o samoci..o usamljenosti.....you name it...

Blago onom tko rano poludi
baja

Post 08 Dec 2011, 09:32

Secre@Me » wrote:
nekako s vremenom sve je teze,bar meni..a i kad se tako ulogiras negdje...prvo citas(bar ja) vidis teme,nickove koji ti se "svide"..ali skuzis da je to nekakva grupica..pa se onda teze i ukljucit,bar meni..
grupice, i rupice :D, su u glavi
dobrodošla u grupu liječenih trkeljaša :xd: :grli:

jevgenija

Post 08 Dec 2011, 09:38

Lord Byron » wrote: Nisam ni htio "pomoći" - napisao sam elementarnu činjenicu. Umjesto "pametna", može se napisati štošta drugo: "zanimljiva", "duhovita", "intrugantna"... Govorimo o fazi kad čitaš forum i ustručavaš se napisati nešto jer si uvjeren da se radi o "zatvorenoj grupici" - to je uvjerenje pogrešno.

Konačno, zašto i to ne reći: nije nemoguće da netko ostane nezamijećen/ignoriran zato što mu/joj rečenice nisu ništa od navedenoga. Mislim, tvrditi da će se na forumu svatko svidjeti svakome, ipak je too much - ali, srećom je i posve nebitno; bitno je da se svatko može svidjeti nekome. :D

Najkonačnije zašto i to ne reći: mislim da puno manje od mojih rečenica pomaže privatizacija topica i proglašavanje forumskog topica ni manje ni više nego nečijim dnevnim boravkom. Nakon te rečenice, čovjek se fakat može zapitati...
nije isto stalkati ljude na svim topicima i govoriti im kako da žive svoj život i trkeljat po "dnevnom boravku" a na ostalim topicima bit ontopic ili ih se klonit :xraspa:
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Lord Byron

Post 08 Dec 2011, 10:44

jevgenija » wrote:
nije isto stalkati ljude na svim topicima i govoriti im kako da žive svoj život i trkeljat po "dnevnom boravku" a na ostalim topicima bit ontopic ili ih se klonit :xraspa:
Stalkati ljude, a pogotovo govoriti in kako da žive svoj život, je fakat besmisleno i ružno.

Upravo zbog toga to nikad i nigdje ne radim. :hekla:
Secre@Me

Post 08 Dec 2011, 21:43

Lord Byron » wrote:

I nešto puno važnije: jesi li sigurna da je tvoja samoća doista posljedica potrebe za društvom za kavu - ili možda prijavom takve usamljenosti prikrivaš (sebi) onu stvarnu potrebu koja te muči, potrebu za nekim pravim samosvojim?
paaa...naravno da ima veze i sa tim...ne prikrivam,bar ne svjesno zelju da imam,budem s nekim..e sad..kibidabi..ili kako vec...zelje,htjenja su jedno..a reala nesto sasma drugo..bar kod mene,trenutno
ali eto...slovo po slovo jel :D
jevgenija wrote:

Ima, ne brigaj. Stalno sam po vani ili nešto, pa sam svejedno u usamljeničkom periodu. Za skoro svako društvo nađem neku zamjerku i rano odem ili se izgubim sama sa sobom pa ne sudjelujem previše. To ti je valjda takav period.
A ionako se nemreš družit kak treba ako nisi ok sam sa sobom. Život se ponekad jednostavno pobrine da ti da to vrijeme, a onda ga moš potrošit na kuknjavu ili se malo prekopat i vidjet šta ti točno fali u cijeloj toj priči?
Ne daj se, nijedna samoća nije tak teška kolko zna bit teško loše društvo. Tojest, uvijek može biti gore :xzubo:
hehe..slicno meni,izgleda :)...bas sam danas "uhvatila" samu sebe kako ne slusam blabla na kavi..jednostavno sam odlutala ..bas to...gore od samoce,je najcesce bzvz-na ekipa koja te okruzuje..
no,kao sto rekoh..usran period...

vecer ljudi :o
Hard to explain to someone who has no clue. It's a daily struggle being in pain or feeling sick on the inside while you look fine on the outside
vrrrlet

Post 08 Dec 2011, 22:18

Secre@Me » wrote: U pravu si,zeznut period pa je sve nekako potencirano..iako,znam..tj nadam se da ce proci

ma jucer mi bas bio jooj dan.pa sve to pretocilo u takvu temu...mozgala ,samovala..pa se i pitala koliko je ljudi koji su u istoj ili slicnoj situaciji..ispada da ih i nema..bar ne tu :D
A da, nemu tu. Jebiga. Tu su sve ljudi koji imaju odličan pos'o, divnog partnera, kuću s vrtom, dve mame, tri tate, četiri automobila, pet pasa, šest vikendica, sto bliskih prijatelja, kurac od dvajspet centimetara i slastičarnicu.

