Secre@Me » wrote:
U pravu si,zeznut period pa je sve nekako potencirano..iako,znam..tj nadam se da ce proci
ma jucer mi bas bio jooj dan.pa sve to pretocilo u takvu temu...mozgala ,samovala..pa se i pitala koliko je ljudi koji su u istoj ili slicnoj situaciji..ispada da ih i nema..bar ne tu
A da, nemu tu. Jebiga. Tu su sve ljudi koji imaju odličan pos'o, divnog partnera, kuću s vrtom, dve mame, tri tate, četiri automobila, pet pasa, šest vikendica, sto bliskih prijatelja, kurac od dvajspet centimetara i slastičarnicu.
Ako si odsječena od svijeta, moraš ga stvoriti. Ako oko tebe nema ljudi, onda ima šuma i životinja. Možeš loviti životinje, pa ih jesti. Ako ne voliš životinje... onda možeš nabaviti psa. Pa ga tučeš kad ti je teško, pa ti je bolje. Onda ga možeš tjerati da trči po šumi. U šumi možeš naletjeti na Crvenkapicu, oteti joj kolače i nevinost. U šumi je i lovac Luka. :hint:
Nadalje, tu je alkohol - možeš se napiti i pisati. Netko je rekao da prava umjetnost može nastati samo iz tuge, iskoristi to.
Onda, planinarenje. Tu ima svih dobnih skupina. Ima trezvenjaka i pijanaca. Ima nabrijanovića i šetača. Izleti su jeftini. Kretanje je zdravo. Vidici lijepi, zrak čist. Ako slučajno živiš u Slavoniji... a jebi ga onda.
Ček' još malo, dati ću ti toliko savjeta da ćeš shvatiti da zapravo želiš biti sama.

Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.