Kako odbiti na finjaka?

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Beta ženka

Post 11 Jan 2012, 16:18

:rofl:

E, pa hvala na ovom citatu, mogla bih ga čak i iskoristit. :rofl:

Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
nodens

Post 11 Jan 2012, 16:24

Beta ženka » wrote: :brukica: Valjda otud i ova tema.

...ma nemoguće. Moj je veći od tvog. :D
Kako veći, a nick ti 'beta ženka'? :rofl:

Beta ženka » wrote::rofl:

E, pa hvala na ovom citatu, mogla bih ga čak i iskoristit. :rofl:
To je roman s početka 19. stoljeća, da to danas 'iskoristiš' gledali bi te kao da si pala s Marsa. :rofl:
Beta ženka

Post 11 Jan 2012, 16:26

nodens » wrote:
Kako veći, a nick ti 'beta ženka'? :rofl:
Meni je beta nešto pozitivno. Alfe su mi preživotinjske i preglupave. (s tim da se ispričavam životinjama na ovoj usporedbi)
Alfa = primitivluk

To je roman s početka 19. stoljeća, da to danas 'iskoristiš' gledali bi te kao da si pala s Marsa. :rofl:
Ma šta kažeš? :eek:

:facepalm: :rofl:

Uostalom, takav efekt se i traži. :D
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Potjeh

Post 11 Jan 2012, 16:37

Mene je odbijanje uvijek boljelo i uvijek je postojalo neko vrijeme 'lizanja rane'. Jbg, otvoriš se njoj jer ti je privlačna jer uživaš provoditi vrijeme s njom jer vjeruješ da bi te mogla jako usrećiti i onda boli, poprilično.

Doduše, u duhu teme, mene je oduvijek bilo lako odbiti. Brzo se povlačim i ne gnjavim više nakon toga niti joj dajem do znanja da me boli.
Beta ženka

Post 11 Jan 2012, 16:40

Potjeh » wrote:Mene je odbijanje uvijek boljelo i uvijek je postojalo neko vrijeme 'lizanja rane'. Jbg, otvoriš se njoj jer ti je privlačna jer uživaš provoditi vrijeme s njom jer vjeruješ da bi te mogla jako usrećiti i onda boli, poprilično.

Doduše, u duhu teme, mene je oduvijek bilo lako odbiti. Brzo se povlačim i ne gnjavim više nakon toga niti joj dajem do znanja da me boli.
Ma Potješe, nemoj me zezati da se odmah otvoriš ženskoj s kojom si jednom-dvaput otišao na kavu/sreo ju vani sa zajedničkim prijateljima pa se društvo spojilo i tako ste komunicirali i zabavili ste se/vidio ju u prolazu na poslu?

Kužim ja ako se već razvilo prijateljstvo i druženja su česta, ali ovo... :ne zna:
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 11 Jan 2012, 16:41

Ako baš direktno pitaju, kažem da sam u vezi i da me stvari van nje ne zanimaju. Super mi je kad ljudi to prihvate na dobar način i kad to ne uzrokuje neugodnu šutnju.

Ako okolišaju pa da ni ja ne kontam na čemu smo, maknem se. Ako tad inzistiraju na ponovnom kontaktu velim im da nisam sigurna kakve su im namjere, ali da je meni nešto više od obične kave-previše. To je dosta učinkovita metoda, samo ne treba bit drzak dok to radiš, nije fino čut da nekoga ne zanimaš na takav način. (Bez obzira što je sasvim logično da se ne želi svak jebavat sa svakim i bez obzira što namjere možda i nisu bile veće od kava.)

Ako su nasrtljivi na onaj ja to zovem 'tiho-gadan' način, a sami smo, premrem od straha. Grozno loše reaigiram u takvim situacijama. Pokušavam se iskobeljat ili bar doć do nekakvih ljudi, iako bih najradije vrištala.
Potjeh

Post 11 Jan 2012, 16:42

Potjeh » wrote: jer uživaš provoditi vrijeme s njom
@beta
Ne znam kako si iz ovoga zaključila da se otvaram curama koje tek površno poznajem?
nodens

Post 11 Jan 2012, 16:45

Potjeh » wrote: @beta
Ne znam kako si iz ovoga zaključila da se otvaram curama koje tek površno poznajem?
Nije se ni moglo to zaključiti, nego nešto drugo.