Ako si odsječena od svijeta, moraš ga stvoriti. Ako oko tebe nema ljudi, onda ima šuma i životinja. Možeš loviti životinje, pa ih jesti. Ako ne voliš životinje... onda možeš nabaviti psa. Pa ga tučeš kad ti je teško, pa ti je bolje. Onda ga možeš tjerati da trči po šumi. U šumi možeš naletjeti na Crvenkapicu, oteti joj kolače i nevinost. U šumi je i lovac Luka. :hint:

Nadalje, tu je alkohol - možeš se napiti i pisati. Netko je rekao da prava umjetnost može nastati samo iz tuge, iskoristi to.

Onda, planinarenje. Tu ima svih dobnih skupina. Ima trezvenjaka i pijanaca. Ima nabrijanovića i šetača. Izleti su jeftini. Kretanje je zdravo. Vidici lijepi, zrak čist. Ako slučajno živiš u Slavoniji... a jebi ga onda.

Ček' još malo, dati ću ti toliko savjeta da ćeš shvatiti da zapravo želiš biti sama. :D
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Secre@Me

Post 08 Dec 2011, 22:23

vrrrlet » wrote:
A da, nemu tu. Jebiga. Tu su sve ljudi koji imaju odličan pos'o, divnog partnera, kuću s vrtom, dve mame, tri tate, četiri automobila, pet pasa, šest vikendica, sto bliskih prijatelja, kurac od dvajspet centimetara i slastičarnicu.

Ako si odsječena od svijeta, moraš ga stvoriti. Ako oko tebe nema ljudi, onda ima šuma i životinja. Možeš loviti životinje, pa ih jesti. Ako ne voliš životinje... onda možeš nabaviti psa. Pa ga tučeš kad ti je teško, pa ti je bolje. Onda ga možeš tjerati da trči po šumi. U šumi možeš naletjeti na Crvenkapicu, oteti joj kolače i nevinost. U šumi je i lovac Luka. :hint:

Nadalje, tu je alkohol - možeš se napiti i pisati. Netko je rekao da prava umjetnost može nastati samo iz tuge, iskoristi to.

Onda, planinarenje. Tu ima svih dobnih skupina. Ima trezvenjaka i pijanaca. Ima nabrijanovića i šetača. Izleti su jeftini. Kretanje je zdravo. Vidici lijepi, zrak čist. Ako slučajno živiš u Slavoniji... a jebi ga onda.

Ček' još malo, dati ću ti toliko savjeta da ćeš shvatiti da zapravo želiš biti sama.
:D
:rofl:
hahahah bas si me razveselio..sam ti raspali..mislim po savjetima :D

salu na stranu...zivim okruzena prekrasnom prirodom..mjestimice jos skoro pa nedirnutom,cesto secem,kad vrijeme i tijelo dopusta...onako laganini s noge na nogu,jer nis drugo ne dolazi u obzir..i zivotinjsko carstvo koje sam imala srecu vidjet je prekrasno :cerek: (a to ti govori gradsko dijete,preseljeno u pustopoljinu)
Hard to explain to someone who has no clue. It's a daily struggle being in pain or feeling sick on the inside while you look fine on the outside
vrrrlet

Post 08 Dec 2011, 22:26

Secre@Me » wrote: ...onako laganini s noge na nogu,jer nis drugo ne dolazi u obzir..
Zašto ništa drugo ne dolazi u obzir? Nemoj se sad izvrdavat', mene ne mo'š preveslat'. Ako imaš neku tešku bolest ili oštećenje, onda provodiš vrijeme po bolnicama i ambulantama, a tamo isto ima ljudi za upoznati.
Secre@Me

