postavite mi dijagnozu i dajte lijek

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 07 Nov 2011, 17:48

Potjeh » wrote:
Baš pomislih napisati, čitajući uvodni post: cijela mi se tema čini kao solidno osmišljen oglas zajedno sa njenim avatarom. Pitanje je, koliko ima slobodnih i voljnih trkeljaša? :)
Nedovoljno, bojim se. Ima dana kad mi se čini da je omjer aktivnih forumaša prema aktivnim forumašicama 1:10.

Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Perzefona

Post 07 Nov 2011, 19:10

Sophiae » wrote:nitko me ne bi ženio. pitala sam sve i svi kažu da radije ne bi.
Ajmo reć da si ih zbilja pitala. A zašto? Čim tako nešto pitaš, automatski impliciraš da je to upitan čin i da bi čovjek morao dobro razmisliti i potražiti razloge za potvrdan odgovor. I tako sugeriraš ustručavanje i nećkanje.

Lijepo se ponašaš kao da je pozitivan odgovor na to pitanje podrazumjevajuć.

Mene je jedan rekao da bi me ženio (srećom, ne može), a ja sam se odmah zabrinula da me vidi onak - za po doma. :cerek:

Drugim riječima, zabritni se kad te budu htjeli ženiti. :raspa:
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
kuki

Post 08 Nov 2011, 01:31

Sophiae » wrote:nisam prosila ljude nego sam pitala bi li nekog poput mene oženili.
Ma koga si pitala? Zaboga, Sofijo, ja sam notorna udavača još od srednje škole, jednom smo u valjda drugom srednje raspravljali tko bi mogao bit oženjen do desete godišnjice mature, M. me pogledala i rekla "ma ti ćeš i do pete" (negdje sam opasno omanula i eto me neprstenovane), a ne bih se dala prstenovat nekome poput bilo koga. I krasnih ljudi poznajem kojima bih na to tvoje pitanje isto rekla "ne", a neke od njih čak netko jest oženio ili se udao za. Neki drugi krasni ljudi ponekad, čak. Ali ne ja. (Mene su prosili pekar, pizzajol i drugi, ljudi nanjuše udavačost. Ali to imaš ili nemaš. :zamahuje kosom:)

Koliko si ljudi to pitala a da ste pritom bili u vezi i jebeno se voljeli? To je jedino što se računa.
Imam problem koji ne znam riješiti, iz nekog razloga tjeram ljude od sebe.
Mhm. Kako to točno izgleda?

I koliko ljudi ne želiš otjerati? Od tih koje otjeraš. I općenito.

Koliko ljudi poznaješ za koje bi se ti udala?
  • Information