Slika je s neta.
Lak za nokte
Bilo je spomena o tome, mislim da se pričalo o Essence i Eveline, ali i ja bih lijepo prosila odgovor još jednom
čini mi se da bi mi ipak dobro došlo tako nešto sad dok silujem nokte lakovima nemilice.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Onda moram staviti današnji luk samo za tebekuki » wrote:A rofl je bio reakcija na moje izraze lica kad otvorim ovaj topik.Nisam gazdasta, samo su mi neke boje grozne. I krekovi. I to.
Da, trenutno imam kratke nokte pa ću se kititi nešto neutralnijim bojama, možda ćeš se s tim lakše nositi.

It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Imaš essenceove za 15-20kn, pogle onu policu di drže lakove i sve za manikure, imaš ih par vrsta, protiv listanja, za jačanje, za oboje istovremeno itd. Ljudi kažu da funkcioniraju, moja si je majka uzela protiv listanja njihov baš.kuki » wrote:Jel postoji neki dobar (proziran i bezbojan!) lak za jačanje noktiju koji malo košta, molim vas, recite mi i onda idem s topika.
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
-
Almost Rosey
Ja tak oduvijek...Pješčana » wrote:pretvorile ste me u nekog tko koristi slojeve
prozirni lak, dva sloja crvenog, nadlak.
jebote
- MadnessInMethod
ja sam s essenceovima za jačanje, recimo, bila vrlo nezadovoljna. jednostavno nisu ispunjavali svoju funkciju, a k tome kao podlak nisu odgovarali mojim noktima, drugi dan bi se zgulili.
zato mi je eveline 8u1 izum tisućljeća!
obožavamo ga ja, moja mama, sve moje prijateljice...
zato mi je eveline 8u1 izum tisućljeća!
obožavamo ga ja, moja mama, sve moje prijateljice...
"Madness in method, that's genius." F. Herbert
- Beta ženka
A tješim se da nisam sama u mukama po laku.
Danas je ovaj na repertoaru (nisu moji nokti, ima grešaka pa neć slikat
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
- Beta ženka
Meni izgleda ovak, nije narančasta:Morticia » wrote:Moram priznati da mi je ova narančasta prekofuj.
A ti greš na ignor.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
- Beta ženka
I meni. A volem koraljnu.ombia » wrote:ovo izgleda koraljno.
- Beta ženka
Novi od večeras (oprostite na lošoj slici
):

Očekivala sam da će biti više nekakva međuboja između zelene i plave, kao na donjoj slici (tako je izgledao na polici):

Ali zelen je. Valjda ovisi o osvjetljenju.
Nego, vidjela sam i nekakve "magnetic" i "stamp" lakove - o čemu se tu radi?
EDIT: guglala, kužim za stamp, samo magnetski lakovi mi još nisu jasni, na kojem principu rade.

Očekivala sam da će biti više nekakva međuboja između zelene i plave, kao na donjoj slici (tako je izgledao na polici):
Nego, vidjela sam i nekakve "magnetic" i "stamp" lakove - o čemu se tu radi?
EDIT: guglala, kužim za stamp, samo magnetski lakovi mi još nisu jasni, na kojem principu rade.
Jel' to 38 choose meBeta ženka » wrote: Očekivala sam da će biti više nekakva međuboja između zelene i plave, kao na donjoj slici (tako je izgledao na polici):
Poše, divan je, opošavam ga.
Nego, danas moram pripremiti posebnu kombinaciju.
Dolazi mi jedan posebni prijatelj i moram njegovu curu učiniti ljubomornom na moj lak.
Fotkat ću rezultat ako bude dovoljno nastran.
- Beta ženka
Jeee, taj!
I kužim zašto ga obožavaš, pogotovo ako je tvoja nijansa kao s niže slike (iako volim i ovu zelenu). Ako sutra pri dnevnom svjetlu bude druge nijanse, a pod neonkama na poslu možda čak treće, i ja ću ga obožavati totalno, sve te kameleonske nijanse su mi
Nego, danas moram pripremiti posebnu kombinaciju.
Dolazi mi jedan posebni prijatelj i moram njegovu curu učiniti ljubomornom na moj lak.
Fotkat ću rezultat ako bude dovoljno nastran.
Baš me zanima.
Sjetih se i tebe kad sam vidjela one krak-nadlak-ove.
Herp » wrote: Dolazi mi jedan posebni prijatelj i moram njegovu curu učiniti ljubomornom na moj lak.
Inače, choose me je definitivno plavozelen, ne znam zašto ti je tako zelen na slici
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
Ja sam isto sad probala uslikati, zbilja ispada zelen.
Neću stavljati sliku jer mi se vide novi nokti, a ne znam jel ova njegova
-
Almost Rosey
Popizdjeo svijet
Ja jako želim After eight a već sam ga spakirala za poklon
a želim i onaj crveni šljokasti 
A onom mom se ne da registrirat ovamo
Ja jako želim After eight a već sam ga spakirala za poklon
A onom mom se ne da registrirat ovamo
-
- Information
-