Post 08 Dec 2011, 22:35

vrrrlet » wrote:
Zašto ništa drugo ne dolazi u obzir? Nemoj se sad izvrdavat', mene ne mo'š preveslat'. Ako imaš neku tešku bolest ili oštećenje, onda provodiš vrijeme po bolnicama i ambulantama, a tamo isto ima ljudi za upoznati.
Nemam ama bas nikakvu zelju/volju se izvrdavat il nesto...ne dolazi u obzir jer je stanje takvo kakvo je,ok?:)
Mogu setat,lagano,ne predugo..that'it..sve preko toga iziskuje/trazi nekog ko ce doc autom/traktorom/konjem whatever po mene i odvest me doma...
Sto se provodjenja vremena po bolnicama,ambulantama,labosima,hodnicima,op.salama i sl tice....ne bi o tome..ali..recimo da mos i upoznas puno ,jako puno,previse onih koji su kao i ti ili u jos gorem sranju..a i to dopizdi s vremenom..heck..dopizdilm sama sebi,pocesto :zubo:
vrrrlet

Post 08 Dec 2011, 22:41

Secre@Me » wrote:
Nemam ama bas nikakvu zelju/volju se izvrdavat il nesto...ne dolazi u obzir jer je stanje takvo kakvo je,ok?:)
Mogu setat,lagano,ne predugo..that'it..sve preko toga iziskuje/trazi nekog ko ce doc autom/traktorom/konjem whatever po mene i odvest me doma...
Sto se provodjenja vremena po bolnicama,ambulantama,labosima,hodnicima,op.salama i sl tice....ne bi o tome..ali..recimo da mos i upoznas puno ,jako puno,previse onih koji su kao i ti ili u jos gorem sranju..a i to dopizdi s vremenom..heck..dopizdilm sama sebi,pocesto :zubo:
Ok, to stanje je nepromijenjivo, ili je teoretski promjenjivo? Ako je nepromijenjivo, šteta, fizička aktivnost je odlična droga, a zdrava, legalna i besplatna. Još možeš i zaradit'. Ali može se i bez toga. Ali nećemo još odustati - kak' stojiš s biciklom? To mogu voziti i starci.
Secre@Me

Post 08 Dec 2011, 22:50

vrrrlet » wrote:
Ok, to stanje je nepromijenjivo, ili je teoretski promjenjivo? Ako je nepromijenjivo, šteta, fizička aktivnost je odlična droga, a zdrava, legalna i besplatna. Još možeš i zaradit'. Ali može se i bez toga. Ali nećemo još odustati - kak' stojiš s biciklom? To mogu voziti i starci.
Stanje je nepromjenjivo sa tendencijom pogorsanja...znam,sjecam se :D koliko je dobra i za dusu bila fizicka aktivnost.....
..dok setuckam,hodam nekako ide..cak ak sam u "dobrom danu" mogu i "podosta" propjesacit...kvaka 22 je da uzmem u obzir put natrag do kuce/auta sta vec...sve drugo pricinjava bolove,a istih mi je preko ,navrh glave i tak i tak...

Sta se konkretno bicikle tice..iskreno ne znam..nisam godinama pokusala sjest/vozit i nemam pojma bil to mogla i po koju cijenu...tak da se za sad drzim onog sta mogu,a da smanjim pratece tegobe na minimum minimuma..kuzis?:)
vrrrlet

Post 08 Dec 2011, 23:00

Secre@Me » wrote:
Stanje je nepromjenjivo sa tendencijom pogorsanja...znam,sjecam se :D koliko je dobra i za dusu bila fizicka aktivnost.....
..dok setuckam,hodam nekako ide..cak ak sam u "dobrom danu" mogu i "podosta" propjesacit...kvaka 22 je da uzmem u obzir put natrag do kuce/auta sta vec...sve drugo pricinjava bolove,a istih mi je preko ,navrh glave i tak i tak...

Sta se konkretno bicikle tice..iskreno ne znam..nisam godinama pokusala sjest/vozit i nemam pojma bil to mogla i po koju cijenu...tak da se za sad drzim onog sta mogu,a da smanjim pratece tegobe na minimum minimuma..kuzis?:)
Ako je u pitanju nesigurnost, postoje i tricikli. Ako ti zdravlje ne dopušta ni tricikl, onda niš, sumnjam da imaš nekih bazena tamo gdje si, nema ih baš ni u Zagrebu.

