Prilično glup komentar. Ali tako to biva kad želiš ispasti nekonvencionalni frajer.
Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 790 times
- Been thanked: 1501 times
- MmeTipfeler
- Stitch
- Head Honcho
Nisam zločest. Tema se zove Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji. Nije joj ime Novi dresovi brazilskih odbojkašica. Prilično se teško tu izgubiti.MmeTipfeler wrote: ↑21 Jun 2018, 22:35Ne budi zločest zato što si sada sredio forum.Ja sam se baš slatko nasmijala komentaru.
Nije to komentar, to je trolanje.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Bili smo bolji iako nas sreća jest poslužila. Tko zna kako bi ispalo da su oni zabili. Ali nisu, a mi smo stiskali i imali više muda.
Tako obično i bude, hrabrost je vrlina.
Potpisi su za budale.
- MmeTipfeler
- Stitch
- Head Honcho
Pff... Otvorite si temu pa se tamo "zajebavajte". Ova služi za druge stvari. 
Potpisi su za budale.
- MmeTipfeler
- Stitch
- Head Honcho
Adrenalin neutralizira sve ostalo. Bol, primjerice. Igra je bolja od tableta, veli parafrazirano Huizinga.
Sinoć sam se baš dobro osjećao.
Sinoć sam se baš dobro osjećao.
Potpisi su za budale.
Jutros otvorim neki tamo forum o nogometu.. tražim svjetsko prvenstvo i komentare o utakmici Hrvatska_Argentina.
Uglavnom, stalno se prepucavaju (nekih 8 tipova) tko je bolji i zašto - Messi ili Ronaldo. (na temi o Hrvatska-Argentina)
Hrvate spomenu onak.. kad padne gol ili kad je onaj otomandi razbijao glavu, kome li, Rakitiću? Nekako, osim što im se Modrić sviđa kao glavica kupusa na placu, pa bi si oni to kupili, cijelu momčad su zgurali u "prava balkanska momčad" WTF!?
Zapravo je zgodno to žmirenje na jedno oko - o nekim momčadima treba raspravljati do zadnje niti, a o drugim - Island, Hrvatska... usput. Razmatraju, npr. kako su Islanđani došli do ovakve zbirke igrača, a ima ih 443.000. Ne, kaže drugi 345.000.
Meh, ionako će uskoro i o nama tako.
Uglavnom, stalno se prepucavaju (nekih 8 tipova) tko je bolji i zašto - Messi ili Ronaldo. (na temi o Hrvatska-Argentina)
Hrvate spomenu onak.. kad padne gol ili kad je onaj otomandi razbijao glavu, kome li, Rakitiću? Nekako, osim što im se Modrić sviđa kao glavica kupusa na placu, pa bi si oni to kupili, cijelu momčad su zgurali u "prava balkanska momčad" WTF!?
Zapravo je zgodno to žmirenje na jedno oko - o nekim momčadima treba raspravljati do zadnje niti, a o drugim - Island, Hrvatska... usput. Razmatraju, npr. kako su Islanđani došli do ovakve zbirke igrača, a ima ih 443.000. Ne, kaže drugi 345.000.
Meh, ionako će uskoro i o nama tako.
- Stitch
- Head Honcho
Žena mi je čitala engleske portale. I tamo je slično, Argentina je "bila loša". A ne: bila je loša zato što smo mi bili bolji.
Bookmarks ti moraju imati Trkeljanje s https-adresom, promijeni to što imaš spremljeno.
Onda se odlogiraj, očisti kolačiće i nanovo se logiraj. Radit će.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
Pričam sama sa sobom.
Moramo zabilježiti da su Nijemci otišli doma. I to Low costom.
https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/a ... 00bwp.webp
Moramo zabilježiti da su Nijemci otišli doma. I to Low costom.
https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/a ... 00bwp.webp
Bar si citana 
Mene ovih dana nema kraj utakmica, nakon nase.
Znas onu reklamu "dani satire ili svjetsko prvenstvo? Zasto ne i jedno i drugo?" E sad, nisam doznala koje je rjesenje; vjerojatno za parove, da jedan ide sim, drugi tam, pa si prepricavaju
Za samce, kao i obicno, nema nista
Sent from my SM-G600FY using Tapatalk

Mene ovih dana nema kraj utakmica, nakon nase.
Znas onu reklamu "dani satire ili svjetsko prvenstvo? Zasto ne i jedno i drugo?" E sad, nisam doznala koje je rjesenje; vjerojatno za parove, da jedan ide sim, drugi tam, pa si prepricavaju
Za samce, kao i obicno, nema nista

Sent from my SM-G600FY using Tapatalk
-
- Information
-