Samo ti njih brani, pitacu te poslije...Bara huda wrote: Ja vjerujem da se oni samo mimikriraju atmosfere radi.
Nabijem Zagreb
Hura, pada kiša!
Bit će gljiva, voća i povrća!
Puni se cisterna - ma milina...
Kako je to jadno biti građaninin...
Bit će gljiva, voća i povrća!
Puni se cisterna - ma milina...
Kako je to jadno biti građaninin...
Jesi i ti jedna od onih koji već danima hodaju u džemperima i zimskim čizmama?Zekoslawa » wrote:Jepotepok, zima.
E znate šta, Bečani? Nabijem ja ovu vašu gradsku toplanu na sto rđavih kuraca. Ovo nije život dostojan čovjeka. Jel to bogu plakat da ja u 21. stoljeću ne mogu otići pod tuš kad mi se sprdne, nego moram razmišljati da iskoristim povoljan trenutak kad je voda dovoljno topla. Ili pak puštati vodu dobrih pola sata dok bude skroz topla. Pola sata, ej? Jel vi znate koliko je to vode. Zakurac. Već sam odustala od jutarnjih tuširanja jer nemam vremena za ta sranja, sad ću i večernja reducirati, čini mi se. Neću se uopće više prat, nikako. To oćete, jel, da se nikako ne perem? Šta bi bilo da se kojim slučajem seksam u životu i da se trebam podaprat nabrzaka? Šta onda, šta?
Nabijem.
Nabijem.
vlažne maramice?Zekoslawa » wrote: Šta bi bilo da se kojim slučajem seksam u životu i da se trebam podaprat nabrzaka? Šta onda, šta?
Eto kako sam uvatila u život, uostalom.
A prije neki dan sam odlučila izaći iz tramvaja i prošetati jednu stanicu. Ali vi nemate pošteni nogostup nego iz tramvaja izađeš usred ničega, pa ideš kroz pothodnike, ispod mostova i kroz ina opskurna mjesta. Pa sam ugacala u takvo blato, ne blato, živo blato. Progutalo me umalo. Pa vi i dalje mislite da živite u metropoli.
Eto, gacam kroz blato, a kad dođem doma, nemam se di ni oprat. To je metropola. Pih.
A prije neki dan sam odlučila izaći iz tramvaja i prošetati jednu stanicu. Ali vi nemate pošteni nogostup nego iz tramvaja izađeš usred ničega, pa ideš kroz pothodnike, ispod mostova i kroz ina opskurna mjesta. Pa sam ugacala u takvo blato, ne blato, živo blato. Progutalo me umalo. Pa vi i dalje mislite da živite u metropoli.
Eto, gacam kroz blato, a kad dođem doma, nemam se di ni oprat. To je metropola. Pih.
Da '95 čini mi se da je bilo možda i 2000, ako ne i kasnije.Zekoslawa » wrote:Ti muči, tebi je tramvaj prošao kroz kvart tamo negdje '95. Dotad ste morali imati vizu za doći na Trg bana republike.
Doris.blaze wrote:nabijem bundek i doris dragović
-
- Information
-