hitno za sto?miky0 » wrote:Zec salji brzo, hitno mi je
drago mi je da sam znao da to tebi ne treba slat.
..ne znaci. ti baljezgas bezveze pa ako nabodes, a ovo je puno ozbiljnije. jest, zivoti su u pitanju, ali ti mislis samo na sebe, jebe te se za mnogo drugih zivota.miky0 » wrote:
Jeli to znaci da sam u pravu
Ali evo, obecajem da cu mucat i pripremit se za tu vijest da je prezivim skupa sa svojom familijom. Zivoti su u pitanju. Evo stvarno necu panicarit
Pa daj ne budi takav
Jesi ti lud, meni sestra sa svojom familijom zivi u zagrebu. Govori i obecajem da nemam sta sa tom vijescu. Pa nisam kreten...a unda » wrote:
..ne znaci. ti baljezgas bezveze pa ako nabodes, a ovo je puno ozbiljnije. jest, zivoti su u pitanju, ali ti mislis samo na sebe, jebe te se za mnogo drugih zivota.
osim toga, radi se o zagrebu, mos mirno pit pivu..
ono, ti obecajes...![]()
Jesi reka da je vijest jako bitna? Jesi..a unda » wrote: ..hitno za sto, miki?
ma kakvi, nije to tebi hitno nista.miky0 » wrote:
Jesi reka da je vijest jako bitna? Jesi
Jesi reka da opasnost za zagreb postoji? Jesi
Jeli meni sestra sa svojim muzem i malom zivi u zagrebu? Je
E za to sve je hitno
..a mene sad zanima odakle si ti to cula? ako si ti to cula i to iz vise izvora..pa ko bi rekao? ma s kim se ti to druzis, jel?Zekoslawa » wrote:Isto sam i ja čula iz više izvora. A šta reć, svatko neka radi kako ga pamet uči.
Iz vise izvora???Zekoslawa » wrote:Isto sam i ja čula iz više izvora. A šta reć, svatko neka radi kako ga pamet uči.
a ma jeel?
..ja sam to prenio samo onima za koje znam da nece sirit paniku jer su neki vec pritvoreni radi sirenja tih informacija.miky0 » wrote:Unda, ne seri. Rekao si da je vijest strogo povjerljiva, a sada govoris da tu vijest svi znaju u zagrebu. Eto, pretpostavimo da je moja sestra ne zna, i da joj se nedajboze sta dogodi, ti ces bit odgovoran. Spreman si preuzet rizik?
..koji nasi? ma koji sad nasi? mislis na veleizdajnicku policiju veleizdajnika ostojica, koja stiti veleizdajnike na vlasti? to su tebi sad nasi, jel?miky0 » wrote:Nasi krenuli u osvajanje madjarske s 40 policajaca
Koliko si siguran da ce to bas biti najbolje za tebe u slucaju da se neko sranje gori dogodi?..a unda » wrote: ..ja sam to prenio samo onima za koje znam da nece sirit paniku jer su neki vec pritvoreni radi sirenja tih informacija.
to sto u zagrebu znaju, nije do mene. osim toga, ljudi imaju usi, imaju oci, valjda vide sto se dogadja.
tvoja sestra i ako ne zna, sigurno sluzbe i institucije rade svoj posao. valjda ima razloga kad se boje sirenja bespotrebne panike.
ja znam za sto sam ja odgovoran, a za sto nisam. a cim ti to tako govoris da cu ja snosit rizik za nesto za sto nisam odgovoran, sad sam sasvim siguran da je dobro sto ti nisam nista rekao i da sam tako najbolje napravio za sve..
Veleizdajnici jedino i mogu biti nasi..a unda » wrote: ..koji nasi? ma koji sad nasi? mislis na veleizdajnicku policiju veleizdajnika ostojica, koja stiti veleizdajnike na vlasti? to su tebi sad nasi, jel?
..di gore? na kakvo sranje mislis? sta ti pricas?miky0 » wrote:
Koliko si siguran da ce to bas biti najbolje za tebe u slucaju da se neko sranje gori dogodi?
Ne pravi se blesav..a unda » wrote: ..di gore? na kakvo sranje mislis? sta ti pricas?
ma siguran sam miljun posto. da, bit ce najbolje jer i da nije dobro, da sam tebi rekao samo bi moglo bit gore, nikako bolje..
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest