veseli jer to dolazi na red nakon faksnih obaveza, vjerojatno. I čitat ćeš topike na podforumima tipa Turizam u noćima prije ispita.

Dosta o meni, pričajmo malo o mom autu?

Pokiš, meloti!
  • Information