Cure gore, dečki dolje!
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 790 times
- Been thanked: 1502 times
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Još jednom opalite nulu, za svaki slučaj. 
Potpisi su za budale.
- MmeTipfeler
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
- MmeTipfeler
?
ne znam šta ti ovo znači, ali mi ne zvuči ok.
što se mene tiče, nastavi igrati sam, pa će ti sve biti kako ti želiš.
trebalo bi nekako regulirati istovremene postove. pokušala sam to rješiti usput, prema broju posta, ali kad se to dogodi nekolicini istovremeno, ne ide.
osim toga, forum ne dozvoljava da se stave dva posta u neko jako kratko vrijeme. (nisam mjerila koje) Pa opet zaostaneš i staviš neki broj, koji više ne odgovara.
a na kraju, danas mi se događalo više puta da mi nikako nije htio propustiti post. ne zbog vremenskog odmaka, nego, eto... tako.
sad, za ovu zadnju boljku ne možeš predvidjeti pravilo, ali za ovo prvo dvoje bi trebalo.
Jos sinoc ti je Stich rekao da kad kliknes submit i ako u vremenu od zadnjeg posta dodje novi post u medjuvremenu ti budes obavjestena o tome.Riona wrote: ↑15 Aug 2017, 19:00?
ne znam šta ti ovo znači, ali mi ne zvuči ok.
što se mene tiče, nastavi igrati sam, pa će ti sve biti kako ti želiš.
trebalo bi nekako regulirati istovremene postove. pokušala sam to rješiti usput, prema broju posta, ali kad se to dogodi nekolicini istovremeno, ne ide.
osim toga, forum ne dozvoljava da se stave dva posta u neko jako kratko vrijeme. (nisam mjerila koje) Pa opet zaostaneš i staviš neki broj, koji više ne odgovara.
a na kraju, danas mi se događalo više puta da mi nikako nije htio propustiti post. ne zbog vremenskog odmaka, nego, eto... tako.
sad, za ovu zadnju boljku ne možeš predvidjeti pravilo, ali za ovo prvo dvoje bi trebalo.
ne vidim to na tapatalku. Mislila sam da misli na notifikaciju putem maila, koja kasni dobru minutu, pa se na to ne možeš osloniti.
o izrazu "krađa" se ne izjašnjavaš? da li je to način komunikacije?
- MmeTipfeler
Miky, ako u međuvremenu dođe novi post, istina je da se to prikaže i forum te pita želiš li svejedno poslati post. Za ovo što kaže Riona o Tapatalku ne znam.
No danas, kad nas je istovremeno bilo puno u igri i kada smo istovremeno slali postove to mi se nije prikazivalo. Nažalost, istovremenost postoji i javlja se u ovoj igri.
Kako ćemo to razriješiti, ne znam. Moj je prijedlog bio da se držimo načela reformatio in melius, dakle, da se odabere rješenje koje je za pojedinu stranku povoljnije.
Recimo, žensko A napiše broj 25, muško A napiše broj 24, a onda žensko A ili B i muško B (A ne može jer ne smije) lupe broj 23 odnosno 25, postovi se pojave istodobno, jedno nema pojma da je drugo u isto vrijeme pisalo poruku, ali se poruke pojave jedna ispod druge. U tom se slučaju zalažem da se kao važeći "rezultat" prizna poruka koja se posljednja prikazala u nizu.
Tko će biti arbitar?
Pa sta ja znam da ti koristis tatapalk. Ja mislija da se pravis mutava a sve sa svrhom varanja
A ti ne znas onu: Ko gubi ima pravo da se ljuti
- Stitch
- Head Honcho
Nisam li negdje rekao da nema Tapatalka u ovoj igri? 
Potpisi su za budale.
-
- Information
-