topik za ljude lose volje - ostali nek produze dalje..

Razgovor ugodni, divan natenane
Tea Tree

Post 05 Feb 2015, 15:15

dexter » wrote:
vecinu sam i slao vani, po evropi. preko euresa sto sam nalazio. salji sve sto znas pa kad se natjeram da saljem da imam jos gdje da trazim. hvala ti.
Navečer ću napraviti neku kompilaciju linkova (dok ih se sjetim :D) pa ću ti poslati.

blue
Asgard

Post 05 Feb 2015, 17:11

Za lupanje srca, meni pomogne ako se baš na to koncentriram i pustim. Onako, samo ti lupaj, uživit ću se 100% i prepustit :S onda obično prođe. (Hm, disclaimer: meni inače srce sporo kuca, pa je možda ono što ja osjećam kao preskakanje i ko da sam progutala bombu :zecorolleyes: neki normalni ritam, ne bi li malo ipak krvcu protjeralo :zubo: )
Za nedostatak zraka - duboki udasi na usta, izdisanje iz trbuha kroz nos :misli:

Ako i ne pomogne, moguće je dobit štucavicu, pa to barem preusmjeri pažnju :D

Nisam toliko loše volje, samo nisam oduševljena vremenom :gaah: Ni ljudima :zubo:

dexter, sretno s traženjem posla :top: Ako odlučiš otići, mislim da je to pametno.
Gledam svoju generaciju - one koji odlaze ili planiraju otići - završili faksove, rade od tada, znači desetak godina radnog iskustva. Imaju plaće od kojih mogu preživjeti, ali ništa puno više. Ne postoje bolji poslovi, nekima firme propadaju pa će vjerojatno dobiti otkaz, neki su potplaćeni, neki su prekvalificirani, i tak, odeeee.
Nenia Salonitana

Post 05 Feb 2015, 22:20

zericu sam manje loše volje, ali svejedno :bang:

faks.
moraš biti jebeni mazohist da ne prolupaš gore ako si iole normalan bio dok si to upisao. :facepalm:

jedan ptiček na katedri na kojemu se toliko vidi da sve to radi preko kurca, mislila sam da će mi krepat od dosade pa ću najebat kad je morao pogledati nešto u komp vezano uz moje pitanje. nisam mu ja kriva što ga je dekan vjerojatno vezao ugovorom na taj dosadan posao na idućih 100 godina zbog doškolovanja.
a srela sam i jednu od najdražih profesoričica, hippie wannabe. ko karma, u stopu prati me. :facepalm:
Nenia Salonitana

Post 06 Feb 2015, 01:26

bljuje mi se na sutra. tko zna, možda sretnem onu drugu krasoticu pasivno-agresivnu. <3
tjedan će mi biti potpun. <3 <3
dexter

Post 06 Feb 2015, 04:19

blue » wrote:Za lupanje srca, meni pomogne ako se baš na to koncentriram i pustim. Onako, samo ti lupaj, uživit ću se 100% i prepustit :S onda obično prođe. (Hm, disclaimer: meni inače srce sporo kuca, pa je možda ono što ja osjećam kao preskakanje i ko da sam progutala bombu :zecorolleyes: neki normalni ritam, ne bi li malo ipak krvcu protjeralo :zubo: )
Za nedostatak zraka - duboki udasi na usta, izdisanje iz trbuha kroz nos :misli:

Ako i ne pomogne, moguće je dobit štucavicu, pa to barem preusmjeri pažnju :D

Nisam toliko loše volje, samo nisam oduševljena vremenom :gaah: Ni ljudima :zubo:

dexter, sretno s traženjem posla :top: Ako odlučiš otići, mislim da je to pametno.
Gledam svoju generaciju - one koji odlaze ili planiraju otići - završili faksove, rade od tada, znači desetak godina radnog iskustva. Imaju plaće od kojih mogu preživjeti, ali ništa puno više. Ne postoje bolji poslovi, nekima firme propadaju pa će vjerojatno dobiti otkaz, neki su potplaćeni, neki su prekvalificirani, i tak, odeeee.
meni su problemi sa disanjem i lupanjem povezani sa psihickim stanjem, kad sam ok u glavi nema ni tih problema.

hvala ti blue, sto se tice odlaska ja imam zelju otici vec dugo vremena samo jos mi se nije pruzila sansa :D
Nenia Salonitana wrote:zericu sam manje loše volje, ali svejedno :bang:

faks.
moraš biti jebeni mazohist da ne prolupaš gore ako si iole normalan bio dok si to upisao. :facepalm:

jedan ptiček na katedri na kojemu se toliko vidi da sve to radi preko kurca, mislila sam da će mi krepat od dosade pa ću najebat kad je morao pogledati nešto u komp vezano uz moje pitanje. nisam mu ja kriva što ga je dekan vjerojatno vezao ugovorom na taj dosadan posao na idućih 100 godina zbog doškolovanja.
a srela sam i jednu od najdražih profesoričica, hippie wannabe. ko karma, u stopu prati me. :facepalm:
dobro je da si barem malo bolje volje

jebe ti se kako se osjeca taj, niko mu nije kriv sti je tu. hoces imati pauzu od posjeta faksu ili ti je guzva
Nenia Salonitana

