Lak za nokte
-
Almost Rosey
I stane u ogledalo, kujaombia » wrote:Znaci Herp ima osim kose i dobre sise, there there. Pisem u knjizicu meni mrskih ljudi.
Onda bolje da ne napišem kako sam upravo smazala onu ogromnu vreću čipsa a svejedno ću i sutra stati u ogledalo?
Poše, ponekad i ja samu sebe mrzim
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
I još priča da nikad nije išla na dejt s likom koji joj se ne sviđa. Naravno da nije, te ostavlja onima bez kose, sisa i koji ne stanu ni u fasadu hotela Dubrovnik.Almost Rosey » wrote: I stane u ogledalo, kuja
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
-
Almost Rosey
Margarita » wrote: I još priča da nikad nije išla na dejt s likom koji joj se ne sviđa. Naravno da nije, te ostavlja onima bez kose, sisa i koji ne stanu ni u fasadu hotela Dubrovnik.
Ako te tješi, nisam bila na puno dejtova u životu.Margarita » wrote: I još priča da nikad nije išla na dejt s likom koji joj se ne sviđa. Naravno da nije, te ostavlja onima bez kose, sisa i koji ne stanu ni u fasadu hotela Dubrovnik.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Imam iste šljokice na Bloody Mary to go - nemam inspiracije nešto 
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Znam.
- MadnessInMethod
ne nadaj se. ljubičaste su u svim svojim nijansama pojavnosti nemoguće za vjerno uslikati 
"Madness in method, that's genius." F. Herbert
- Beta ženka
rh4ps0dy » wrote:Etogac, oprobah onaj Afroditin gel.Pa to razjeda kožicu.
Možda onda nekaj i pomogne.
Prijavljujem drugu kuru, večeras primijenjena. I poskidalo se još toga, čak su i tragovi ranica od nervoznog guljenja zanoktica gotovo potpuno iščezli.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Ovo je Afrodita..
U RL je tamnije crvena kutija. http://www.kozmetika-afrodita.com/si/ne ... -koice.php
Ja sam kuki, drago mi je.rh4ps0dy » wrote:Ovo je Afrodita..U RL je tamnije crvena kutija. http://www.kozmetika-afrodita.com/si/ne ... -koice.php
- Beta ženka
Šljokasto 
Lak je neki jeftinjara iz dm-a, Smart girls nešto nešto.
Oprostite na lošoj kvaliteti, mobitel mi je počeo štrajkati s kamerom.

Lak je neki jeftinjara iz dm-a, Smart girls nešto nešto.
Oprostite na lošoj kvaliteti, mobitel mi je počeo štrajkati s kamerom.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
-
- Information
-