s obzirom da imamo za net, imamo i za kruh, a vise od toga i igara i ne treba. postoje skupe igracke, al nije fol u igracki nego u igracu. da nije tako ne bi svijeta ni bilo...a unda » wrote: ..ja sam za to da se ona..kruha i igara..preinaci u..igara i igara. i igara..
SP Brazil 2014. tema o svjetskom prvenstvu
sta potice na sta?Zmaj021 » wrote:
dobro, zavrtit se.. to je nekako, normalno.. uobicajeno, al jebem li ga, nije jos bilo da nije izletilo nesto novo, a i da se i u tome nije proplivalo. elem, ne seri, vidis da to samo potice druge na sranje
treba izgubit sa pet nula i mir ce vladat, eto. nista to ne potice lose.
a ako se to prebaci na nacionalnu ligu, rasturit ligu, prec u amaterizam. ili, profi nogomet izbacit iz sporta i deklarirat ga nekom financijskom, politickom djelatnoscu, tako nesto.
ono, neki red uvest, a ne uvijek muljat i izmedju kisnih kapi se provlacit..
..ja sam malo vise htio povuc na bodiljara, al nema veze..Zmaj021 » wrote:
s obzirom da imamo za net, imamo i za kruh, a vise od toga i igara i ne treba. postoje skupe igracke, al nije fol u igracki nego u igracu. da nije tako ne bi svijeta ni bilo.
onda nije ni vazno - znao sam da je to kurac, osjecao
..ja mislim da ce ic okolo navijacka policija i da ce ic provjeravat po kucama jel se navija za hrvatsku..
bit ce frke, vidit ces.. ali, neka.
-
visekratni klon
Naravno. Da provjeri ko mrzi sve hrvatsko. Reci mi, koliko puta na fhr politici su to rekli..a unda » wrote: ..ja mislim da ce ic okolo navijacka policija i d ace ic provjeravat po kucama jel se navija za hrvatsku..
bit ce frke, vidit ces.. ali, neka.
-
visekratni klon
Tek mi sad palo na pamet da su utakmice svaki dan i da ih neće prenosit javno štono će reć da moja muka tek počinje od sutra ako se namerači pratiti navečer doma.
Jel se gledaju sve, koliko je to bitno 
Pa bitno je, al neće biti urlanja.. soft varijantavisekratni klon wrote:Tek mi sad palo na pamet da su utakmice svaki dan i da ih neće prenosit javno štono će reć da moja muka tek počinje od sutra ako se namerači pratiti navečer doma.Jel se gledaju sve, koliko je to bitno
-
visekratni klon
Sve u svemu, mozemo sazet u kratkim crtama slijedece:
Navijajuci za svoju drzavu, zapravo dokazujes pripadnost desnicarskom lobiju, crkvi i hadezeju. Nenavijajuci za svoju drzavu, zapravo dokazujes pripadnost sdpu i zokiju i svemu pozitivnom, ma sto to bilo

Navijajuci za svoju drzavu, zapravo dokazujes pripadnost desnicarskom lobiju, crkvi i hadezeju. Nenavijajuci za svoju drzavu, zapravo dokazujes pripadnost sdpu i zokiju i svemu pozitivnom, ma sto to bilo
1. ne mozemo sazet, ali ti mozes to tako sazet..miky0 » wrote:Sve u svemu, mozemo sazet u kratkim crtama slijedece:
Navijajuci za svoju drzavu, zapravo dokazujes pripadnost desnicarskom lobiju, crkvi i hadezeju. Nenavijajuci za svoju drzavu, zapravo dokazujes pripadnost sdpu i zokiju i svemu pozitivnom, ma sto to bilo![]()
2. il se jucer navijalo za drzavu? otkad to?
3. sta lobi, kakav lobi? neka grupa histerika nije uopce lobi, sta cemo sad se i hvalit?
4. nenanvijajuci kako ti kazes, narocito u ovakvim slucajevima, a i nekako vezano za neko drustvo poput naseg, prije svega znaci pripadati ili pokusati pripadati zdravom razumu, ne nekoj politickoj stranci.
5. uvijek mozes sazet tako da ti odgovara prosirit..
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
I ne samo to.miky0 wrote:Sve u svemu, mozemo sazet u kratkim crtama slijedece:
Navijajuci za svoju drzavu, zapravo dokazujes pripadnost desnicarskom lobiju, crkvi i hadezeju. Nenavijajuci za svoju drzavu, zapravo dokazujes pripadnost sdpu i zokiju i svemu pozitivnom, ma sto to bilo![]()
Navijajuci za Hrvatsku odmah si za Bozanica, Stepinca, Tudjmana, Tosona...boktepitaj koga nam nisu sve nabrojali...
Dobra logika, dobraaaaa...
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Euklid
- old school
Ak se u kvartu ponasas kao na ovom pdf-u nije ni cudo da te susjedi namjerno provociraju i dovode do ludila.visekratni klon wrote:
Eh. Neće kod normalnih.
