Mače traži topli dom

Vau, mijau i pokoji au
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 18 Dec 2014, 18:15

Zekoslawa » wrote:U Hop sam je vodila, to mi je blizu. Al ako ti znaš najboljeg dijagnostičara u svemiru, vodit ću je i k njemu.
buba. :kokice:

mislim, to ako ti je blizu, neka je, uvijek znas da ti je blizu. ne znam kako je sad, ali ja bih isao u bube.
iako, sad opet ic tamo, mislim da je isto, isto ce ti rec, najvjerojatnije.

Zekoslawa

Post 18 Dec 2014, 18:16

Eno, eno, plahtu piše. Saće me obasrat da di sam je to vodila, da su tamo zlotvori, da nemam pojma, da on zna jednoga šta je bija s njim u partizanima, da njemu triba ić. :mama:
Zekoslawa

Post 18 Dec 2014, 18:19

..a unda » wrote: buba. :kokice:

mislim, to ako ti je blizu, neka je, uvijek znas da ti je blizu. ne znam kako je sad, ali ja bih isao u bube.
iako, sad opet ic tamo, mislim da je isto, isto ce ti rec, najvjerojatnije.
Znam za Bubu, svi ih hvale, samo mi nije baš s ruke. Za ove jednostavnije stvari vodila sam je kod ovih jer računam da valjda svaki normalni vet zna dati cjepivo ili antibiotik. Ništa, zasad ćemo kako rekoše, ne vjerujem da bi mi sad tamo rekli nešto puno drugačije. Ako se što promijeni, onda ću tražiti još koje mišljenje.
..a unda
Undaminator

Post 18 Dec 2014, 18:27

Zekoslawa » wrote: Znam za Bubu, svi ih hvale, samo mi nije baš s ruke. Za ove jednostavnije stvari vodila sam je kod ovih jer računam da valjda svaki normalni vet zna dati cjepivo ili antibiotik. Ništa, zasad ćemo kako rekoše, ne vjerujem da bi mi sad tamo rekli nešto puno drugačije. Ako se što promijeni, onda ću tražiti još koje mišljenje.
eto, kazem, mislim da nije neka frka i da sad moras okolo djipat po zagrebu po vetovima.
iako, kao i kod covjeka, nije dobro bica sopat antibiotcima i to jos bezveze, ali ako su procijenili da joj ne treba antibiotik, onda ok.. meni je taj neki antibiotik uvijek na pameti kao neka preventiva..ono, ide vikend, blagdani su, a mene uvijek strah da se nesto ne iskomplicira, ali meni su vetovi daleko, dok ja dodjem do njih..
..a tu ih u zagrebu ima masa, pa jos dezurstva, pa jos po noci, tako da bilo sto bude trebalo, sve stignes, a nece krenut,. da je to neki buran proces, vec bi se to vidjelo..

cuj, ko zna od kada ona to ima, a ti si tek sad primjetila. mozda to prodje samo od sebe, a mozda je nesto s cim moze zivjet sto godina, ono, nesto za nju karakteristicno sto joj ne stvara probleme, ne smeta..
Zekoslawa

Post 18 Dec 2014, 18:54

Da, samo što mene sad neće biti za Božić. Okej, ostavit ću ja broj veta i upute i sve, ali nije mi to drago da je neću imati pod kontrolom.

A moguće je i to što kažeš, možda nisam išla za tim. Jesam ja nešto ubrala nekakvu kvrgu, ali onda sam išla pipati ostale sisice i činilo mi se da nije ništa neuobičajeno. Tako da je isto moguće da je naraslo zadnjih dana. Ali normalno se ponaša, jede, skakuće. Valjda bi pokazala neki znak da se sprema neešto burnije.