Post 06 Feb 2015, 20:38

dexter » wrote:
meni su problemi sa disanjem i lupanjem povezani sa psihickim stanjem, kad sam ok u glavi nema ni tih problema.

hvala ti blue, sto se tice odlaska ja imam zelju otici vec dugo vremena samo jos mi se nije pruzila sansa :D

dobro je da si barem malo bolje volje

jebe ti se kako se osjeca taj, niko mu nije kriv sti je tu. hoces imati pauzu od posjeta faksu ili ti je guzva
bilo bi dobro da uzmem pauzu od posjeta faksu, ponestaje mi katedri na kojima bi se mogla zamjerati ljudima. :zubo: :rofl:
karat me u dupe kako im se prohtije ne budu imali priliku kao ni što neću ispaštati za njihove propuste, nije moja mama odgojila budalu. :)

morat ću gore još koji dan vjerojatno :puke:, a onda do rokova neću prismrditi.
dexter

Post 06 Feb 2015, 22:41

onda bar znas koliko ih puta jos moras gledati, imas se cemu radovati neces ih gledati do rokova :zubo:
Nenia Salonitana

Post 07 Feb 2015, 00:11

rokovi su relativno blizu, za mjesec-dva. :visi:

jebem im mater, zgažena sam i osjećam se kao da ću se razboljeti. a taman sam se bila lijepo odmorila od božića i blagdana. :agrh:

laku noć :zecow:
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 07 Feb 2015, 18:46

Nek ide u tri picke materine i onaj debilni veliki forum :facepalm: u tropicku nek ide, jebo mu pas mater u guzicu debilnu...jebotebog, logirat se i postavit pitanje je nemoguca misija...a sad je i 503 nakon po sata pokusaja...Nek ga ugase kad nisu sposobni odrzavat server u picku materinu. Gade mi se :mad:
miky0
ST Leader

Post 07 Feb 2015, 19:26

Nakon sat vrimena sam uspija postat tamo :S
karambol

Post 07 Feb 2015, 20:50

miky0 » wrote:Nakon sat vrimena sam uspija postat tamo :S
Aj bravo. A o čemu si im pisao?
miky0
ST Leader

Post 07 Feb 2015, 20:58

karambol » wrote:
Aj bravo. A o čemu si im pisao?
O pravnom problemu...nisam trolao ;) ne bi ima zivaca za to :cerek:
Tea Tree

Post 08 Feb 2015, 01:47

Pa zamisli da mu treba sat ipo da napiše veleizdajnici. Ko bi to. :tuzni:
Nenia Salonitana

Post 14 Feb 2015, 00:32

sutra. tj. danas. moram.među. ljude.
mislim da mi ne bi bilo na odmet popiti jedan antiemetik da se ne izbljujem od ružica i ljubavi i parova oko mene. :kava:
nije da zavidim, jebeš ljubav koja nije dovoljna sama po sebi nego ti treba i publika.
Bara huda

Post 15 Feb 2015, 22:36

Nenia Salonitana » wrote:sutra. tj. danas. moram.među. ljude.
mislim da mi ne bi bilo na odmet popiti jedan antiemetik da se ne izbljujem od ružica i ljubavi i parova oko mene. :kava:
nije da zavidim, jebeš ljubav koja nije dovoljna sama po sebi nego ti treba i publika.
Ja to potpuno razumijem.
Kakva je to ljubav ako je tajnovita i nitko za nju ne zna?
Zajebana, eto kakva.

To je kao i da jebes a nitko za to ne zna. :ne zna:
Uspuses se, umoris, moze te i infarkt strefit ter zrtvujes svoj zivot, vrijeme, snagu....i na kraju sta ostaje? :ne zna: ....pitanje je jesi li onoj drugoj strani stvarno donio kakvo-takvo zadovoljstvo ili tek glumata da je sve bilo super i da je umorna samo da ne mora ponovit.
:D
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 15 Feb 2015, 23:02

Bara huda » wrote: Ja to potpuno razumijem.
Kakva je to ljubav ako je tajnovita i nitko za nju ne zna?
Zajebana, eto kakva.