Stovise, potpuno ih razumijem...
1. Tako ste sazeli vi. Lijepo ste mene i euklida deklarirali kako bozanicevsko markicko desnicarsko djubre, jer navijamo za reprezentaciju nacionalne vrste...a unda » wrote: 1. ne mozemo sazet, ali ti mozes to tako sazet..
2. il se jucer navijalo za drzavu? otkad to?
3. sta lobi, kakav lobi? neka grupa histerika nije uopce lobi, sta cemo sad se i hvalit?
4. nenanvijajuci kako ti kazes, narocito u ovakvim slucajevima, a i nekako vezano za neko drustvo poput naseg, prije svega znaci pripadati ili pokusati pripadati zdravom razumu, ne nekoj politickoj stranci.
2. A za koga bi se trebalo navijat na utakmici brazil-hrvatska?
3. Eto vidis da ne pripadamo nikakvim lobijima.
4. Obrazlozi sto se postize nenavijajuci za reprezentaciju?
- Euklid
- old school
Jel to onaj mocni i leprsavi Brazil koji ne moze pobjedit jednu malu Hrvatsku i to na domacem terenu?..a unda wrote: sta jel tako?
mogu samo navijat za nogomet, kakve to veze ima s patriotizmom. a sto se nogometa tice, tu je brazil ono, jel.. svi oce igrat protiv brazila, svi. tesko je nenavijat za brazil.
Bez sudacke pomoci?
Fakat, tesko je ne navijati za Brazil...
pa nismo sazeli mi. di sam ja to tako sazeo?miky0 » wrote:
1. Tako ste sazeli vi. Lijepo ste mene i euklida deklarirali kako bozanicevsko markicko desnicarsko djubre, jer navijamo za reprezentaciju nacionalne vrste.
2. A za koga bi se trebalo navijat na utakmici brazil-hrvatska?
3. Eto vidis da ne pripadamo nikakvim lobijima.
4. Obrazlozi sto se postize nenavijajuci za reprezentaciju?
a i inace, pa sta da navijate za reprezentaciju nacionalne vrste..iako, to..reprezentacija nacionalne vrste mi djeluje nekako redudantno..mislim, jel ocete orden, zasluge, slobodu, sta ocete kad navijate sa tu vrstu nacionalne reprezentacije ili koji je vec kua, je rne znam uopce koga i sto ta nasa nogometna vrsna reprezentativnost reprezentira. mene, tesko da reprezentira, a i ne znam zasto bi. uostalom, vrhunski su placeni za to, ono, za nase, pa i ne samo nase uvjete, teski bogatasi.
ustvari, mislim d aje u svemu ovom najveca frka.. koliko ce fifa platit one koji prodju dalje?
o ostalim cijenama i trzistu uopce ne zelim govorit..
mislim, jebo ti tu reprezentaciju, sport, biznis, sta li je, kad godinama ne placa npr poreze, mulja, bavi se kriminalom, mafijasi, bavi se politikom..mislim, ne znam uopce o cemu se tu radi, jednostavno, ne razumijem, ali i to nije bitno, ne moram bas sve razumjet, ali da moram to sranje podrzavat i navijat za njega zato da bih bio domoljub ili lokaldomoljub po necijim kolektivno agresivnim histericnim mjerlilima, na takav nacin vrsit pritisak i teror, to ne da ne razumijem, nego ni ne zelim razumjet.
to je drugi svemir, to nema veze s nicim, a kamoli sa sportom ili igrom..
ako se vecina ili koliko njih vec zeli tako identificirat i stvarat zajednicke takve neke sustave ili minimalno tehnicke sustave vrijednosti, molim, neka.. ali, ako to pocne zadirat u moj neki intimni prostor, nemam bas milosti.. tu se radi o klasicnoj agresiji koju ne mozes izbjec. e, pa onda se barem s tim moze zajebavat..
pa trebalo bi navijat protiv svjetskog prvenstva prije svega. tj ovakvog svjetskog prvenstva, a navijat za nogomet. a ako nema nogometa, onda nemas sa sto i koga ni navijat. pa da..
pa ne pripadate nikakvim takvim lobijima. sta ti mislis, sta su to lobiji..
to vi vise onako, spontano, po inerciji.. daleko je to od lobija.
pa necu ti nista obrazlagat, jebo te imperativ da te jebo..
ako oces shvatit, shvatit ces, ako oces mislit, mislit ces, ako neces, neces.. daj se malo potrudi*..
..* hint..zapizdjavanje nije trud.
mene brazilci nisu jucer pobijedili u ni u cemu.Euklid » wrote:
Jel to onaj mocni i leprsavi Brazil koji ne moze pobjedit jednu malu Hrvatsku i to na domacem terenu?
Bez sudacke pomoci?
Fakat, tesko je ne navijati za Brazil...
zali se fifi, proglasuj ovo moralnom pobjedom, kosovim poljem, stogod i budi jos zesci. to ce ti pomoc.. krv, tlo i repka.
-
- Information
-