Inače, braćo trkeljaši, nitko je neće uzeti za Pošić? :tuzni: Imam jednu opciju, da je ostavim nekom tipu kojeg mi je frendica preporučila, ali ja njega ne poznajem, premda je frend od frendice, tako da je ostavljam s neznancem, i meni i njoj neznanom, i još ću mu morati platiti. Pa ako bi se ipak netko smilovao... To bi bilo baš krasno. :zecotrep:
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 18 Dec 2014, 19:08

Jesi li nasla privremenog udomitelja za svoju kcer?
Zekoslawa

Post 18 Dec 2014, 22:59

A evo, ko što gore rekoh - imat ću rješenje. Premda mi meni bilo draže da je uzme netko koga malo bolje poznajem.
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 18 Dec 2014, 23:23

Posalji je meni nekom prugom. Imam psa, i vjerujem da bi se njih dvoje dobro druzili. Nije da on neganja macke, dapace, sve bize ka lude kad ga vide, ali one su glupe i nekuze da se on zeli samo igrat s njima.

Prvi period zivota tog psa, je skupa u istom domacinstvu zivila i pokojna macka, i super su se slagali. Ona je dosla 2 miseca prije njega, i bila je starija 2-3 miseca od njega. Prilagodba jedno na drugo je trajala cca misec dana, ali ona nije tila odstupit ni milimetra, a on se zadovoljava s mrvicama. Bilo je trenutaka kad bi on izgubija busulu i zeli se igrat, a ona dodje isprid njega i ocambri ga po nosu i naravno raskrvari ga, pa onda on sta ce, pobigne. A kad je umirala u mukama jer se otrovala, vjerojatno otrovom za miseve negdi po kvartu, bija je do nje, leza je i tugova. Skupa su zivili 3 godine.
Zekoslawa

Post 19 Dec 2014, 00:04

A jadno biće. :(
Tako je mogu i undi poslati prugom. Njemu poštar biće donese transporter, unda samo potpiše i ne gleda koja je i čija je. :zubo:
jednokratni klon

Post 19 Dec 2014, 00:06

Zekoslawa » wrote:A jadno biće. :(
Tako je mogu i undi poslati prugom. Njemu poštar biće donese transporter, unda samo potpiše i ne gleda koja je i čija je. :zubo:
Poslije je ne bi htio dat jer bi tvrdio da je njegova. :rofl:
Zekoslawa

Post 19 Dec 2014, 00:42

Kolinda » wrote:
Poslije je ne bi htio dat jer bi tvrdio da je njegova. :rofl:
Kako nije moja, pa imam barem tri iste takve, kaže on. :zubo:
Beau

Post 19 Dec 2014, 00:49

Zekoslawa wrote:A jadno biće. :(
:rofl:
jednokratni klon

Post 19 Dec 2014, 00:52

Zekoslawa » wrote: Kako nije moja, pa imam barem tri iste takve, kaže on. :zubo:
Još izmisli toplu priču kako je s njim već dvaist godina, znaš da stariji ljudi slabije vide. :zubo: Pa mu je ti otmi nazad. :unda:
Zekoslawa

Post 19 Dec 2014, 00:57

A ovi se smiluju kad im kaže da neće moć bez nje, ostat će mu samo 34 onda. :tuzni:
Zekoslawa

Post 19 Dec 2014, 16:13

Pipkala sam joj sise, čini mi se da je još jedna otečena. Ajme majko, ta hiperplazija, to bukne u par dana i onda hitno treba na sterilizaciju. Kud sad to oko Pošića. :gaah:
jednokratni klon

Post 19 Dec 2014, 16:14

Joj, baš bed. :( Što ćeš sad?
Zekoslawa

Post 19 Dec 2014, 16:18

Kolinda » wrote:Joj, baš bed. :( Što ćeš sad?
A nemam pojma, pratit ću kako se razvija. Al baš sranje. Ako bude trebalo hitno na sterilizaciju, ne mogu to uvaliti tom tipu koji će je čuvati, morat ću ja biti tu jer treba nakon toga i par dana oporavka i paziti da se ne liže i ne čupa konce. Dakako, sad sam pričala sa svojima da nemam pojma šta će biti s ovim, pa ako zagusti da neću doma za Božić i onda su se nadurili da se brinem za mačketinu, da jesam li ja normalna, kako to mislim da neću doć doma. :gaah: :gaah: Ujme, kako su me raspizdili grezi tako. :gaah:
jednokratni klon

