Kako me živcira...
Da budem iskrena, mene to vise zabavlja nego zivcira. Sad samo cekam da mi gace pokupe sa strika 
I zalosno mi je to nekako. Tek sam preselila, imam jako puno troskova opcenito, a ovo sve sto mi kradu su troskovi na koje stvarno nisam racunala.
I zalosno mi je to nekako. Tek sam preselila, imam jako puno troskova opcenito, a ovo sve sto mi kradu su troskovi na koje stvarno nisam racunala.
Desire makes slaves out of kings.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Frendicama i meni jednoć su na ljetovanju mažnjavali gaće i grudnjake sa štrika. One su sumnjale na nekog didu od cca. 75 godina, koji je bio jedan od domorodaca i često se našetavo uokolo. Men did nije baš bio sumnjiv, što zbog godina, što zbog šćapa i šešira bez kojih ga se nije dalo vidit. Nekako mi ljudi sa štapom, a posebno sa šeširom, ne djeluju ko lopine takog tipa.
Sve u svemu, poprilično glup osjećaj. Misim, nije ugodno kad ti bilo šta ukradu, al ovo mi je ko još i malo nastrano.
Sve u svemu, poprilično glup osjećaj. Misim, nije ugodno kad ti bilo šta ukradu, al ovo mi je ko još i malo nastrano.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
ma kakav dida... mačke su tonina williams » wrote:Frendicama i meni jednoć su na ljetovanju mažnjavali gaće i grudnjake sa štrika. One su sumnjale na nekog didu od cca. 75 godina, koji je bio jedan od domorodaca i često se našetavo uokolo. Men did nije baš bio sumnjiv, što zbog godina, što zbog šćapa i šešira bez kojih ga se nije dalo vidit. Nekako mi ljudi sa štapom, a posebno sa šeširom, ne djeluju ko lopine takog tipa.![]()
ista ova banda s kojom Eowyn ima problem...
'if you fall, i'll be there' (floor)
- nina williams
Nisu ukradeni bili kupaći kostimi, neg donji veš.MightyMe » wrote:A slušaj, možda su do bila neka dičurlija koja se nadala da će te se kupat bez njih ako van ih ukradu.
A onda zamisljaj macke koje ce to jest.Éowyn » wrote:
Da, organizirani kriminal macaka
Vreca je imala 2 i pol kile. Tesko mogu zamisliti macu koja bi to mogla nositi.
Dakle, ipak je bio unda
Ok, nije tvoja maca i morat ces imati dodatne troskove, ali da ti je ta macka dosla doma i pitala te da joj das malo, opet ne bi mogla rec ne.
Ja si mislim da ako neko ukrade kruh da je to zato jer je gladan a ne zato jer mu je gust.
Ko npr. na gace.
Pa ako je netko ukrao macju hranu, valjda ce i hranit macke.
Osim ako nije objesna balavurdija iz hira, takve bi trebalo navuc za usi i nahranit ukradenim.
E da, bravo za samostalan zivot. Mos rec i zekoslawi kako je to super, malo je deprimirana sto se mora odbit od sise i stat na noge.
- Euklid
- old school
:lektorirano:Zekoslawa » wrote:![]()
Nije problem sise. Lako ja preživim bez sise. Da mi daju da radim bez sisa tu gdje jesam, ne bih ni trepnula.
a ne znam kolko bi prometa imala bez sisa...
- Euklid
- old school
tako je to kad se ne skidaš iz grudnjaka...Zekoslawa » wrote:Vidim, dosad sam ih dobro utržila.
Ma nije meni zao sto ce gladne mace jesti, ali ono, ja ionako hranim sve gladne mace u susjedstvu i stedim na nekim svojim potrebama jer mi je zao zivotinja.Bara huda wrote: A onda zamisljaj macke koje ce to jest.
Ok, nije tvoja maca i morat ces imati dodatne troskove, ali da ti je ta macka dosla doma i pitala te da joj das malo, opet ne bi mogla rec ne.
Ja si mislim da ako neko ukrade kruh da je to zato jer je gladan a ne zato jer mu je gust.
Ko npr. na gace.![]()
Pa ako je netko ukrao macju hranu, valjda ce i hranit macke.![]()
Osim ako nije objesna balavurdija iz hira, takve bi trebalo navuc za usi i nahranit ukradenim.:
E da, bravo za samostalan zivot. Mos rec i zekoslawi kako je to super, malo je deprimirana sto se mora odbit od sise i stat na noge.
Netko je morao uci u dvoriste i u vrtnu kucicu da to uzme. Tako da je ili neki kleptoman kojem je bitno samo da krade ili netko promatra kad hranim mace i gdje drzim hranu i planirao je kradu macje hrane. I jedno i drugo mi je suludo.
I to je vec treca stvar u par mjeseci. Prvo mi se netko uvukao u kucu kroz prozor i ukrao mi pipu iz tus kabine. Zajedno s gelom za tusiranje
Za bicikl mi je jasno, nisam ga vezala.