A alkohol? Rakia connecting people.
Secre@Me

Post 08 Dec 2011, 23:18

vrrrlet » wrote:
Ako je u pitanju nesigurnost, postoje i tricikli. Ako ti zdravlje ne dopušta ni tricikl, onda niš, sumnjam da imaš nekih bazena tamo gdje si, nema ih baš ni u Zagrebu.

A alkohol? Rakia connecting people.
:misli: nemogu nac bolji smajlic...nije nikakva nesigurnost u pitanju...tjelesce moje je i bolovi..sam to...i na to dodaj da nesmijem ni kap alkohola,ni droze nikakve..i kako,kako da ne budem :mama: :mama: :mama:

zezeam se :D ..imam ja dane,vake - nake..ali se nekako cupam
budapest

Post 08 Dec 2011, 23:23

Imaš li auto, voziš li?
vrrrlet

Post 08 Dec 2011, 23:24

Secre@Me » wrote:
:misli: nemogu nac bolji smajlic...nije nikakva nesigurnost u pitanju...tjelesce moje je i bolovi..sam to...i na to dodaj da nesmijem ni kap alkohola,ni droze nikakve..i kako,kako da ne budem :mama: :mama: :mama:

zezeam se :D ..imam ja dane,vake - nake..ali se nekako cupam
Čuj, marihuana je laka droga, i dobra je za bolove i neke vrste depresije. Nije moje sranje, u Americi je liječnici legalno propisuju ljudima.

A kompjuterske igre? Navodno ima zabavnih online igara gdje iz fotelje s ljudima diljem svijeta osvajaš dvorce, kraljevstva i ostalo. Pitaj Morticiu za detalje.

I nisi mi odgovorila za psa. Ne trebaš ga puno šetati, imaš vrt.
Secre@Me

Post 08 Dec 2011, 23:31

budapest » wrote:Imaš li auto, voziš li?
imam,vozim..jedini nacin dolaska/odlaska na posao :)
vrrrlet wrote:
Čuj, marihuana je laka droga, i dobra je za bolove i neke vrste depresije. Nije moje sranje, u Americi je liječnici legalno propisuju ljudima.

A kompjuterske igre? Navodno ima zabavnih online igara gdje iz fotelje s ljudima diljem svijeta osvajaš dvorce, kraljevstva i ostalo. Pitaj Morticiu za detalje.

I nisi mi odgovorila za psa. Ne trebaš ga puno šetati, imaš vrt.

a daj ideju za PC igricu..mozda se na neku i navucem :D
edit: ocu,pitat cu ju :)
nemogu imat psa,ne sada..nema me doma po cijele dane,a to jadnoj zivotinjici ne zelim..imam malu macu..ona je samnom kad sam doma, po vrtu kad zeli :cerek:
vrrrlet

Post 08 Dec 2011, 23:44

Secre@Me » wrote: imam,vozim..jedini nacin dolaska/odlaska na posao :)

a daj ideju za PC igricu..mozda se na neku i navucem :D
edit: ocu,pitat cu ju :)
nemogu imat psa,ne sada..nema me doma po cijele dane,a to jadnoj zivotinjici ne zelim..imam malu macu..ona je samnom kad sam doma, po vrtu kad zeli :cerek:
Ne znam, ja baš nisam gejmer neki. Morticia zna.

A pesa ne možeš voditi na posao?

Imaš li nekih interesa, hobija? Mogla bi uzgajati nekakve životinje ili biljke.
Secre@Me

Post 08 Dec 2011, 23:56

vrrrlet » wrote:
Ne znam, ja baš nisam gejmer neki. Morticia zna.

A pesa ne možeš voditi na posao?

Imaš li nekih interesa, hobija? Mogla bi uzgajati nekakve životinje ili biljke.
jooj...jel ti uvijek pitas toliko toga :D ?
(salim se)
ne,na posao ne smijem vodit nikog...samo sebe i jos hrpu drugih ljudi koji tam rade...
Interesi..hobiji...citam knjige, citam po netu,lutam forumom :D ...ponekad pogledam nesto na tv,skinem film,seriju sa neta...slusam muziku...volim/nekad sam volila pec kolace,kuhat...
znas ono..regular person :zubo: ..pa ti se onda sve nesto ispodogadja i preokrene i svastatnesto..
da se ne ponavljam...

sad,u ovom trenutku,u ovom vremenu nemam vremena( :misli: ) za nista obvezujuce,sem tog posla,jer me nema doma,simple as that..a samo od sebe se nisat nece uzgojit/narast/stabilo...kad na sve to nadodas/pomnozis kn kojih jednostavno nema - manjka =...........