Da ne prepoznaješ kad te žena gleda kao 'prijatelja', a kad kao 'mužjaka'. :o
nodens

Post 11 Jan 2012, 16:50

nina williams » wrote:Ako baš direktno pitaju, kažem da sam u vezi i da me stvari van nje ne zanimaju. Super mi je kad ljudi to prihvate na dobar način i kad to ne uzrokuje neugodnu šutnju.
To kažeš samo kad si u vezi, ili nekad i kad nisi? :cerek:

nina williams » wrote:Ako su nasrtljivi na onaj ja to zovem 'tiho-gadan' način, a sami smo, premrem od straha. Grozno loše reaigiram u takvim situacijama. Pokušavam se iskobeljat ili bar doć do nekakvih ljudi, iako bih najradije vrištala.
Zvuči spooky...
Beta ženka

Post 11 Jan 2012, 16:54

Potjeh » wrote:
@beta
Ma jer si napisao da te uvijek boljelo, a ja sam pitala za primjere gdje se i nisu razvila neka prijateljstva.
nina williams

Post 11 Jan 2012, 16:58

nodens » wrote:
To kažeš samo kad si u vezi, ili nekad i kad nisi? :cerek:
Ja sam ti rijetko kad bez veze bila. Češće sam bezveze, neg bez veze. :zubo:
(Nisam lagala kad nisam u vezama bila. Al ono, nije tu bilo šta puno za pričat, moš se maknut i bez 'u vezi sam' izgovora.)
nodens » wrote: Zvuči spooky...
Lako što zvuči, meni i izgleda tako. :zubo:
nodens

Post 11 Jan 2012, 17:27

nina williams » wrote:

Lako što zvuči, meni i izgleda tako. :zubo:
Prilično mi je nejasna ta psihologija koja i dalje nešto takvog želi nakon što uoči ne samo odbojnost na drugoj strani, nego i doslovno fizički strah, tj. jezu. :confused:

Što im je dalje privlačno u tome, zbilja misteriozno...
Potjeh

Post 11 Jan 2012, 17:54

Beta ženka wrote: Ma jer si napisao da te uvijek boljelo, a ja sam pitala za primjere gdje se i nisu razvila neka prijateljstva.
Ne bih rekao prijateljstvo. Ne s moje strane. Ako sam je upoznao i ako se stvorila nekakva simpatija probat ću je pozvati na nekakvo druženje (ne nužno klasični dejt), probat ću je upoznati pobliže. Ako se simpatija počne pretvarati u nešto više, dublje kakoveć onda ću 'otvoriti karte'.
nodens » wrote: Nije se ni moglo to zaključiti, nego nešto drugo.

Da ne prepoznaješ kad te žena gleda kao 'prijatelja', a kad kao 'mužjaka'. :o
Ne prepoznajem niti bih vjerovao nekome tko tvrdi da prepoznaje.
nina williams

Post 11 Jan 2012, 18:18

nodens » wrote:
Prilično mi je nejasna ta psihologija koja i dalje nešto takvog želi nakon što uoči ne samo odbojnost na drugoj strani, nego i doslovno fizički strah, tj. jezu. :confused:

Što im je dalje privlačno u tome, zbilja misteriozno...
Tuđa slabost, osjećaj (nad)moći?
Ne znam.
Najgore je što ja u takvim situacijama čak i želim da napravi nešto radi čega ću ga u svojoj 'smjet' udarit (i otčat što dalje, dakako :zubo: ). Taj preiod straha 'šta hoće, zašto se ne miče od mene' mi je najgori.
JPK

Post 11 Jan 2012, 20:23

Beta ženka » wrote:Je li itko imao ovakvih iskustava? Da ako si ljubazna, pristojna, ne daj bože da se nasmiješiš - odmah želiš seks.