Post 19 Dec 2014, 16:33

Ajoj. :( Al da, ne kuže baš svi brigu oko životinja, štaš, tako je kako je. Nadam se da ćeš uspjeti nekako riješiti to, tj. da neće trebat hitnu sterilizaciju.
Nenia Salonitana

Post 06 Jan 2015, 01:45

jesu ti je ugojili preko praznika? :cerekava:
Donna Sole
Been thanked: 1 time

Post 06 Jan 2015, 08:16

jel se ovdje dijele mace? ja bi jednu
ne bi rada bila izbirljiva, ali ja bi da je što mlađa, ali da se može odvojit od majke mačke..
i volila bi da je lipa, da mi se sviđa..

po mogućnosti sa što manje boja, jednobojna najbolje

ima li ko?
kurvanjski avatar, a
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 06 Jan 2015, 12:16

Chilimama » wrote:jel se ovdje dijele mace? ja bi jednu
ne bi rada bila izbirljiva, ali ja bi da je što mlađa, ali da se može odvojit od majke mačke..

ima li ko?
imam ja krasnu malu macu, tigra malenoga. I neće narast velika. Ak oćeš, pošalji mi broj na PM pa se čujemo.
..a unda
Undaminator

Post 06 Jan 2015, 12:23

Chilimama » wrote:jel se ovdje dijele mace? ja bi jednu

ima li ko?

..za ove ostale je kasno vec, mislim, ali imam jednu od cca godinu dana, trobojka, tu se motala oko kuca, ali pitoma.
kako cujem jedan iz zagreba ima tu kucu i onda dovede macke iz zagreba i pusti ih ovdje.
neko je ovu jesen udario, imala je slomljenu zadnju sapu ili cak mozda i kuk ili zdjelicu, jos sepa malo i ne radi joj rep.
ja sam j j pomogao koliko sam mogao, davao neke vitamine, antibiotike.
sad dok je bila ova velika zima nismo je mogli ostavit na ledu van i na prevaru sam je dovukao u kucu, malo na meko i u toplo. izgelda da voli, nema bas neku veliku namjeru se iselit.
eto, ako hoces nju, mogla bi joj pomoc, ocito je vec prije bila naviknuta na ljude i na kucu, stan, pa su joj, eto, ljudi tako vratili sto su je izbacili.

ako neces nju, prosvrljaj malo okolo, ima puno macaka za udomit, a i mozes procunjat do nekog kontejnera i tako spasit neko to bice i sebi nac odlicnog prijatelja..
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 06 Jan 2015, 12:35

Od ovog posta pa na sljedećoj stranici imaš neke moje životinje, pa ak ti se sviđaju...
link: viewtopic.php?p=293899#p293899
Zekoslawa

Post 06 Jan 2015, 14:26

Cajna ima jednu sto odgovara svim navedenim kriterijima, ko narucena! Pricekaj da se javi.

Opet unda da joj ne radi rep. :rofl:
Donna Sole
Been thanked: 1 time

Post 06 Jan 2015, 21:56

Zekoslawa » wrote:Cajna ima jednu sto odgovara svim navedenim kriterijima, ko narucena! Pricekaj da se javi.

Opet unda da joj ne radi rep. :rofl:

čajna se javila , hvala..

ja bi ipak mače, a kako stoje stvari, stiže uskoro..naručila kćer i mislim da će ju ona i donijet...
pa, hvala, ekipo , volim vas :love:
kurvanjski avatar, a
  • Information