ono sta bi zeljela je drustvo - ljudovi - covjek(da, Lord,imas pravo :o )...a to nije lagan task

da se ne upetljam u onu drugu temu..baba/kolaci/prosla/..di je???
Eks

Post 09 Dec 2011, 00:03

Hobiji su dosadni. Net rulz. :xlux:
Kaže bivša vlasnica pokojeg hobija. :xd:

Ovdje ima hrpa chat tema. Samo uhvati ritam. :xlux:
Secre@Me

Post 09 Dec 2011, 00:04

ex_anais » wrote:Hobiji su dosadni. Net rulz. :xlux:
Kaže bivša vlasnica pokojeg hobija. :xd:

Ovdje ima hrpa chat tema. Samo uhvati ritam. :xlux:
:rofl: lako rec...odem radit..vratim se..a vi natrkeljali milijon strana..dok pola ufatim/procitam..pola 3 ujutro :facepalm:
vrrrlet

Post 09 Dec 2011, 00:05

Secre@Me » wrote:
jooj...jel ti uvijek pitas toliko toga :D ?
(salim se)
ne,na posao ne smijem vodit nikog...samo sebe i jos hrpu drugih ljudi koji tam rade...
Interesi..hobiji...citam knjige, citam po netu,lutam forumom :D ...ponekad pogledam nesto na tv,skinem film,seriju sa neta...slusam muziku...volim/nekad sam volila pec kolace,kuhat...
znas ono..regular person :zubo: ..pa ti se onda sve nesto ispodogadja i preokrene i svastatnesto..
da se ne ponavljam...

sad,u ovom trenutku,u ovom vremenu nemam vremena( :misli: ) za nista obvezujuce,sem tog posla,jer me nema doma,simple as that..a samo od sebe se nisat nece uzgojit/narast/stabilo...kad na sve to nadodas/pomnozis kn kojih jednostavno nema - manjka =...........

ono sta bi zeljela je drustvo - ljudovi - covjek(da, Lord,imas pravo :o )...a to nije lagan task

da se ne upetljam u onu drugu temu..baba/kolaci/prosla/..di je???
Baba s kolačima je u tebi. Najbolji način za uloviti babu s kolačima je biti baba s kolačima.
Eks

Post 09 Dec 2011, 00:05

Secre@Me » wrote:
:rofl: lako rec...odem radit..vratim se..a vi natrkeljali milijon strana..dok pola ufatim/procitam..pola 3 ujutro :facepalm:
Trik ti je u tome da ne pokušavaš uloviti što je tko rekao jer je to ionako nebitno i nesuvislo. Samo se ubaciš i vozi. Onda ti odjednom i svi ostali postovi postanu jasniji. :xlux:
Secre@Me

Post 09 Dec 2011, 00:08

vrrrlet » wrote:
Baba s kolačima je u tebi. Najbolji način za uloviti babu s kolačima je biti baba s kolačima.
jebemtezivote :mama: postadoh baba
WHY :mama:
ex_anais wrote:
Trik ti je u tome da ne pokušavaš uloviti što je tko rekao jer je to ionako nebitno i nesuvislo. Samo se ubaciš i vozi. Onda ti odjednom i svi ostali postovi postanu jasniji. :xlux:
aha(moment)..zapravo pricas sam sa sobom,ha :misli:
vis,nije ni to losa ideja :xzubo:
Eks

Post 09 Dec 2011, 00:11

Secre@Me » wrote: aha(moment)..zapravo pricas sam sa sobom,ha :misli:
vis,nije ni to losa ideja :xzubo:
Što misliš zašto ja imam ovoliko postova? Misliš da bi netko ovoliko pričao sa mnom? :xlux:
Secre@Me

Post 09 Dec 2011, 00:12

ex_anais » wrote:
Što misliš zašto ja imam ovoliko postova? Misliš da bi netko ovoliko pričao sa mnom? :xlux:
:rofl:
tcccccccccccc to mi niko (namjerno) nije rekao..aaaaaaaaaaaaa to je tajna ljudova sa 23784954345 posteva :E
vrrrlet

Post 09 Dec 2011, 00:15

ex_anais » wrote:
Pa difembahija sigurno bi.
  • Information