Pozivi na kave, pive, usluge tipa vožnja itd. - očekuje se seks. Ako odbiješ tu kavu/pivu/uslugu, a kamoli neke "odnose treće vrste" - ili si umišljena kuja koja traži sponzora/ jebala bi se da joj ne uđe/dižeš si ego ("pa zašto je bila ljubazna, nasmiješila se, a sad odbija, znači navlači me" :rolleyes:) ili si umišljena kuja koja misli da bi on nešto s tobom - "pa to je samo obična prijateljska kava, zašto nećeš"... Pa onda kad se vidi da nema seksa na vidiku - nema više niti "prijateljskih" kava. :facepalm:
Jel ovo topic namijenjen tome da se reklamiraš kako si, eto, toliko super, seksi, privlačna, pristupačna i umilna, da svaki put kad se obratiš nekome ovaj već otkopčava šlic?
Teško ćeš nas u to uvjeriti. :D

Jedna narodna mudrost: neće pas dok kuja ne mahne repom!
Biti i mniti svemiropolisno
Tea Tree

Post 11 Jan 2012, 20:31

nodens » wrote: To kažeš samo kad si u vezi, ili nekad i kad nisi? :cerek:
Nikada ne otkantavam na foru u vezi sam, bez obzira jesam ili nisam. Neću, ne sviđaš mi se, aj bok.

Ovo u vezi sam mi ima prizvuk kao da ja možda i bih, ali sam, eto, ipak toliko poštena da neću sad ulaziti u neke kombinacije zbog partnera. Pokazalo se da je uvjerljiviji odjeb ako kažem da neću zato što neću i da je nebitno jesam li u vezi.
Beta ženka

Post 11 Jan 2012, 20:34

JPK » wrote: Jel ovo topic namijenjen tome da se reklamiraš kako si, eto, toliko super, seksi, privlačna, pristupačna i umilna, da svaki put kad se obratiš nekome ovaj već otkopčava šlic?
Teško ćeš nas u to uvjeriti. :D

Jedna narodna mudrost: neće pas dok kuja ne mahne repom!
Ah, moj "najdraži" troll. :cerek:
I školski primjer mjerenja vlastitim aršinom. :zubeki:
A.P.
Cactus

Post 11 Jan 2012, 20:39

nina williams » wrote:Ako baš direktno pitaju, kažem da sam u vezi i da me stvari van nje ne zanimaju. Super mi je kad ljudi to prihvate na dobar način i kad to ne uzrokuje neugodnu šutnju.
Ovo se pokazalo zajebom, reći "imam dečka", "u vezi sam" i slično. :zubo:

Ako pričaš s njim, dočim mu (vjerovatno od neugode) smješkajuć se govoriš da imaš dečka, većina njih to doživi ili kao izazov ili kao ajmo se tajno jebat u veceu.

Zato ja prvo lijepo pristojno i suzdržano kažem neb hvala, a bude li uporan nadodam da imam dečka, nisam niti najmanje zainteresirana, te da ne gubi vrijeme na mene dalje. Obično upali :o
A i inače čekam nedvosmislen znak da nešto hoće. Ako mi ide na živce, kažem i prije stopostotne sigurnosti jer mi se ne da trpit, pa može on cijelom svijetu i na fejspuku reć da sam ja umišljena jer sam mislila da me bari (normalni ljudi obično ne govore u sprdajućoj maniri "haha mislila je da ju barim haha hehe", to obično povrijeđeni ego pravi ravnotežu :zubo: ).

edit: wtf tea tree me preteče :mad: :zubo:
Beta ženka

Post 11 Jan 2012, 20:42

A.P. » wrote: pa može on cijelom svijetu i na fejspuku reć da sam ja umišljena jer sam mislila da me bari
:rofl: na ovo boldano.

http://9gag.com/gag/1701055

:zubo:
nina williams

Post 11 Jan 2012, 21:08

A.P. » wrote:
Ovo se pokazalo zajebom, reći "imam dečka", "u vezi sam" i slično. :zubo:

Ako pričaš s njim, dočim mu (vjerovatno od neugode) smješkajuć se govoriš da imaš dečka, većina njih to doživi ili kao izazov ili kao ajmo se tajno jebat u veceu.

