ja nisam ni žena
šta sam ja? šta?
Složio bih se da je Charlie Sheen inteligentniji i iskreniji čovjek od Paula McCartneya, ali nekako nisam u tom svijetu. Što bi meni jadnom neka moja buduća bivša mogla uzeti? Pola hrpe šljunka?Hekatonhir » wrote:
To će ti Lastan bolje objasniti, jer je izračunao koliko je para Paul McCartney mogao trošiti svake noći na kurve a da ne bi potrošio ni penija više od onoga što je isplatio Heather Mills nakon pet godina i devet mjeseci braka. Ispalo je okruglo 11.000 funti na noć. I to kad platiš čistačicu.
Dobro, možeš imati tridesetogodišnju dugogodišnju vezu, ili deset trogodišnjih dugogodišnjih veza.Gazda wrote: Jeftinije je ako jebeš jednom mjesečno, a toliko seksa ćeš imat u dugogodišnjoj vezi u prosjeku.
A drugo je kad si siromah, onda je udvoje lakše. Možete se barem grijati.vrrrlet » wrote:
Složio bih se da je Charlie Sheen inteligentniji i iskreniji čovjek od Paula McCartneya, ali nekako nisam u tom svijetu. Što bi meni jadnom neka moja buduća bivša mogla uzeti? Pola hrpe šljunka?
Postoji i srednji put, možeš kupiti ženu, neku 18-godišnjakinju iz Tajlanda, to mi se čini najjeftinije, i još imaš čistaćicu gratis. Možda čak i kuharicu, ako ti se jedu psi i skakavci.Hekatonhir » wrote:Gazda, zaboravio si razvod. Ode sve na bubanj.
Čim čovjek ima malo više para, isplativije mu je imati kurvu nego ženu.
Istina. A da se i spavati u šljunku, ako ćemo pravo.Hekatonhir » wrote:
A drugo je kad si siromah, onda je udvoje lakše. Možete se barem grijati.
Premda, za pola hrpe šljunka može se nabaviti i kvalitetnija deka.
U tom slučaju ti financiraš supruga, on je tvoja kurva. Volim emancipirane muškarce, i ja ću tako.T@nja wrote: Moja prosjecna (dakle zemska placa) je veca od suprugove place.
Dakle, nije sve u kurvama.![]()
Ja sam baš malo računala.ElliQuinn » wrote:Idem ja ovom svom reći da si nađe posao, a ja ću dati otkaz. Isplativo je ne raditi.
Bi i mene vjerojatno, da me muškarci ne uspiju svaki put opelješit do kostiMorticia » wrote:Uopće nije, mene zabavlja van svake granice dobrog ukusa.
Users browsing this forum: Baidu [Spider], ClaudeBot and 0 guests