- nina williams
Ako je isti lopov, nije to kleptoman, to je neko ko planira živit na tvoj račun.Éowyn » wrote:
Ma nije meni zao sto ce gladne mace jesti, ali ono, ja ionako hranim sve gladne mace u susjedstvu i stedim na nekim svojim potrebama jer mi je zao zivotinja.
Netko je morao uci u dvoriste i u vrtnu kucicu da to uzme. Tako da je ili neki kleptoman kojem je bitno samo da krade ili netko promatra kad hranim mace i gdje drzim hranu i planirao je kradu macje hrane. I jedno i drugo mi je suludo.
I to je vec treca stvar u par mjeseci. Prvo mi se netko uvukao u kucu kroz prozor i ukrao mi pipu iz tus kabine. Zajedno s gelom za tusiranje:ne zna:
Ako nije isti...boktemazo...jebo ti taki komšiluk...
Jesi zvala policiju bar za tu provalu i krađu pipe?
Ma nisam zvala. Kako da objasnim da nemam pojma kad se dogodila krađa, da nema znakova provale i da samo nagađam da je netko ušao kroz prozor
Pipa mi je ukradena na jednoj adresi, bicikl i mačja hrana na drugoj. Udaljenost je deset minuta autom, tako da možda zaista netko operira po kvartu.
U kvartu uglavnom žive penzioneri i obitelji s djecom i ne čini mi se baš kao leglo kriminala.
Ne znam što da mislim. Još uvijek nasmijavam ljude s pričama o bizarnim krađama, ali ako mi netko stvarno mazne gaće sa štrika, mislim da će mi prestati biti smiješno
Pipa mi je ukradena na jednoj adresi, bicikl i mačja hrana na drugoj. Udaljenost je deset minuta autom, tako da možda zaista netko operira po kvartu.
U kvartu uglavnom žive penzioneri i obitelji s djecom i ne čini mi se baš kao leglo kriminala.
Ne znam što da mislim. Još uvijek nasmijavam ljude s pričama o bizarnim krađama, ali ako mi netko stvarno mazne gaće sa štrika, mislim da će mi prestati biti smiješno
E to bi i mene vise brinulo.Éowyn » wrote:
Ma nije meni zao sto ce gladne mace jesti, ali ono, ja ionako hranim sve gladne mace u susjedstvu i stedim na nekim svojim potrebama jer mi je zao zivotinja.
I to je vec treca stvar u par mjeseci. Prvo mi se netko uvukao u kucu kroz prozor i ukrao mi pipu iz tus kabine. Zajedno s gelom za tusiranje
Ne to sto je ukradeno, nego sama cinjenica da je u susjedstvu otudjivanje tudje imovine nesto sto se ne smatra big dealom.
Kao u onim crnackim getioima ili juznoamerickim faelama gdje se nasilno ponasanje smatra uvjetom bez kojeg ti nema opstanka.
A nista, probaj se sprijateljiti sa susjedstvom, ako te prihvate kao ' jednu od svojih' , ne vjerujem da ces imati daljnjih problema sa 'otudjivanjem imovine.'
Jebemu, zvuuci defetisticki a to mi nije bila zelja.
Mah, snac ces se ti vec u svemu tome.
Makla si se od osobno nezdrave atmosfere koja te gusila, ovo je lakse za hendlat jer je ipak rijec o strancima.
- nina williams
Da se men sve to desilo, najmanje bi me mogući manjak gaća na štriku dirnuo.Éowyn » wrote:Ma nisam zvala. Kako da objasnim da nemam pojma kad se dogodila krađa, da nema znakova provale i da samo nagađam da je netko ušao kroz prozor![]()
Bez zeze, ne bi me brinulo tolko šta je bilo s tim stvarima koje su vani (ako sam dobro ubrala, ni hrana ni bicikl nisu bili u kući?), kolko ta pipa. Sad bi ja tu trebala reć nešto tipa 'nije da te želim uplašit'...al to baš i nije istina...ovaaaj...zovi policiju, neko ti je provalio i vršljo po kući. Odma, aj, šta čekaš.
Dobro, moš i sutra ujutro.
Gle, ne znam kako da ti to velim na neki nepaničareći način...al šta bi se desilo da je provalio, a ti u kući?
Nemaš im što objašnjavati. Nestala pipa. Nama je nestala iz dvorišta. I zvali smo policiju. Kad je nestala? Pa, u jesen je bila, u proljeće nije, zimi ne idemo na grunt. Ne možeš se praviti da je normalno da te okradaju. Nije.Éowyn » wrote:Ma nisam zvala. Kako da objasnim da nemam pojma kad se dogodila krađa, da nema znakova provale i da samo nagađam da je netko ušao kroz prozor![]()
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
- Euklid
- old school
800kn razlike za plin 
Pa sta oni misle?
Da plinske komore imam?
Pa prijeo bih klao nozem nego tusio Zidove, Srbe, pedere i ostalu nejac s plinom po ovim cijenama...
Pa sta oni misle?
Da plinske komore imam?
Pa prijeo bih klao nozem nego tusio Zidove, Srbe, pedere i ostalu nejac s plinom po ovim cijenama...
-
- Information
-