precjednički izbori
jesu kemtrejlzi, sve su kemtrejlzi, a metoda nije tajna, nego javna..zna se sta rade kemtrejlzi..MightyMe » wrote:Sad na kraju nisu čemtrejlzi. A nisu ni tajni. Jedino je tajna metoda kojom se pomoću njih kontrolira temperatura.
Nije nikad bilo upitno mogu li se stvorit umjetno oblaci. Bilo je upitno mogu li se stvorit oblaci koji imaju bilo kakav utjecaj za klimu( ili na ponašanje ljudi). Ako si ikad vidija avion, ono iza njega je umjetni kondenzacijski oblak.
sve sto avion ispusta su kemtrejlzi. i ono sto auto ispusta su kemtrjelzi. i kad prnes to su kemtrejlzi.
..marem oni pravi kemtrejlzi, a on i lazni ne rade nista, nego se samo radi o interpretaciji i oni su namjerno lazirani od ovih koji rade prave kemtrejlze kako bi skrenuli paznju sa svojih pravih kemtrejlzova..
mislim, majti, nemas pojma kako funkcionira visoka politika..
..a stas sad. dobro se kuzimo, ludjaci eto. pricamo pizdarije. ti se isto dobro kuzis.. sa mikijem.. sviborom.. pari hazu. ne zajebajem se, stvarno pari hazu.Euklid » wrote:
ok, ok... vidim da se vas dvojica super kužite... ono, ko luđaci u ludari, sve oni kuže jedni druge...![]()
![]()
mozda nam oduzmu brend..MightyMe » wrote:Jebateled, pa ako zabrane kemtrejlse, uvest će nan kvotu koliko možemo prdit.
Paar taman prati program, eno nedavno je pisa radove da globalno zatopljenje ne postoji.
on je za globalno zahladjenje. a cuj, ne moze puno falit, fifti fifti, ili ono ili ovo. osim toga, i do jednog i do drugog ce vec jednom doc, ne moze falit nikako. jedino, za to mu ne trebaju neke velike skole, dovoljno je zabrijat..MightyMe » wrote: Paar taman prati program, eno nedavno je pisa radove da globalno zatopljenje ne postoji.
..ali, osjecam nekako da se pomalo okrece zamasnjak ludila. moram popravit televizor i nabavit puno kokica. i navijat.
sad sam se opet sjetio jednog prizora, negdje tamo prije desetak godina valjda, igrao hajduk i dinamo i sve puno specijalaca.
i sad, utakmica traje.. mislim da je bila to ona utakmica kad je torcida lomila beton i gadjala pandure i prolazim ja tamo kod starog placa, kod doma i tamo onaj kafic, televizor neki stavili tamo na stekat, gleda se utakmica i gledaju na taj teve utakmicu i jedno dvajst specijalaca.
sve ono, u opremi, kacige, halteri, stitovi, sve.. ali skupili se i on i svi ispred tog ekrana i gledaju.
sta ja malo da vidim i ja sta se dogadja i taman prenosi kako torcida probija, prelazi te neke ograde, i oce uc u teren i tamo par pandura pokusava to sprijecit, gura se, nagurava, torcida ita te bovane na te pandure, gura ih, udre ih malo necim i tako..
i sad, ovi panduri gledaju na teve kako im tuku i guraju kolege na stadionu i komentiraju, uzvikuju.. udriga, udri.. to, udriga.. cigani, cigani, udriga mjkumujbem pandursku.. i pucaju od smija, zajebavaju se..

sad sam se opet sjetio jednog prizora, negdje tamo prije desetak godina valjda, igrao hajduk i dinamo i sve puno specijalaca.
i sad, utakmica traje.. mislim da je bila to ona utakmica kad je torcida lomila beton i gadjala pandure i prolazim ja tamo kod starog placa, kod doma i tamo onaj kafic, televizor neki stavili tamo na stekat, gleda se utakmica i gledaju na taj teve utakmicu i jedno dvajst specijalaca.
sve ono, u opremi, kacige, halteri, stitovi, sve.. ali skupili se i on i svi ispred tog ekrana i gledaju.
sta ja malo da vidim i ja sta se dogadja i taman prenosi kako torcida probija, prelazi te neke ograde, i oce uc u teren i tamo par pandura pokusava to sprijecit, gura se, nagurava, torcida ita te bovane na te pandure, gura ih, udre ih malo necim i tako..
i sad, ovi panduri gledaju na teve kako im tuku i guraju kolege na stadionu i komentiraju, uzvikuju.. udriga, udri.. to, udriga.. cigani, cigani, udriga mjkumujbem pandursku.. i pucaju od smija, zajebavaju se..
Zekoslawa wrote:Cica i Dragutin leze na plazi i proucavaju cemtrejlzeSad jos reci da ste sangejzeri.
-
- Information
-