Filmska kompilacija

Filmovi, serije, sve što gledamo
dimnjak

Post 20 Sep 2011, 22:49

Morticia wrote:Meni je mala u Labudu ulogu odiglara MAESTRALNO.
Općenito mi je taj film fantastičan. :top:
meni je imala istu facu kao u 90% filmova u kojima glumi. mislim 2 emocije. i to su koje zna odglumiti.
ok, vjerujem da sam previse subjektivna jer me iritira, al ja sam od filma zaista ocekivala puno puno vise i ono sto sam dobila ni malo me nije zadovoljilo.
doslovno sam na kraju filma rekla WTF, i to je to?

ex, ne svidja se. frendica kaj je prije pisala recenzije i fakat ima onak, istancan ukus, isto je razocarana. i sama je sebe tukla po gavi kaj ga je toliko cekala.
eto, sad nas je tri :D

mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Eks

Post 20 Sep 2011, 22:52

dimnjak wrote: meni je imala istu facu kao u 90% filmova u kojima glumi. mislim 2 emocije. i to su koje zna odglumiti.
ok, vjerujem da sam previse subjektivna jer me iritira, al ja sam od filma zaista ocekivala puno puno vise i ono sto sam dobila ni malo me nije zadovoljilo.
doslovno sam na kraju filma rekla WTF, i to je to?

ex, ne svidja se. frendica kaj je prije pisala recenzije i fakat ima onak, istancan ukus, isto je razocarana. i sama je sebe tukla po gavi kaj ga je toliko cekala.
eto, sad nas je tri :D
Da, ta faca. Zapravo, u Closer mi je bila bolja. Trebala je biti druga glumica. Tip je ok, inače muž od Monice Bellucci :cerek: onako je šarmantno poremećen.

Ima nas. :cheer:
Pješčana

Post 21 Sep 2011, 10:19

meni je ona valjda u LAbudu rijetko dobro glumila, inače mi nije baš neš:ne zna:
no ako već pričamo o dvije emocije, Angelina Jolie? :facepalm:
gledala sam par njenih filmva, u biti najdraža su mi dva stara: Hakeri i onaj gdje bari tipa s HIVom, ja sam jaako loša s imenima ( dakle, tri sestre, jedna je Scully iz X files, druga je Angelina i još neka, i idu tri priče, i Angelina naleti na tipa koji je hladan ko špricer i ne reagira na nju), a u RL je to bivši muž od plavuše s harvarda, kak se već zove, i onda se love, a on je u biti hivaš, no to njoj ne smeta, oni sesamo budu ljubili
tu mi je još bila ok, prije nego se prebacila na "spasimo delfine" životnu ulogu
otad nadalje, ili gleda opasno, načubljena, ili gleda opasno i načubljena a želi izgledati iznenađena/uplašena/smirena/ uzrujana/ depresivna/tužna
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Eks

Post 21 Sep 2011, 14:54

Pješčana » wrote:meni je ona valjda u LAbudu rijetko dobro glumila, inače mi nije baš neš:ne zna:
no ako već pričamo o dvije emocije, Angelina Jolie? :facepalm:
gledala sam par njenih filmva, u biti najdraža su mi dva stara: Hakeri i onaj gdje bari tipa s HIVom, ja sam jaako loša s imenima ( dakle, tri sestre, jedna je Scully iz X files, druga je Angelina i još neka, i idu tri priče, i Angelina naleti na tipa koji je hladan ko špricer i ne reagira na nju), a u RL je to bivši muž od plavuše s harvarda, kak se već zove, i onda se love, a on je u biti hivaš, no to njoj ne smeta, oni sesamo budu ljubili
tu mi je još bila ok, prije nego se prebacila na "spasimo delfine" životnu ulogu
otad nadalje, ili gleda opasno, načubljena, ili gleda opasno i načubljena a želi izgledati iznenađena/uplašena/smirena/ uzrujana/ depresivna/tužna
Angie je meni bila odlična u Girl, Interrupted i Gia. Stoje joj uloge pomahnitale goth luđakinje. Ovo što sad fura joj ne stoji, nimalo. Ne bih rekla da je loša glumica, a opet, ja nisam gledala sve njene filmove jer me neki nisu zainteresirali da ih pogledam. Dobra je i u Original Sin.
dimnjak

Post 21 Sep 2011, 15:03

u daaaaa! u Girl, Interrupted je fantasticna. skup s Winonom. mislim, cijeli film je odlican.

ok mi je u psihoticnim ulogama kao i u nekim akcijskim koji ne zahtjevaju emocionalno izrazavanje :stivnsegal:
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Eks

Post 21 Sep 2011, 15:23

dimnjak » wrote:u daaaaa! u Girl, Interrupted je fantasticna. skup s Winonom. mislim, cijeli film je odlican.

ok mi je u psihoticnim ulogama kao i u nekim akcijskim koji ne zahtjevaju emocionalno izrazavanje :stivnsegal:
Mislim da je tad svoja. Ovo forsiranje holivucke ženstvenosti joj ne pristaje.
Šteta što nije snimila više takvih filmova.

A taj film je bolji od knjige, a to se rijetko desi. :)
Gzena

Post 07 Oct 2011, 21:30

bliss » wrote:
Meni je vestern najgori žanr ikad. Ne volim ni mjuzikle. Prezirem ratne filmove, mafijaške filmove i Amerika protiv svih ostalih špijunske filmove :D

Uopće nisam odgovorila na temu. :o
:rofl:

ja sam obožavale vesterne kao klinka, dan danas su mi dragi

mafijaške isto volim :D
ratnih isto ima dobrih :zubo:

mjuzikle ne volim izuzev moulin rouge ili glazbenih filmova tipa Briljantin

ni ja nisam odgovorila na temu :rofl: :rofl: :rofl:
al volim ove treš filmove gdje čagaju :facepalm:
Gzena

Post 07 Oct 2011, 21:34

Meni je Angelina u tom filmu za kojeg je dobila Oscara bezveze, preglumljava mi i nemrem si pomoć. Wynona mi je sto put bolja tam. :ne zna:
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 788 times
Been thanked: 1496 times
Post 07 Oct 2011, 22:47

dimnjak » wrote: meni je imala istu facu kao u 90% filmova u kojima glumi. mislim 2 emocije. i to su koje zna odglumiti.
Evo apsolutnoga kralja izražajnosti. :D
Potpisi su za budale.
JPK

Post 07 Oct 2011, 23:23

Kisno popodne pod dekicom? Da vidimo...
Screw my wife please 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10 (9. ne valja), 11, 12, te prvih cetrnaest nastavaka "My Wife Is a Whore For Black Cock".
Biti i mniti svemiropolisno
  • Information