Zato ja prvo lijepo pristojno i suzdržano kažem neb hvala, a bude li uporan nadodam da imam dečka, nisam niti najmanje zainteresirana, te da ne gubi vrijeme na mene dalje. Obično upali :o
A i inače čekam nedvosmislen znak da nešto hoće. Ako mi ide na živce, kažem i prije stopostotne sigurnosti jer mi se ne da trpit, pa može on cijelom svijetu i na fejspuku reć da sam ja umišljena jer sam mislila da me bari (normalni ljudi obično ne govore u sprdajućoj maniri "haha mislila je da ju barim haha hehe", to obično povrijeđeni ego pravi ravnotežu :zubo: ).

edit: wtf tea tree me preteče :mad: :zubo:
Morebitno se nismo razumjele. Ne govorim ni ja to odmah iz neba pa u rebra, ustvari nisam baš ziher, al nešto mislim da nikad nisam ni bila u prilici reć to odmah, pa ne uletavaju mi nepoznati ljudi direkt s pričom 'lezi mala, mislim da te volim'. :zubo:
Neg ono...štajaznam:
koliko je sati/kakva ti je to knjiga/imaš cigaretu-->lijep je dan/pada kiša/vid zvijezde što trepere-->šta inače u životu radiš/koju muziku slušaš/nu franka što je podivljo...dotle razgovaramo sasvim normalno.
Ondak ide:
jesi nekad za kakvu kavu...nisam baš
a jesi sutra za cugu...nisam uopće za cuge, kave i ine prijedloge
pa što nisi, aj daj mi broj moba neću te pojest, baš bi mogli ti i ja, vid na-ti crna, ja crn, kako će nam lijepa đeca bit...u vezi sam i takve stvari van nje me ne zanimaju.

Tako to otprilike ide. :zubo:
Pješčana

Post 11 Jan 2012, 21:12

sad si razmišljam..u biti zajebano je to prepoznavanje signala. i ne dešava se samo u smjeru žensko daje znak- koji muško točno ili netočno intepretira.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
A.P.
Cactus

Post 11 Jan 2012, 21:12

Onda smo mislile isto :zubo:
aisling

Post 11 Jan 2012, 21:23

Čitam temu i ne znam da li da se zabrinem ili da budem sretna, al nekako se ne mogu sjetit da sam morala smišljat neke trikove za otarasit se nekog. Ni na finjaka ni na nefinjaka. :zubo:
Happy Easter!
nina williams

Post 11 Jan 2012, 21:23

A.P. » wrote:Onda smo mislile isto :zubo:
Ma nisam ja baš luda kolko se na prvi pogled čini. :zubo:

Ustvari, baš mi se prije 20-ak dana desila situacija u kojoj je lik bio totalno super nakon takvog 'odbijanca' i bila sam mu jako zahvalna na tome, jer smo morali provest još sat i pol zajedno. Upucavo mi se kondukter u busu. :rofl:
I zgodan lik, fakat zgodan, al ni do koljena mu zgodnost nije bila simpatičnosti. Nakon odbijanja uopće nije nastala neugodna atmosfera, svaka mu čast kako je to dobro odradio. :top:
Da je bio kakav pizdun, morala bih se pravit da spavam sve do Zagreba. :zubo:
JPK

Post 11 Jan 2012, 21:35

nina williams » wrote: Ma nisam ja baš luda kolko se na prvi pogled čini. :zubo:

Ustvari, baš mi se prije 20-ak dana desila situacija u kojoj je lik bio totalno super nakon takvog 'odbijanca' i bila sam mu jako zahvalna na tome, jer smo morali provest još sat i pol zajedno. Upucavo mi se kondukter u busu. :rofl:
I zgodan lik, fakat zgodan, al ni do koljena mu zgodnost nije bila simpatičnosti. Nakon odbijanja uopće nije nastala neugodna atmosfera, svaka mu čast kako je to dobro odradio. :top:
Da je bio kakav pizdun, morala bih se pravit da spavam sve do Zagreba. :zubo:
Meni se čini da ti je sad malo žao što mu nisi dala. :zubo:
Biti i mniti svemiropolisno
  • Information