To je kao i da jebes a nitko za to ne zna. :ne zna:
Uspuses se, umoris, moze te i infarkt strefit ter zrtvujes svoj zivot, vrijeme, snagu....i na kraju sta ostaje? :ne zna: ....pitanje je jesi li onoj drugoj strani stvarno donio kakvo-takvo zadovoljstvo ili tek glumata da je sve bilo super i da je umorna samo da ne mora ponovit.
:D
Aj ne seri...
Nenia Salonitana

Post 17 Feb 2015, 17:15

samo čekam da netko otvori sezonu košnje trave. :agrh:

molitvica za proljeće/ljeto 2015. :durica:

nebeski oče,
sklanjaj mi s puta željezne šipke i ubij u meni kreativnost, da mi pogled ne pada na ergonomski najprikladnije a ujedno i fizički najtvrđe predmete. :)

nisu vrijedni. ni prvi, a bogami ni oni drugi. :)

amen.

:kava:
Nenia Salonitana

Post 17 Feb 2015, 23:19

osjećam se kao kontejner. :facepalm:
doma dnevna doza istovara verbalnog smeća na mene da si netko olakša postojanje.
na faksu svako malo novi istovar. a morat ću i po novi dozu sad koji dan. šuti i gutaj kontejneru nema ti druge ako hoćeš ostati gore, a bogami ostat ću, ako im je cilj isprovocirati me da im se najebem matere i razbijem prozor i da im dam povoda da me izbace gadno su se zajebali. po običaju, i ponovno sebe i svoje osobice gadno precijenili. :peshe:
Tea Tree

Post 18 Feb 2015, 00:59

Bolje da misle da bi im mogla doći neka kontrola, inspekcija, nadzor ili neka slična opasna riječ. :D Sigurno ne rade sve po propisima jer nitko ne radi.
Nije da ti dajem ideje kako ćeš se svađati s faksom, samo serem usput. :D
Nenia Salonitana

Post 18 Feb 2015, 01:36

ako nastave raditi majmuna od mene neće morati puno zamišljati. :D
nije da se nisam raspitala imam li osnove za...štoviše, imam osnova. množinica. :D

vidjet ću što će biti s ovime, ako me natjeraju da ispaštam zbog njihovog propusta (potpisne liste bačene, a dolasci su uvjet za kurčev ispit) i natjeraju me da ponovno odsjedim što sam odsjedala već . jadna majka onome kome će me dodijeliti, kad buktim od bijesa onda sam i najsmirenija. pit ću toj osobi krv na slamku, biranim riječima i s osmijehom na licu. :) pripremat ću se prije predavanja za kvalitetno jebanje u zdrav mozak. :) živjeti isključivo za to tih tjedana. :)
ali za razliku od studenata na koje su navikli, na niti jedan im način neću dati povod da me mogu izbaciti van. :) :) :)

bagro, tražili ste. dobili ste. :kava:
dexter

Post 18 Feb 2015, 04:40

koliko jos imas do kraja? ako nesto budu srali mozes poslusati tea-im savjet :zubo:

cini mi se da ce mi ovo stanje postati normalno, i da cu uskoro biti normalno da imam tek po neki bolji dan.
Nenia Salonitana

Post 18 Feb 2015, 11:56

predugo. svaki je dan proveden tamo bačen u nepovrat. mjerne jedinice mjeseci, ako me nešto/netko gadno ne zajebe u međuvremenu.

jučer sam večerala i na salatu nasipala majoneze. :facepalm:
osjećam se kao kontejner pa i žderem tako. :rofl:

pogledala sam si bilješke, od početka tog faksa imam 5 kila više, nije to problem, mogla bi iznijeti i još dodatnih 5, jadan onaj koji samopouzdanje crpi isključivo iz izgleda ali pička im materina, ni grama kojeg sam dobila žderući iz frustracije nisu dostojni. :puke:
Nenia Salonitana

Post 18 Feb 2015, 11:59

dexteru, kaj ti radiš u dane dok ti nije do ničega? :D

gledala sam si neki trening da upišem. ali ne piše da je od opreme potreban suspenzor i udlaga za zube. :crying: nije mi to dovoljno agresivno da bi me moglo zadovoljiti ako moram paziti gdje koga udaram. :cerekava:
Nenia Salonitana

Post 25 Feb 2015, 00:21

žao mi je što je pakao bestjelesan, ako postoji naravno.
sve mi toplo oko srca pri pomisli kako bi đavao mogao jednog dana nekim spodobama malo pročaćkati tjelesne otvore užarenim žezlom, kad bi bilo drugačije.

pitam se koliko će mi menga kasniti ovaj mjesec.

jedino je još vrijeme na mojoj strani ovaj mjesec. i ožujak do pomicanja sata.

e neće me gamad slomiti. samo nek opletu.
Image
karambol

Post 25 Feb 2015, 20:55

Nenio, o Nenio ko bu te ženio? :zubo:
  • Information